HOROSCOP 21 martie 2022. Aceste zodii sunt ajutate să îşi împlinească visurile. Au aproape persoane care cred în ele

Săptămâna se deschide printr-o conjuncţie a lui Mercur cu Jupiter în Peşti, motiv pentru care zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) se simt susţinute de cei din jur, fie prin sfaturi, fie prin ajutor material.

12256 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 martie 2022. Aceste zodii sunt ajutate să îşi împlinească visurile. Au aproape persoane care cred în ele

HOROSCOP 21 martie 2022 - Berbec

Mercur realizează azi cu Jupiter o conjuncţie în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te bucuri de o intuiţie alertă, care te ajută să vezi cum anume ar putea evolua situaţii de viaţă din prezent. Nu trebuie decât să fii atent(ă) la mesajele pe care ţi le trimite subconştientul şi să vezi ce ar fi cel mai bine de făcut în conjunctura în care te afli. De asemenea, este un moment bun în care să te dezlipeşti de trecut, de persoane sau de situaţii care nu-ţi fac bine, care te fac să baţi pasul pe loc.

HOROSCOP 21 martie 2022 - Taur

Mercur şi Jupiter realizează azi o conjuncţie în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, semn că începutul de săptămână ar putea aduce în ceea ce te priveşte progrese în raport cu proiectele de grup în care eşti implicat(ă) sau planurile pe termen lung. Nu este exclus să primeşti un sfat preţios din partea unui apropiat sau poate ajutor material pentru a-ţi împlini un vis. Ai alături de tine persoane care te inspiră să îţi transpui viziunile în practică, să ai încredere în planurile tale de viitor. Prin intermediul lor, s-ar putea să cunoşti şi alţi oameni foarte valoroşi.

HOROSCOP 21 martie 2022 - Gemeni

Mercur şi Jupiter intră într-o conjuncţie în casa carierei din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea ca începutul de săptămână să îţi aducă oportunităţi în plan profesional. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba de şansa de a ieşi în evidenţă la locul de muncă, de a-ţi consolida relaţia cu superiorii sau cu alte persoane importante din domeniul tău de activitate. În altele, se ivesc oportunităţi de a te implica în proiecte noi, care îţi oferă şansa de a demonstra că ai şi alte abilităţi care pot aduce plus valoare la locul de muncă şi superiorilor tăi.

HOROSCOP 21 martie 2022 - Rac

Mercur şi Jupiter fac azi o conjuncţie în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Dacă te afli într-o deplasare, şansele sunt mari să îţi atingi obiectivele pe care ţi le-ai setat înainte de această călătorie. De noroc au parte şi nativii(ele) care susţin astăzi examene sau care îşi urmăresc să fie selectate pentru a urma un curs sau un modul de pregătire. În cazul în care te ocupi de chestiuni birocratice, fii sigur(ă) că vei avea parte de asistenţa de care ai nevoie pentru a obţine autorizaţia sau aprobarea de care ai nevoie. 

HOROSCOP 21 martie 2022 - Leu

Mercur şi Jupiter realizează azi o conjuncţie în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, motiv pentru care multe din discuţiile de azi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu colaboratorii vor viza finanţele comune sau unele oportunităţi de investiţie care ar presupune să vă uniţi forţele financiare. Pe de altă parte, este la fel de important să se ia orice decizie prin negocieri echitabile, să nu existe tendinţa de a-ţi impune punctul de vedere în faţa celorlalţi. În caz contrar, există riscul să apară motive de neîncredere şi să treacă unele şanse foarte importante pe lângă voi.

HOROSCOP 21 martie 2022 - Fecioară

Mercur şi Jupiter aderă azi la o conjuncţie în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că te bucuri de comunicare eficientă în cuplu şi/ sau la locul de muncă. Eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi, semn că dacă apare vreo problemă care vă vizează pe toţi, veţi reuşi să ajungeţi la un punct de vedere şi la o strategie comune fără prea multe dificultăţi. Profită de această ocazie pentru a clarifica orice neînţelegere care dura de prea multă vreme între voi, care risca să se agraveze.

HOROSCOP 21 martie 2022 - Balanţă

Mercur se întâlneşte azi cu Jupiter în casa muncii din horoscopul tău general, motiv pentru care te aşteaptă o zi plină, dar în care nu duci lipsă de energie şi de un randament ridicat. Pe de altă parte, ar fi indicat să îţi faci timp şi pentru tine, să faci mişcare după program în cazul în care locul tău de muncă nu implică să te mişti prea mult. Sau poate că optezi să te odihneşti mai mult, în cazul în care ai alergat dintr-o parte într-alta toată ziua. În orice caz, este foarte important să vezi şi de tine azi.

HOROSCOP 21 martie 2022 - Scorpion

Mercur şi Jupiter îşi dau mâna în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, semn că reuşeşti astăzi să comunici pe limba partenerului de viaţă şi/ sau a celor mici. Sunteţi pe aceeaşi lungi de undă, astfel că dacă trebuie să faceţi ceva împreună, să vă ocupaţi de o problemă comună, nu va fi atât de greu să ajungeţi la un plan de acţiune cu care sunteţi cu toţii de acord. În cazul în care eşti single, dar ieşi cu cineva în această perioadă, s-ar putea ca întâlnirea de astăzi să aducă o schimbare în bine, un progres.

HOROSCOP 21 martie 2022 - Săgetător

Mercur şi Jupiter se întâlnesc azi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că eşti racordat(ă) pe aceeaşi frecvenţă cu cei dragi din familie, în ciuda diferenţelor de viziune şi/ sau de personalitate care ar putea exista între tine şi ei. Aveţi unele obiective comune pentru care lăsaţi la o parte chestiunile mărunte în raport de care nu reuşiţi să aveţi un punct de vedere comun. Aşadar, se preconizează că astăzi veţi face progrese mari în ceea ce le priveşte, că sunteţi mai aproape ca oricând de o victorie comună, de un progres pe care îl aşteptaţi.

HOROSCOP 21 martie 2022 - Capricorn

Mercur şi Jupiter aderă azi la o conjuncţie în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce te ajută să devii un interlocutor extrem de abil, care reuşeşte să vorbească pe limba tuturor celor cu care intră în contact. În felul acesta, faci progrese în raport cu unele persoane foarte importante şi pui o cărămidă importantă la baza relaţiei cu ele. În alte cazuri, intri în contact cu oameni pe care nu îi ştiai de dinainte, dar care pot avea o influenţă pozitivă asupra parcursului tău profesional, dar şi asupra capacităţii tale de a te apropia de potenţialul tău personal.

HOROSCOP 21 martie 2022 - Vărsător

Mercur şi Jupiter se întâlnesc azi în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce poate înseamna că te intersectezi astăzi cu unele oportunităţi financiare extrem de importante. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba despre proiecte suplimentare la serviciu sau în domeniul tău principal de activitate, iar în altele, de activităţi extraprofesionale pe care le desfăşori după orele lucrătoare. Oricare ar fi situaţia, este clar că te bucuri de stabilitate pe plan financiar şi că eforturile tale nu vor trece neobservate nici la serviciu, acolo unde devine clar că eşti o resursă de care nu se pot lipsi.

HOROSCOP 21 martie 2022 - Peşti

Mercur şi Jupiter se întâlnesc astăzi în semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă mai mult şarm şi carismă. Te place toată lumea cu care intri azi în contact, atât în viaţa personală, cât şi la locul de muncă. Ştii exact ce să spui pentru a atrage atenţie pozitivă asupra ta, pentru a face impresie bună persoanelor pe care le întâlneşti. Este important totuşi să dai dovadă de autenticitate, să nu încerci să îi câştigi pe ceilalţi oferindu-le o imagine a ta care nu este compatibilă cu cine eşti tu de fapt. În caz contrar, vor apărea probleme mai târziu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici