HOROSCOP 20 octombrie 2021. Lună Plină în Berbec. Patru zodii trebuie să facă o alegere dificilă

Luna Plină de azi se manifestă plenar în semnul Berbecului, indiciu cum că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) trebuie să ia astăzi o decizie grea.

8518 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 octombrie 2021. Lună Plină în Berbec. Patru zodii trebuie să facă o alegere dificilă

HOROSCOP 20 octombrie 2021. Lună Plină în Berbec. Patru zodii trebuie să facă o alegere dificilă

HOROSCOP 20 octombrie - Berbec

Luna Plină de azi leagă semnul naşterii tale de casa parteneriatelor din horoscopul tău general, cu menţiunea că, în ceea ce te priveşte, efectele sale se simt mai ales în plan personal. Mai exact, s-ar putea ca acest eveniment astral să îţi aducă un plus de energie şi bună dispoziţie, dar în acelaşi timp, s-ar putea să le îngreuneze unora experienţa de a ajunge la un compromis în raport cu tine. S-ar putea să laşi impresia unei persoane cu care nu se prea poate dialoga, cu care se ajunge foarte greu la un punct de vedere comun, la un compromis.

HOROSCOP 20 octombrie - Taur

Luna Plină de azi creează o punte de legătură între casa subconştientului şi cea a sănătăţii din horoscopul tău solar, cu amendamentul că, în cazul tău, influenţa ei se simte în plan emoţional. Mai exact, s-ar putea să îţi disimulezi mai greu trăirile, dar şi să te laşi pradă lor, lucru cu care nici tu, nici cei de lângă tine nu sunteţi obişnuiţi. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să îţi ascunzi sentimentele, ci că trebuie să ai mai multă grijă cum le gestionezi. În caz contrar, pot afecta relaţii importante sau chiar locul de muncă, din cauza randamentului scăzut.

HOROSCOP 20 octombrie - Gemeni

Luna Plină de astăzi interconectează casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale cu cea a preocupărilor de moment şi a vieţii sentimentale, semn că astăzi şi până la finele săptămânii, s-ar putea să îţi fie greu să împarţi cele două domenii de viaţă. Acest lucru s-ar putea să producă schimbări pozitive la nivelul sectorului dintâi, căci ajunge să urce în lista ta de priorităţi, dar în acelaşi timp, s-ar putea să te alegi cu reproşuri din partea partenerului şi/ sau a copiilor. Ori poate că nu mai ai timp de hobby-urile tale şi trebuie să renunţi la amprenta personală.

HOROSCOP 20 octombrie - Rac

Luna Plină de azi se formează pe axa vieţii profesionale şi a celei de familie, cu menţiunea că, în ceea ce te priveşte, efectele ei se văd mai ales la nivelul carierei. S-ar putea să ai parte azi sau în zilele care urmează de o mare victorie în acest sector, dar este foarte posibil ca acest lucru să se întâmplă în detrimentul timpului petrecut cu familia ori investit în gospodărie. Aşadar, există riscul ca ceea ce iei pe mere să se ducă pe pere, aşa cum spune vorba românului. Încearcă să stabileşti un oarecare echilibru între aceste două domenii importante.

HOROSCOP 20 octombrie - Leu

Luna Plină de astăzi leagă casa filozofiei de viaţă cu cea a comunicării, sectoare care mai sunt asociate în astrologie şi cu deplasările. Pe fundalul unui astfel de eveniment cosmic, ar fi de dorit să eviţi călătoriile pe distanţe lungi ori situaţiile în care emiţi judecăţi de valoare. S-ar putea să nu fi luat în considerare toate variabilele, ceea ce riscă să conducă la evenimente pentru care nu eşti pregătit(ă) în totalitate. Încearcă să revii la aceste chestiuni săptămâna viitoare, când s-ar putea să îţi fie mai clar la ce anume te-ai putea aştepta de la aceste situaţii de viaţă.

HOROSCOP 20 octombrie - Fecioară

Luna Plină de azi interconectează casa relaţiilor şi a banilor cu cea a finanţelor personale, ceea ce, în cazul anumitor nativi(e), arată un progres în cadrul parteneriatelor profesionale ori al colaborărilor cu persoana iubită în cadrul unor proiecte comune. Pe de altă parte, s-ar putea ca diferenţa în propriul buzunar să întârzie să se facă simţită, ceea ce ar putea să te deranjeze destul de mult. Aşadar, este important să nu neglijezi nici celelalte oportunităţi de profit, menite să îţi consolideze bugetul personal. În caz contrar, s-ar putea să îţi fie greu să susţii unele investiţii în proiectele voastre comune.

HOROSCOP 20 octombrie - Balanţă

Luna Plină de astăzi leagă casa parteneriatelor de semnul naşterii tale, cu amendamentul că, în ceea ce te priveşte, efectul acestui eveniment astral se face simţit în plan relaţional, acolo unde s-ar putea să nu găseşti prea multă disponibilitate la dialog. Acest lucru s-ar putea să fie o lecţie pentru tine, în sensul în care, dacă trasezi unele limite, s-ar putea ca cei de lângă tine să îşi găsească forţa de a lăsa de la ei. Cu alte cuvinte, este un prilej bun să dai dovadă de asertivitate, să arăţi că eşti dispus(ă) la compromisuri până la un anumit punct.

HOROSCOP 20 octombrie - Scorpion

Luna Plină de azi face o legătură între casa muncii şi a sănătăţii, respectiv cea a subconştientului, cu menţiunea că, în cazul tău, influenţa se resimte în cadrul primului sector. Cu alte cuvinte, de azi începând, te aşteaptă un rest de săptămână solicitant în plan profesional, mai ales că nici cu energia nu stai bine, iar din acest motiv nivelul tău de randament s-ar putea să nu fie grozav. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face în situaţia de faţă este acela de a te mobiliza să termini ce ai de făcut şi apoi să vezi de tine.

HOROSCOP 20 octombrie - Săgetător

Luna Plină de astăzi interconectează casa pasiunilor, a vieţii sentimentale şi a copiilor cu cea a planurilor de viitor şi a prietenilor, iar mesajul acestei lunaţii pentru tine este acela că s-ar putea să nu ai timp pentru ambele domenii în zilele care urmează. Tinzi, cel mai probabil, să te concentrezi pe relaţia cu partenerul de viaţă, mai ales dacă acum se construieşte sau este la început de drum ori poate că vrei să te implici mai mult în viaţa copiilor ori în nişte pasiuni pe care le-ai neglijat. Ai grijă, însă, că pot să sufere proiectele ori unele prietenii.

HOROSCOP 20 octombrie - Capricorn

Luna Plină de azi face o punte între casa familiei şi cea a carierei, cu amendamentul că sectorul dintâi este cel care îţi atrage cel mai mult atenţia în zilele care urmează. Este drept că ar cam fi fost nevoie să investeşti mai mult timp şi energie în chestiunile de ordin domestic şi/ sau locativ, dar în acelaşi timp, există situaţii la serviciu care nu pot fi ignorate, amânate sau tratate cu superficialitate. În caz contrar, s-ar putea să te confrunţi cu unele complicaţii greu de gestionat, pentru care nu eşti pregătit(ă) şi care pot avea urmări pe termen lung.

HOROSCOP 20 octombrie - Vărsător

Luna Plină de astăzi interconectează casa comunicării cu cea a filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, iar efectele acestui eveniment astral se vor vedea, în cazul tău, în cadrul interacţiunilor cu cei din jur. S-ar putea, de exemplu, să te cuprindă emoţii în situaţii în care alteori nu ai fi experimentat ceva asemănător ori poate că îşi este greu să înţelegi unele puncte de vedere, cu toate că te consideri o persoană destul de tolerantă. Oricare ar fi situaţia, este clar că trebuie să îţi faci ordine în minte şi în discurs înainte de unele întâlniri extrem de importante.

HOROSCOP 20 octombrie - Peşti

Luna Plină de azi leagă casa banilor de cea a relaţiilor şi a finanţelor, cu amendamentul că, în ceea ce te priveşte, efectul se vede în cazul sectorului dintâi. În aparenţă, ai un buget stabil şi nu îţi lipseşte nimic, dar acest lucru s-ar putea să se schimbe dacă aspectul financiar al unor colaborări în care eşti implicat(ă) nu va se va schimba în zilele care urmează. Trebuie să impui nişte limite în ceea ce priveşte generozitatea în relaţii ori investiţiile pe care le faci în proiecte comune. Cu alte cuvinte, trebuie să existe reciprocitate, un efort de ambele părţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici