HOROSCOP, 20 aprilie 2022. Soarele schimbă semnul. Zodiile sunt hotărâte să-şi consolideze realizările

Soarele intră azi în semnul Taurului, unde rămâne până în 21 mai, când trece în Gemeni. Până atunci, această zodie dintâi, dar şi celelalte semne Fixe (Leu, Scorpion, Vărsător) se sunt mai hotărâte ca oricând să consolideze sectoare de viaţă nesigure.

9091 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP, 20 aprilie 2022. Soarele schimbă semnul. Zodiile sunt hotărâte să-şi consolideze realizările

HOROSCOP, 20 aprilie 2022

HOROSCOP, 20 aprilie 2022 – Berbec

Soarele începe azi să tranziteze casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea ca, în următoarele săptămâni, să apară unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a investi unele economii pe care le-ai realizat în ultima perioadă. Aşadar, s-ar putea fie să îţi consolidezi bugetul, fie să reuşeşti să pui câte ceva la ciorap ori să îţi sporeşti banii. Oricare ar fi situaţia, este cert faptul că te preocupă mai mult sectorul financiar şi că vei face mai multe eforturi ca lucrurile să meargă bine pentru tine pe acest plan foarte important.

HOROSCOP, 20 aprilie 2022 – Taur

Soarele tranzitează de azi încolo semnul naşterii tale, ceea ce, pe de-o parte, semnalează faptul că începe sezonul tău aniversar, iar pe de altă parte, anunţă o perioadă în care ai mai multă energie, eşti mai bine dispus(ă), ai mai multă încredere în forţele proprii. De asemenea, în această perioadă sunt favorizate schimbările de look sau de garderobă, mai ales dacă îţi doreşti să faci oricare din aceste lucruri de mai multă vreme, dar nu te-ai pus pe tine în fruntea listei de priorităţi în ultima vreme. În felul acesta, vei ajunge la cea mai bună versiune a ta.

HOROSCOP, 20 aprilie 2022 – Gemeni 

Soarele parcurge de azi înainte casa subconştientului din horoscopul tău solar, ceea ce arată că te vei surprinde mai des gândindu-te la trecut, la persoane sau situaţii care, dintr-un motiv sau altul, nu mai fac parte din peisajul tău actual. Pe de altă parte, este o perioadă foarte bună în care să lucrezi la tine, să te echilibrezi la nivel emoţional şi/ sau mental, mai ales în cazul în care ai trecut recent prin evenimente care te-au trecut pe sub furcile caudine. Poţi câştiga multe de pe urma acestui tranzit în cazul în care îi foloseşti energia într-un mod productiv.

HOROSCOP, 20 aprilie 2022 – Rac

Soarele începe să tranziteze casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta generală, motiv pentru care te preocupă în această perioadă proiectele în care eşti implicat(ă), pe care le coordonezi şi/ sau pe care te gândeşti că le vei implementa în următoarea perioadă. De asemenea, pot fi nişte săptămâni în care cunoşti persoane noi, care te animă şi îţi împărtăşesc idealurile şi viziunile. Profită de această oportunitate pentru a crea relaţii care te pot ajuta să te apropii de obiectivele tale pe termen lung. Ele te pot ajuta să faci unii paşi decisivi către ele foarte curând.

HOROSCOP, 20 aprilie 2022 – Leu 

Soarele începe să se mişte prin casa carierei din astrograma ta solară, ceea ce arată că te vei concentra pe sectorul profesional în perioada următoare. În unele cazuri, poate fi vorba de un progres în ierarhia profesională, iar în altele, de situaţii care pun lumina reflectoarelor pe tine în domeniul în care activezi. Poţi cunoaşte şi te poţi apropia de persoane care te aduc mai aproape de unele oportunităţi la care probabil nici nu te-ai gândit. Aşadar, este foarte important să îţi păstrezi capul pe urmeri şi să îţi joci cărţile cu foarte multă atenţie. Eşti aproape de o victorie.

HOROSCOP, 20 aprilie 2022 – Fecioară

Soarele progresează în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii din horoscopul tău general. Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, acest tranzit poate aduce oportunitatea unui curs şi/ sau a unor deplasări la o distanţă apreciabilă de casă. În alte situaţii, ar putea fi vorba de procese birocratice care se desfăşoară bine, dar care pot fi anevoioase sau solicitante pe alocuri. De asemenea, aceasta poate fi o perioadă de revelaţii pe alocuri pentru tine, care te ajută să vezi unele situaţii de viaţă din unele unghiuri diferite, pe care probabil nu le-ai explorat până în momentul de faţă.

HOROSCOP, 20 aprilie 2022 – Balanţă

Soarele ajunge în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, semn că în această perioadă ţi se mută atenţia pe colaborările pe care le ai la serviciu, dar şi pe proiectele care implică finanţare comună din partea ta şi a partenerului de viaţă şi/ sau a celor care lucrezi. Te bucuri de stabilitate în aceste relaţii, lucru care te ajută să ai încredere în planurile voastre comune. De asemenea, nu se anunţă dezechilibre în următoarele săptămâni în ceea ce priveşte raportul de forţe între tine şi ceilalţi. Dacă vor trebui să se ia decizii, le veţi lua împreună.

HOROSCOP, 20 aprilie 2022 – Scorpion

Soarele poposeşte azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, semn că astrele pun reflectoarele pe relaţia cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Lucrurile merg bine între voi în următoarele săptămâni, sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi te bucuri de siguranţa pe care ţi-o oferă aceste relaţii ajunse într-un stadiu de maturitate şi stabilitate. Pe de altă parte, există riscul ca orgoliile să se inflameze uneori sau, cel puţin, să îţi fie greu să dai uneori înapoi de la ceea ce crezi. Încearcă să îţi ţii reacţiile sub control cât de mult poţi.

HOROSCOP, 20 aprilie 2022 – Săgetător 

Soarele îşi face intrarea astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, ceea ce anunţă o perioadă bună pentru a aduce mici ajustări stilului tău de viaţă şi alimentaţie. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre o perioadă bună în plan profesional, în care dai dovadă de un randament mai ridicat decât de obicei. Profită de această oportunitate pentru a face progrese în ceea ce priveşte treburile mai complexe de care te ocupi în această perioadă. Rezişti la efortul fizic şi/ sau mental pe care îl presupun, dar şi la uzura stresului din aceste săptămâni.

HOROSCOP, 20 aprilie 2022 – Capricorn 

Soarele poposeşte azi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, motiv pentru care ar trebui să îţi faci mai mult timp pentru partenerul de viaţă şi/ sau cei mici în următoarea perioadă. De asemenea, este indicat să te dedici mai mult hobby-urilor tale sau unei afaceri de suflet, care te pot ajuta să lucrezi la unele talente înnăscute pe care poate că nu le-ai fructificat până acum. Profită de această şansă pentru a te pune pe tine pe primul loc, pentru a te bucura de acele lucruri mărunte pe care nu ţi le poate oferi decât prezentul.

HOROSCOP, 20 aprilie 2022 – Vărsător

Soarele ajunge astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, semn că te dedici mai mult în această perioadă sectorului casnic şi domestic. Ai grijă să menţii apropierea de cei dragi sau să reînchegi legături cu rude cu care poate nu ai menţinut un contact stabil în următoarea perioadă. În cazul în care cauţi să vinzi sau să cumperi ori să închiriezi un apartament, teren sau spaţiu de afaceri, s-ar putea să găseşti o ofertă bună. Se vede că ai toate aceste lucruri în ordine, că ştii cei vrei şi că faci eforturi reale pentru a-ţi atinge obiectivele de durată.

HOROSCOP, 20 aprilie 2022 – Peşti

Soarele începe azi să se mişte prin casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce te ajută să interacţionezi eficient cu cei din jurul tău, fie că este vorba de persoane din viaţa ta personală, fie că ai parte de negocieri sau întâlniri importante la serviciu. Oricare ar fi situaţia, cert este că te pricepi să spui ceea ce trebuie pentru a obţine reacţiile pe care le doreşti. De asemenea, ştii când să laşi să vorbească faptele pentru tine, ceea ce te ajută să laşi o impresie plăcută, a unei persoane pe care se poate conta cu adevărat mai mereu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici