HOROSCOP 20 noiembrie. Careu în T şi trei ceasuri rele pentru aceste zodii. Tensiunile se ţin lanţ

Se formează azi un careu în T între Luna din Vărsător, Uranus retrograd din Taur şi Mercur din Scorpion. Începutul de weekend este unul incomod pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), care au parte de veşti care le întorc universul pe dos.

15187 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 noiembrie. Careu în T şi trei ceasuri rele pentru aceste zodii. Tensiunile se ţin lanţ

HOROSCOP 20 noiembrie - Berbec

Aceasta nu este o zi în care să joci totul pe o singură carte, fie că este vorba de o persoană, un proiect sau o convingere. S-ar putea ca încrederea să îţi fie înşelată sau ca unele investiţii să nu se amortizeze niciodată de fapt. Din entuziasm sau prea mult idealism, s-ar putea să îţi dai seama că ai făcut un pariu de pe urma căruia ieşi perdant(ă). Dă dovadă de un spirit precaut şi vei vedea că unele riscuri nu merită să fie asumate. Mai bine faci paşi mici în direcţia obiectivului decât să mergi prea departe din prima.

HOROSCOP 20 noiembrie - Taur

Relaţiile cu cei din jur, fie că ne referim la cei cu care desfăşori activităţi profesionale ori la partenerul de viaţă, nu evoluează astăzi foarte bine. Se simte o tensiune mare în aer, pe care aproape că o tai cu cuţitul. Este normal să existe competiţie între voi, să vă depăşiţi limitele unul încurajat de celălalt, dar s-ar putea ca acest concurs să fi devenit unul destul de nesănătos, poate chiar toxic. Dacă a intervenit invidia la mijloc şi nu se mai respectă anumite limite, este clar că aveţi nevoie de o discuţie în care să se repună lucrurile-n ordine.

HOROSCOP 20 noiembrie - Gemeni

Te aşteaptă o zi grea în plan profesional. Protocoalele pe care trebuie să le urmezi la serviciu te limitează din mai multe de vedere, îţi lipsesc poate aparatura, timpul, energia şi chiar experienţa într-o anumită măsură, iar toate acestea fac dificilă încadrarea în termenul de predare a proiectelor de care te ocupi. Încearcă să te organizezi cât de bine poţi, căci asta te va ajuta să faci mai bine faţă stresului şi răsturnărilor de situaţie care te-ar putea urmări la serviciu. Important este să rămâi stăpân(ă) pe situaţie şi cumva se aranja lucrurile. Ai încredere în cunoştinţele şi experienţa ta.

HOROSCOP 20 noiembrie - Rac

Viaţa socială şi cea sentimentală te solicită destul de mult astăzi. Ai tendinţa să laşi mult de la tine pentru fericirea prietenilor sau a persoanei iubite şi/ sau a copiilor ori ai tendinţa de a dezavantaja pe unii în favoarea celorlalţi. În orice caz, există un dezechilibru pe acest plan sau între aceste domenii de viaţă, mai bine spus. Din acest motiv, poate ar fi bine să îţi analizezi priorităţile, să vezi dacă nu cumva ar fi bine să le regândeşti. De asemenea, merită cercetat dacă nu cumva preocupările tale din prezent afectează într-o manieră sau alta planurile de viitor.

HOROSCOP 20 noiembrie - Leu

În cazul tău, presiunile vin din planul profesional şi de acasă, unde este nevoie de multă implicare din partea ta, dar timpul nu îţi permite să le faci pe toate sau mai bine spus, nu îţi permite să le faci pe toate la nivelul la care ai obişnuit familia şi superiorii. În felul acesta, nu de puţine ori ajungi să greşeşti în loc să le satisfaci aşteptările. Ori poate că aşa vezi tu lucrurile şi pui presiuni inutile pe tine însuţi(ăţi) în loc să afli chiar de la sursă cum se văd lucrurile de la ei. Ai încredere în tine.

HOROSCOP 20 noiembrie - Fecioară

Negocierile şi deplasările nu sunt văzute azi cu ochi buni de astre. S-ar putea să îţi fie greu să controlezi anumite discuţii, mai ales atunci când nu eşti pe aceeaşi lungime de undă cu interlocutorii ori vrei să convingi în legătură cu oportunităţile pe care le oferă ideile tale. În ceea ce priveşte călătoriile, ele te supun la riscuri în materie de sănătate dacă reuşeşti să le întreprinzi. În alte cazuri, la cât de volatile sunt lucrurile în această perioadă, s-ar putea să se lase cu amânări pe o perioadă nedeterminată de timp. Încearcă să rezolvi anumite treburi la distanţă.

HOROSCOP 20 noiembrie - Balanţă

Ţine-te azi departe de cheltuieli, mai ales în ceea ce le priveşte pe cele care nu reprezintă o prioritate. Cu toate că sunte tentante reducerile din această perioadă, nu da curs cheltuielilor dacă eşti mai strâmtorat(ă) cu bugetul. S-ar putea să nu îţi dai seama când ar fi cel mai bine să te opreşti. Iar dacă răsfăţurile vizate nu erau pentru tine, ci pentru cineva apropiat, mizează mai bine pe ceva care vorbeşte despre sentimentele tale decât despre buzunarul tău. Ceva din suflet va avea mereu o valoare mai mare decât ceva care încearcă să epateze într-o formă sau alta.

HOROSCOP 20 noiembrie - Scorpion

Dacă se conturează azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă, fii sigur(ă) că efectul va fi o tulburare a atmosferei din familia extinsă. Asta vine fie prin intermediul atitudinii pe care o aveţi voi unul faţă de altul sau în raport cu ceilalţi din familie ori din cauza faptului că rudele au tendinţa să îţi ia ţie sau persoanei iubite apărarea. Aşadar, este vital să clarificaţi orice neînţelegere, mai ales în contextul în care trebuie să faceţi front comun împotriva unei probleme care vă afectează pe toţi. Puterea voastră scade mult atunci când nu puteţi să vă uniţi forţele.

HOROSCOP 20 noiembrie - Săgetător

Evenimentele din planul profesional descriu un cerc vicios la serviciu. Lipsa unei comunicări eficiente cu colegii de muncă, din motive obiective sau subiective, conduce la un risc crescut de erori, iar greşelile pe care poţi ajunge să le comiţi degradează şi mai mult relaţia cu cei cu care lucrezi. Este clar că trebuie să tai nodul gordian şi să spui lucrurilor pe nume. Din dorinţa de a te face plăcut(ă) de ceilalţi şi de a te integra, ai evitat să pui unele întrebări despre care credeai că ar fi putut fi incomode pentru ei. Acum sinceritatea este singura ta opţiune.

HOROSCOP 20 noiembrie - Capricorn

Îţi lipseşte ritmul în care se desfăşurau odinioară viaţa ta socială şi cea sentimentală. Cu prietenii nu te-ai mai văzut de mult aşa cum se cuvine, iar timpul suplimentar petrecut cu persoana iubită şi/ sau cu copiii a condus, printre altele, şi la tensiuni pe care nu le-ai experimentat în trecut. Nici nu este de mirare aşadar că ai tendinţa să cauţi consolare în tot felul de terapii la minut, cum ar fi shopping-ul, de exemplu, sau unele hobby-uri care te costă scump. Ori poate că actuala situaţie financiară nu îţi mai permite anumite tabieturi importante pentru confortul tău mental.

HOROSCOP 20 noiembrie - Vărsător

Se pune foarte multă presiune pe tine, atât în carieră, cât şi în viaţa de familie. Ai impresia că toată lumea aşteaptă ceva de la tine şi s-ar putea să nu fii prea departe de adevăr dacă crezi asta. S-ar putea totuşi ca acest lucru să se datoreze şi faptului că ai lăsat prea mult de la tine, că nu ai pretins la nivelul la care ai oferit. Poate că ar fi cazul să trasezi nişte limite, să vezi cum reacţionează în astfel de situaţii. Dacă apar reproşuri, poate nu ar strica să redesenezi limitele implicării tale pe aceste planuri.

HOROSCOP 20 noiembrie - Peşti

Eşti destul de sensibil(ă) şi te influenţează azi tot felul de lucruri în ceea ce priveşte starea de spirit. Din acest motiv, recomandarea este să fii selectiv(ă) cu timpul pe care îl petreci în medii negative şi cu oameni pesimişti. În caz contrar, vei rămâne şi fără bruma de bună dispoziţie care ţi-a mai rămas după o săptămână atât de plină şi solicitantă ca aceasta. De asemenea, nu te grăbi să crezi tot ce se vehiculează în jurul tău. Există multă dezinformare şi informaţii trunchiate, deci ai mare grijă de unde te alimentezi cu ştiri. Foloseşte doar surse sigure, verificabile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici