HOROSCOP 21 august 2021. Lumea zodiilor e dată peste cap. Ce te aşteaptă azi?

Luna din Vărsător aderă azi la un careu tensionat cu Uranus retrograd din Taur, ceea ce scoate zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) din zona de confort şi le obligă să facă unele schimbări.

23036 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 august 2021. Lumea zodiilor e dată peste cap. Ce te aşteaptă azi?

HOROSCOP 21 august 2021

HOROSCOP 21 august 2021 - Berbec

Trebuie să ai mare grijă astăzi ce angajamente financiare îţi iei şi faţă de cine. Acestea s-ar putea să ajungă să te coste destul de scump dacă nu eşti atent(ă) şi nu cântăreşti bine riscurile la care te expui. Aşadar, ai mare grijă în cine anume de încrezi, căci există riscul să apară unele probleme la care nu te-ai fi gândit şi care riscă să conducă la altele şi mai mari în perioada care urmează.

HOROSCOP 21 august 2021 - Taur

Dacă lucrezi astăzi, s-ar putea ca ceva din atitudinea unuia din superiori să te exaspereze la culme. Sau poate că pune presiune foarte mare pe tine ceea ce trebuie să faci la serviciu, căci cere din partea ta unele abilităţi de care trebuie să te sforţezi să dai dovadă. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de evenimente oficiale care le creează nativilor(elor) acestui semn emoţii şi care pot avea implicaţii pe termen lung.

HOROSCOP 21 august 2021 - Gemeni

S-ar putea ca astăzi să nu fii într-o stare de spirit prea bună. Este greu de spus dacă acest lucru se datorează unui eveniment care are loc astăzi ori faptului că aduni de mai multă vreme unele frustrări. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să ai mare grijă cum gestionezi situaţia de faţă, astfel încât să nu aibă de suferit chiar tot sfârşitul tău de săptămână. Caută aşadar să nu pui la suflet.

HOROSCOP 21 august 2021 - Rac

O relaţie de prietenie, cea de cuplu sau un plan pe care ţi l-ai făcut pentru astăzi riscă să nu meargă tocmai bine. La mijloc s-ar putea să fie o problemă de comunicare ori de gestionare a unei situaţii care a apărut acum ceva timp. Încearcă să te duci înapoi pe firul evenimentelor şi să vezi de unde a pornit totul pentru a-ţi da seama mai bine ce poţi face pentru ca lucrurile să-şi revină.

HOROSCOP 21 august 2021 - Leu  

Dacă tu sau partenerul de viaţă aveţi obiceiul de a aduce în viaţa de cuplu comportamente de care daţi dovadă de obicei la serviciu, acest lucru s-ar putea să constituie o problemă. De asemenea, nu este un moment potrivit ca astăzi să discuţi despre carieră cu cel drag. Încearcă să laşi problemele de la birou la pragul uşii şi să încerci să te bucuri de momentele cu cel drag, mai ales dacă v-au cam lipsit.

HOROSCOP 21 august 2021 - Fecioară  

Se întrevede azi o zi mai dificilă pentru nativii(ele) acestui semn care sunt la serviciu. Ceea ce promitea să fie o zi destul de simplă se poate transforma în mod neaşteptat într-una destul de complicată, cu tot felul de necunoscute. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de un nivel de energie scăzut, care nu le permite acestor nativi(e) să facă mare lucru din ceea ce şi-au propus pe ziua de azi.

HOROSCOP 21 august 2021 - Balanţă

S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Acest lucru s-ar putea să se datoreze faptului că aveţi idei diferite despre ceea ce v-ar plăcea să faceţi astăzi sau poate că a trecut ceva vreme de când vă doriţi lucruri diferite unul de la celălalt, dar nu aveţi curajul să vorbiţi pe această temă. Arată-te dispus(ă) la un dialog şi la compromis şi reacţia lor te va surprinde.

HOROSCOP 21 august 2021 - Scorpion  

S-ar putea să se nască azi conflicte între tine şi partenerul de viaţă din cauza unei chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ. Sau poate că ţie nu îţi convine cum tratează pe cineva din familia ta de origine. Oricare ar fi situaţia, este cert că nu sunteţi pe aceeaşi lungime în privinţa unor lucruri destul de importante şi că trebuie să faceţi ceva urgent în acest sens. Iniţiativa ar putea veni de la tine.

HOROSCOP 21 august 2021 - Săgetător

În cazul în care lucrezi azi, s-ar putea să iasă la iveală unele probleme de comunicare destul de grave între tine şi colegii de muncă. Ele se datorează mai ales faptului că nu discutaţi faţă în faţă unele lucruri, preferând să trimiteţi e-mail-uri sau mesaje ori fiind nevoiţi să utilizaţi aceste mijloace din cauză că lucraţi de acasă. Este foarte important ca unele chestiuni să fie tratate faţă în faţă pentru a le înţelege bine.

HOROSCOP 21 august 2021 - Capricorn

Ai mare grijă astăzi la cheltuieli, căci dacă nu eşti atent(ă), acestea s-ar putea să sară calul. Rezumă-te la planurile pe ziua de azi pe care ţi le-ai făcut în conformitate cu bugetul şi încearcă să nu mergi mai departe de atât. S-ar putea ca partenerul de viaţă şi/ sau copiii să fie destul de dezamăgiţi dacă nu mai faceţi ceea ce v-aţi propus din cauza unui impuls pe care nu l-ai putut stăpâni eficient.

HOROSCOP 21 august 2021 - Vărsător  

Planează azi o atmosferă încărcată peste tine şi un membru al familiei. Poate că de vină sunt diferenţele de viziune între voi sau faptul că aveţi idei opuse despre ceea ce trebuie făcut într-o privinţă care vă vizează pe amândoi într-o formă sau alta. Încearcă să dai dovadă de mai multă toleranţă şi binevoinţă şi s-ar putea să observi că vei fi tratat(ă) la fel. Uneori trebuie să ai încredere oarbă că celălalte te înţelege.

HOROSCOP 21 august 2021 - Peşti

S-ar putea să îţi ajungă astăzi la urechi unele zvonuri şi/ sau bârfe care te pun pe gânduri sau care te îngrijorează destul de tare. Oricare ar fi mesajl lor, încearcă să nu acţionezi conform primului impuls, căci s-ar putea ca el să nu fie cel corect. Mai exact, rişti să spui sau să faci lucruri pe care rişti să ajungi să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Încearcă să vezi cum evoluează lucrurile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici