HOROSCOP 22 mai: Surprize mari. Zodiile care au lumea la picioare

Luna intră azi în Balanţă, oferind un plus de energie şi de oportunităţi în plan social zodiilor de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător).

28512 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 mai: Surprize mari. Zodiile care au lumea la picioare

HOROSCOP 22 mai 2021

HOROSCOP 22 mai 2021 - Berbec

Luna ajunge azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, prilej numai bun de activităţi cu partenerul astăzi. S-ar putea să nu vă fie uşor să vă decideţi ce anume vreţi să faceţi astăzi, dar în cele din urmă, veţi cădea de acord în ce priveşte un plan de petrecere a timpului liber. În cazul în care nu ai pe cineva, dar te interesează o anumită persoană, nu ar fi rău să-i propui o întâlnire.

HOROSCOP 22 mai 2021 - Taur  

Luna intră azi în casa muncii din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că această zi este una propice pentru nativii(ele) acestui semn care nu au reuşit să se ocupe de toate treburile pe săptămâna aceasta. Acest tranzit le potenţează nivelul de randament, ceea ce îi va ajuta să finalizeze sarcinile restante. De asemenea, sunt favorizate activităţile menite să îţi îmbunătăţească starea de spirit, dar şi bunăstarea fizică, cum ar fi mişcarea şi tratamentele corporale.

HOROSCOP 22 mai 2021 - Gemeni

Luna migrează astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, prilej ca ziua de azi să fie una pe care o dedici activităţilor cu persoana iubită şi/ sau cu copiii. Fie că ai pregătit ceva pentru astăzi sau laşi decizia în mâna lor, cert este că vă veţi distra pe cinste. Dacă eşti single, aceasta este o zi bună în care să ieşi. Te vei bucura de multă atenţie din partea admiratorilor.

HOROSCOP 22 mai 2021 - Rac  

Luna ajunge azi în casa familiei din horoscopul tău solar, prilej ca astăzi să organizezi activităţi cu cei dragi, fie că este vorba de o ieşire împreună ori de treburi pe care le puteţi transforma într-un proiect comun. În felul acesta, veţi petrece timp de calitate împreună şi veţi vedea cât de mult contează să acţionaţi ca o echipă. În plus, vă revanşaţi pentru faptul că, peste săptămână, n-aţi prea avut vreme unul pentru celălalt.

HOROSCOP 22 mai 2021 - Leu

Luna intră astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce creează un climat propice pentru o şuetă cu prietenii apropiaţi sau cu rudele. Sau poate că te surprinde un telefon din partea cuiva drag, cu care poate nu ai menţinut un contact stabil în ultima vreme. Aşadar, se arată o zi în care se pune preţ pe discuţiile cu cei din anturaj, conservaţii care te inspiră şi care îţi redau zâmbetul pe buze.

HOROSCOP 22 mai 2021 - Fecioară  

Luna poposeşte azi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar. Nativii(ele) acestui semn s-ar putea număra printre norocoşii(oasele) acestei zile, întrucât în loc să intre în bugetul de weekend, reuşesc să îl suplimenteze. În felul acesta, îşi pot permite nişte mici răsfăţuri, pentru ei şi cei dragi, la care altfel nu ar fi avut acces. Pe de altă parte, nu ar fi rău dacă ai reuşi şi să pui câte ceva deoparte.

HOROSCOP 22 mai 2021 - Balanţă  

Luna se mută astăzi în chiar semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă un imbold binemeritat de energie. În plus, oriunde ai merge, toate privirile sunt îndreptate în direcţia ta. Atenţia care ţi se oferă poate fi destul de copleşitoare, mai ales dacă nu eşti neapărat în dispoziţia de a ieşi în evidenţă. Dar încrederea ta de sine va resimţi efectul pozitiv al aprecierilor pe care le primeşti astăzi. Primeşte-le deschis pentru că le meriţi.

HOROSCOP 22 mai 2021 - Scorpion  

Luna ajunge azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce te face mai introspectiv(ă) decât în mod normal. Nu prea ai chef de companii zgomotoase şi de situaţii în care trebuie să joci roluri care nu ţi se potrivesc. Din când în când, ai nevoie să fii tu cu tine şi s-ar putea ca aceasta să fie una din acele zile. Aşadar, nu e nimic rău în a amâna unele activităţi prea obositoare.

HOROSCOP 22 mai 2021 - Săgetător

Luna poposeşte azi în casa vieţii sociale din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că astrele recomandă astăzi ieşirile cu prietenii. Aşadar, dacă nu ţi-ai făcut niciun plan, o idee bună ar fi aceea de a le propune celor din grup o ieşire spontană. Timpul pe care-l veţi petrece împreună nu numai că pune la curent cu ultimele noutăţi din viaţa fiecăruia, dar vă permite să faceţi schimb de sfaturi în legătură cu situaţii curente.

HOROSCOP 22 mai 2021 - Capricorn

Luna ajunge azi în casa statutului social din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea ca astăzi să te aducă unele situaţii în atenţia celorlalţi. Fii cu atât mai atent(ă) cum te porţi şi ce spui dacă eşti în compania unor persoane bine văzute în comunitate sau în domeniul tău de activitate. Dacă vrei să faci o figură frumoasă, trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie în toate momentele, mai ales cele tensionate.

HOROSCOP 22 mai 2021 - Vărsător

Luna intră astăzi în casa călătoriilor din horoscopul tău solar, semn că îţi va cădea foarte bine astăzi dacă încerci să incluzi în program o ieşire în parc sau chiar o mini excursie undeva la ţară sau la munte. Acest tranzit semnalează faptul că îţi va prinde foarte bine să schimbi peisajul, să te rupi puţin de nebunia din oraş. O vizită la socrii sau la rudele din altă localitate pot fi opţiuni foarte bune.

HOROSCOP 22 mai 2021 - Peşti

Luna migrează azi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că trebuie să ai mare grijă astăzi cum gestionezi raportul de forţe între tine şi persoana iubită. Din pricina banilor sau a unor dezechilibre în ceea ce priveşte gestionarea autorităţii în cuplu, se poate ajunge la situaţii tensionate de care sigur te-ai fi lipsit la sfârşit de săptămână. Încearcă să laşi de la tine când discuţia nu merge niciunde.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici