HOROSCOP 22 august 2021. Lună Plină azi. Schimbările aduc noroc acestor zodii

Săptămâna aceasta se încheie cu o Lună Plină în Vărsător, care aduce satisfacţii în vieţile zodiilor Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) care au făcut schimbări de curând în domenii-cheie.

21024 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 august 2021. Lună Plină azi. Schimbările aduc noroc acestor zodii

HOROSCOP 22 august 2021. Lună Plină azi. Schimbările aduc noroc acestor zodii

HOROSCOP 22 august 2021 - Berbec

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, semn că se întâmplă ceva important astăzi sau până la mijlocul săptămânii viitoare cu proiectele în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le coordonezi ori în raport cu unul dintre prieteni. Pe de altă parte, s-ar putea să nu poţi da dovadă de aceeaşi implicare în raport cu viaţa sentimentală şi/ sau cu hobby-urile.

HOROSCOP 22 august 2021 - Taur

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa carierei din horoscopul tău general, semn că, la începutul săptămânii viitoare, apar nişte veşti bune la locul de muncă. S-ar putea, însă, ca acestea să vină pe fondul unor probleme în raport cu familia, care îţi reproşează că nu petreci prea mult timp acasă, că amâni sarcini gospodăreşti care îţi reveneau, că nu le acorzi prea multă atenţie. Trebuie să îţi asumi reproşurile care riscă să apară.

HOROSCOP 22 august 2021 - Gemeni

Luna Plină de azi se manifestă în principal în casa filozofiei de viaţă, a studiilor şi a călătoriilor, ceea ce indică faptul că vei primi lecţii importante din partea Universului cât de curând, dar şi că asimilezi repede informaţie şi că s-ar putea să te aştepte o delegaţie ori o vacanţă. Pe de altă parte, apar probleme în cadrul unor negocieri sau discuţii dacă nu dai dovadă de flexibilitate, dacă nu admiţi şi alte păreri.

HOROSCOP 22 august 2021 - Rac

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, ceea ce denotă că se întrevăd şanse de a realiza profituri în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Pe de altă parte, s-ar putea ca la buget să nu se simtă prea tare aceste sume, pentru că apar probleme legate de împărţirea acesto resurse. Aşadar, este nevoie să se rezolve dezechilibrele de putere.

HOROSCOP 22 august 2021 - Leu

Luna Plină de azi ocupă casa parteneriatelor din horoscopul tău general, iar acest lucru semnalează progrese în relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Pe de altă parte, s-ar putea ca acestea să vină pe fondul faptului că ai făcut compromisuri în ceea ce priveşte unele viziuni personale, pe care le-ai sacrificat pentru binele şi evoluţia acestor relaţii. S-ar putea să îţi pară rău că ai mers până-n acest punct.

HOROSCOP 22 august 2021 - Fecioară

Luna Plină de astăzi se manifestă în principal în casa muncii din horoscopul tău solar, ceea ce vorbeşte despre unele victorii personale pe plan profesional şi/ sau în raport cu colegii de muncă. Pe de altă parte, s-ar putea să fii mai stresat(ă) ca oricând, ceea ce riscă să îţi pună în piuneze sănătatea mintală şi emoţională. Este foarte important să te odihneşti, să te mai gândeşti şi la tine, măcar din când în când.

HOROSCOP 22 august 2021 - Balanţă

Luna Plină de azi se perfectează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce promite unele momente frumoase în compania acestora şi unele progrese în relaţia cu ei. Pe de altă parte, s-ar putea ca acestea să vină pe fondul unui mai puţin timp alocat prietenilor şi/ sau planurilor de viitor. Încearcă să îţi asumi acest lucru şi gândeşte-te că există un timp pentru toate. Va veni şi momentul pentru ele.

HOROSCOP 22 august 2021 - Scorpion

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în casa familiei din horoscopul tău solar, semn că te bucuri de armonie în familie azi şi în zilele care urmează, dar s-ar putea ca la serviciu să tagneze lucrurile sau chiar să facă unii paşi semnificativi în spate. Acest lucru se datorează faptului că poate nu mai stai peste program la birou ori nu îţi mai iei de lucru acasă, aşa cum s-a întâmplat în ultima perioadă.

HOROSCOP 22 august 2021 - Săgetător

Luna Plină de azi ocupă casa comunicării din horoscopul tău general, fapt pentru care interacţionezi mult mai eficient cu cei din jur - la locul de muncă, dar şi acasă - decât în mod normal. Pe de altă parte, s-ar putea să îţi fie mai greu decât de obicei să îţi dai seama cum să atragi oportunităţi semnificative prin intermediul dicuţiilor pe care le ai, cu toate că lumea te place şi laşi o impresie foarte bună.

HOROSCOP 22 august 2021 - Capricorn

Luna Plină de astăzi se manifestă în principal în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, ceea ce arată faptul că stai destul de bine cu finanţele şi pare că ai şi pus deoparte câte ceva. Pe de altă parte, tot acest eveniment astral arată faptul că nu prea eşti dispus(ă) să faci investiţii, lucru care s-ar putea să te priveze de nişte oportunităţi extrem de importante pentru a-ţi suplini bugetul mai mult.

HOROSCOP 22 august 2021 - Vărsător

Luna Plină de azi se manifestă plenar în semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă energie, încredere de sine şi mai multă popularitate, atât în viaţa socială şi personală, cât şi la locul de muncă. S-ar putea să existe, însă, persoane care nu sunt obişnuite cu modul tău de-a fi din aceste zile şi care crede despre tine că ai, mai degrabă, o atitudine condescendentă, care nu ţine cont prea mult de ceilalţi din jur.

HOROSCOP 22 august 2021 - Peşti

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce semnalează că a venit momentul unor revelaţii binevenite în raport cu propriul trecut şi cu sentimentele tale. Nu ar trebuie să te mire aşadar că te surprinzi mai mult pe gânduri decât de obicei, cu toate că acest lucru înseamnă că ai momente de neatenţie la serviciu, că rişti să fii neîndemânatică atunci când acest lucru îţi poate face rău.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici