HOROSCOP 20 IULIE - Lună Neagră azi, eveniment unic în 2020! Vezi cum te afectează

  • Săptămâna se deschide cu a doua Lună Nouă în semnul Racului de anul acesta
  • Acest fenomen astral mai este cunoscut şi sub numele de „Lună Neagră”, dar în ciuda denumirii cu potenţiale conotaţii negative, această lunaţie poate avea efecte pozitive pentru zodiile Cardinale
21094 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 IULIE  - Lună Neagră azi, eveniment unic în 2020! Vezi cum te afectează
Săptămâna se deschide cu a doua Lună Nouă în semnul Racului de anul acesta, care vine să reitereze lecţiile predate de eclipsa inelară de Soare din 21 iunie, care a fost, de fapt, tot o Lună Nouă în Rac. Acest fenomen astral mai este cunoscut şi sub numele de „Lună Neagră”, dar în ciuda denumirii cu potenţiale conotaţii negative, această lunaţie poate avea efecte pozitive pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) care nu au reuşit să îşi însuşească pildele oferite de uniunea Soarelui cu Luna la finalul lui iunie.

HOROSCOP 20 IULIE BERBEC

Luna Nouă de lunea aceasta se manifestă plenar în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că până la mijlocul săptămânii, accentul va cădea pe acest sector de viaţă. Acest fenomen astral îţi dă un prilej bun să adopţi noi atitudini vis-a-vis de cei dragi sau chiar să-ncepi proiecte mai mici sau mai mari de redecorare/ amenajare/ construcţie. Aşadar, foloseşte-te de această lunaţie pentru a schimba ceea ce nu a mers pe acest plan în ultima perioadă: poate fi vorba de comportamente, viziuni sau chestiuni practice, cum ar fi un aparat electrocasnic care ţi-a dat bătăi de cap.

HOROSCOP 20 IULIE TAUR

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa comunicării din harta ta solară, motiv pentru care vor apărea circumstanţe în care vei depinde mai mult decât de obicei de modul în care te exprimi pentru a întoarce sorţii în favoarea ta. În acest sens, astrele recomandă să îţi asculţi vocea interioară, să te bazezi pe intuiţie atunci când vrei să speculezi un moment anume dintr-o conversaţie. Te ajută faptul că citeşti bine printre rânduri, că nu te grăbeşti să te lansezi în declaraţii pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Lucrează-ţi aceste capacităţi înnăscute.

HOROSCOP 20 IULIE GEMENI

Cu Luna Nouă în casa banilor, se anunţă un nou început în sectorul financiar. Pe de-o parte, asta ar putea înseamna că apar oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai realizat până acum. Bazează-te pe intuiţie în procesul de selecţie al şanselor de câştig cu care te întâlneşti şi ia-ţi timp de gândire înainte să te lansezi într-o iniţiativă sau alta. În plus, acesta este un timp bun în care să explorezi cele mai avantajoase oferte, mai ales în cazul în care urmăreşti să faci investiţii. Îţi vei mulţumi mai târziu pentru răbdare.

HOROSCOP 20 IULIE RAC 

Luna Nouă de azi se formează în chiar semnul naşterii tale şi indică un moment propice în care să schimbi ceva la atitudinea faţă de tine, dar şi faţă ceilalţi în general. Lecţia acestei lunaţii pentru tine este să manifeşti faţă de propria persoană aceeaşi grijă şi empatie pe care o arăţi natural celor din jurul tău. Iartă-te pentru greşelile din trecut, nu mai stărui cu gândul la ce s-ar fi putut întâmpla dacă ai fi luat alte decizii şi încearcă să lucrezi mai mult la încrederea de sine. În raport cu ceilalţi, se recomandă să-ţi controlezi mai bine emoţiile.

HOROSCOP 20 IULIE LEU

În harta ta solară, Luna Nouă se perfectează în casa subconştientului, ceea ce te-ar putea face mai sensibil(ă) decât în mod normal. Până la mijlocul acestei săptămâni, ai putea avea mai des tendinţa de a te raporta la trecut, de a fi introspectiv(ă) şi meditativ(ă). Acest lucru poate avea însă rezultate benefice pentru tine, având în vedere că te ajută să te calibrezi emoţional, să închizi capitole dureroase care au continuat inutil până în prezent. Foloseşte-te de următoarele zile pentru a te elibera de ataşamente toxice, fie că este vorba de situaţii problematice, comportamente în dezavantajul tău sau persoane nepotrivite.

HOROSCOP 20 IULIE FECIOARĂ

Luna Nouă de lunea aceasta ocupă casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, la un moment dat în zilele următoare, ţi se formează în minte o idee de iniţiativă comunitară sau de business, pe care îţi doreşti să o coordonezi singur(ă) sau în asociere cu alte persoane. Ori poate că lucrezi deja la ceva de genul acesta, iar această lunaţie îţi pregăteşte terenul pentru o lansare. În cazul altor nativi(e), acest fenomen anunţă faptul că iniţiative deja existente intră într-o etapă nouă sau că întâlnesc persoane ce le devin prieteni.

HOROSCOP 20 IULIE BALANŢĂ

În astrograma ta generală, Luna Nouă de astăzi cade în casa carierei, deschizând astfel un nou capitol pentru tine pe acest plan. Poate fi vorba despre un proiect de suflet sau de o apropiere de superiori, la un nivel mai profund emoţional şi relaţional decât cel la care v-aţi aflat până acum. De succes în zilele următoare se bucură mai ales nativii(ele) care au sau sunt implicaţi(te) într-o afacere de familie sau care lucrează cu cei dragi în acelaşi domeniu sau companie. De sprijin din partea astrelor au parte şi cei(le) care s-au angajat recent. Intuiţia le este aliatul principal.

HOROSCOP 20 IULIE SCORPION

Cu Luna Nouă în casa filozofiei de viaţă, nu ar trebui să te mire dacă evenimentele zilelor următoare au toate câte o morală şi o pildă pentru tine. N-ar fi rău să te uiţi şi retrospectiv, să vezi dacă nu cumva acestea se leagă de situaţii întâlnite în trecutul recent, pe care poate nu ai prea reuşit să ţi le explici. Pentru tine, lecţia lunaţiei este aceea de a avea curajul să fii vulnerabil(ă) în anumite momente. Nu ţine cu dinţii de conjuncturi care nu evoluează în favoarea ta sau de persoane de la care nu mai ai ce învăţa.

HOROSCOP 20 IULIE SĂGETĂTOR 

Luna Nouă de azi se formează în casa ataşamentelor din horoscopul tău general, ceea ce ar trebui să te îndemne să reevaluezi diferite relaţii din viaţa ta; poate fi vorba despre legătura cu banii, cu persoana iubită sau cu cei cu care derulezi activităţi profesionale. Uită-te puţin în spate şi vei vedea în care din aceste relaţii au apărut pagube, piedici sau frustrări. În felul acesta, îţi vei da seama de unde să apuci problemele, unde este necesar să tai nodul gordian şi să inviţi schimbarea în viaţa ta. Nu îţi va fi uşor, căci e nevoie de multă flexibilitate.

HOROSCOP 20 IULIE CAPRICORN

În ceea ce te priveşte, Luna Nouă ocupa casa relaţiilor din harta ta solară. În cazul unor nativi(e), ea anunţă debutul unei relaţii sentimente sau oficializarea ei în faţa cunoscuţilor sau chiar a ofiţerului de stare civilă. Există însă şi cazuri în care cei(le) născuţi(te) în această zodie pot începe noi colaborări sau relaţii la locul de muncă. Dată fiind energia cu care operează semnul în care are loc această lunaţie, recomandarea este aceea de a clădi aceste legături pe fundaţia unei puternice rezonanţe la nivel emoţional. Te va ajuta mult să te raportezi la ceilalţi ca la membrii familiei.

HOROSCOP 20 IULIE VĂRSĂTOR

Luna Nouă se perfectează astăzi în casa sănătăţii şi a muncii din horoscopul tău general. Pe fundalul său, se conturează riscul de a somatiza diferite lucruri care nu merg bine în viaţa ta, mai ales cea profesională, deci încearcă să nu pui la suflet şicanele colegilor de muncă sau planurile care nu pot fi duse, din varii motive, la îndeplinire. Dacă te afli într-o perioadă de convalescenţă, elimină factorii de stres şi nu te încărca de energie negativă. La serviciu, caută să îţi foloseşti mai des intuiţia, ceea ce îţi spune vocea interioară să faci în cazul problemelor care apar.

HOROSCOP 20 IULIE PEŞTI

În cazul tău, Luna Nouă are loc în casa iubirii şi a copiilor. Profită de acest eveniment astral pentru a-ţi reinventa relaţia cu partenerul şi cu cei mici, mai ales dacă lucrurile nu au mers prea bine între voi în ultima vreme. De asemenea, caută să dedici mai mult timp hobby-urilor tale, în special dacă ai talente înnăscute pe care le-ai putea explora exersându-le mai intens. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba despre o idilă sau de o veste îmbucurătoare care priveşte extinderea familiei. Oricare ar fi situaţia, încearcă să te bucuri mai mult de prezent, de cei dragi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici