HOROSCOP 22 septembrie 2021. Soarele în Balanţă. Invitaţie la echilibru pentru patru zodii

Soarele intră azi în semnul Balanţei, ceea ce marchează astronomic echinocţiul de toamnă. Pe parcursul acestui tranzit, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) sunt provocate să găsească echilibrul în plan profesional, financiar sau sentimental.

18231 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 septembrie 2021. Soarele în Balanţă. Invitaţie la echilibru pentru patru zodii

HOROSCOP 22 septembrie 2021

HOROSCOP 22 septembrie 2021 - Berbec

Soarele poposeşte astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, semn că urmează o lună în care relaţia cu persoana iubită şi cu cei cu care lucrezi reprezintă - sau ar trebui să reprezinte - o prioritate pentru tine. De regulă, eşti o persoană care nu lasă prea uşor de la ea, dar s-ar putea să observi în aceste săptămâni că îţi este mai uşor decât de obicei să laşi de la tine, să faci unele compromisuri. Acest lucru va face mult bine modului în care relaţionezi cu partenerul şi colaboratorii, căci se pregătesc unele situaţii în care compromisul este ceva vital.

HOROSCOP 22 septembrie 2021 - Taur 

Soarele ajunge azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, prilej numai bun să te apleci asupra stilului tău de viaţă şi alimentaţie, respectiv asupra eticii tale profesionale. Pe parcursul tranzitului acesta, care va dura câteva săptămâni, printre preocupările tale principale ar trebui să se numere echilibrarea vieţii profesionale cu grija faţă de propria sănătate. Încearcă să ai mai multă grijă la ce mănânci, la programul tău de somn, să nu neglijezi activitatea fizică, cu atât mai mult dacă nu te-au preocupat suficient aceste aspecte în ultima vreme. Ai nevoie de un fizic puternic pentru obiectivele tale.

HOROSCOP 22 septembrie 2021 - Gemeni

Soarele progresează astăzi în casa iubirii, a copiilor şi a pasiunilor din astrograma ta generală, ceea ce denotă faptul că o preocupare principală pentru tine ar trebui să fie relaţia cu partenerul de viaţă, cu cei mici şi hobby-urile. Acest tranzit s-ar putea să marcheze o perioadă de regăsire alături de persoana iubită, de a cunoaşte mai bine preocupările copiilor şi de a le face cunoştinţă cu cele pe care le ai tu. Îţi va prinde foarte bine să petreci mai mult timp cu ei, dar şi să acorzi mai multă atenţie activităţilor care îţi aduc satisfacţii  în momentul prezent.

HOROSCOP 22 septembrie 2021 - Rac 

Soarele intră astăzi în casa familiei din astrograma ta solară, prilej numai bun să te axezi mai mult pe viaţa domestică, dar şi pe gospodărie. Este un moment bun în care să cultivezi relaţia cu cei dragi, dar şi să te desfăşori activităţi în planul casnic, fie că este vorba de mici proiecte pe lângă casă ori de lucrări mai ample de construcţie, amenajare sau redecorare. Aşadar, profită de această oportunitate pentru a te revanşa faţă de cei dragi pentru perioadele din trecutul recent în care ai te-ai axat pe alte domenii de viaţă şi mai puţin pe cel domestic.

HOROSCOP 22 septembrie 2021 - Leu 

Soarele poposeşte azi în casa comunicării din horoscopul tău general, motiv pentru care trebuie să acorzi o importanţă mai mare în perioada următoare modului în care te raportezi la cei de lângă tine. Primul instinct ar putea fi acela de a încerca să te faci plăcut(ă) de cei cu care interacţionezi, când de fapt, acest tranzit vorbeşte despre nevoia echilibrului, de a-i face pe ceilalţi să înţeleagă faptul că este importantă pentru tine reciprocitatea. În acest fel, orice negociere sau discuţie importantă pe care ai avea-o în perioada următoare va fi una care îţi va aduce beneficiile la care speri.

HOROSCOP 22 septembrie 2021 - Fecioară

Soarele ajunge astăzi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că finanţele constituie un subiect important pentru tine în această perioadă. Se vor arăta oportunităţi mai multe decât de obicei pentru a realiza venituri suplimentare, dar şi pentru a investi în activităţi care îţi aduc profituri. În acelaşi timp, însă, este posibil să te confrunţi şi cu tentaţii destul de mari, care ar putea să te deturneze de la planurile pe care le ai în privinţa economiilor, de exemplu. Din acest motiv, este foarte important să dai dovadă de echilibru cu privire la bani.

HOROSCOP 22 septembrie 2021 - Balanţă

Soarele intră astăzi în chiar semnul naşterii tale, ceea ce, pe de-o parte, anunţă debutul sezonului tău aniversar. În astrologie, acesta mai poartă numele de Revoluţie Solară, care denotă un moment de an în care îţi poţi reactualiza dezideratele de Anul Nou sau în care îţi poţi impunele unele obiective noi. De asemenea, acest tranzit este unul perfect pentru nativii(ele) care vor să se îngrijească mai mult de ei(le), fie că îşi cumpără ceva nou în garderbă, îşi împrospătează look-ul ori se preocupă mai mult de sănătatea lor în general. Profită de această oportunitate pentru a-ţi acorda mai multă atenţie.

HOROSCOP 22 septembrie 2021 - Scorpion

Soarele poposeşte azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care se deschide, în cazul tău, o perioadă ideală pentru meditaţie şi introspecţie. Pe noptiera ta, ar trebui să se găsească, în această perioadă, cărţi de dezvoltare personală şi nu ar fi rău să iei în calcul chiar posibilitatea de a participa la seminare sau şedinţe de psihoterapie, mai ales dacă te lupţi cu lucruri din trecut peste care nu ai trecut cu totul. De asemenea, vocea interioară se va auzi mai tare decât de obicei şi vei constata că răspunsul la întrebări complicate se ascunde în tine.

HOROSCOP 22 septembrie 2021 - Săgetător 

Soarele ajunge astăzi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta generală, semn că nu este de mirare dacă te preocupă, în săptămânile care urmează, proiectele şi modul în care eşti perceput(ă) în cadul anturajului. S-ar putea să te întâlneşti, printre altele, cu oportunităţi de a face progrese importante în ceea ce priveşte planurile tale pe termen lung, iar prin intermeidul lor, s-ar putea să întâlneşti unele persoane care îţi împărtăşesc idealurile şi viziunile. Nici nu este de mirare dacă te împrieteneşti cu ele mai repede decât ţi se întâmplă cu restul persoanelor în mod normal.

HOROSCOP 22 septembrie 2021 - Capricorn

Soarele poposeşte azi în casa carierei din astrograma ta solară, motiv pentru care sectorul profesional va ocupa un loc fruntaş în lista ta de priorităţi în săptămânile care urmează. S-ar putea să faci progrese mari în următoarea perioadă în ceea ce priveşte ascensiunea ta profesională şi nu este exclus chiar să obţii acea obţii acea promovare pe care o aşteptai de multă vreme. Este sigur oricum faptul că te bucuri de o mai bună înţelegere cu superiorii, că eşti văzut(ă) cu ochi mai buni în domeniul tău de activitate, dar şi la locul de muncă. Eşti pe o traiectorie ascendentă.

HOROSCOP 22 septembrie 2021 - Vărsător

Soarele ajunge astăzi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor şi a studiilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să te concentrezi pe cursurile pe care le urmezi acum sau pe care urmează să le începi ori să le reiei. De asemenea, se arată o perioadă bună pentru concedii întârziate sau pentru city break-uri. De asemenea, în cazul în care trebuie să rezolvi unele treburi birocratice mai complicate, vei vedea că dacă dai dovadă de răbdare şi te documentezi înainte, nimic nu va fi prea dificil. În fond, orice situaţia dificilă apare, trebuie să o gestionezi în mod relaxat.

HOROSCOP 22 septembrie 2021 - Peşti

Soarele progresează azi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, motiv pentru care accentul cade în aceste săptămâni pe colaborări, dar şi pe proiectele în care atât tu, cât şi partenerul de viaţă aţi făcut investiţii. Lucrurile merg bine, în principiu, atâta timp cât există un echilibru în ceea ce priveşte raportul de forţe în cadrul acestor activităţi comune. Dacă reuşiţi să păstraţi o astfel de relaţie, tot ceea ce vă propuneţi se va duce la bun sfârşit fix aşa cum aţi sperat. Până la urmă, acesta este, de fapt, secretul unor colaborări lucrative, care aduc profituri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici