HOROSCOP 23 decembrie. Aceste zodii trebuie să se rupă azi de ceva drag. Sacrificiile vor deschide uşi noi

12870 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 23 decembrie.  Aceste zodii trebuie să se rupă azi de ceva drag. Sacrificiile vor deschide uşi noi

Marte din Berbec formează azi un careu tensionat cu Pluto din Capricorn, semn că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) au parte şi azi de schimbări bruşte, de o serie de evenimente care transformă cu totul peisajul actual.

HOROSCOP 23 decembrie - Berbec

Din punct de vedere profesional, te aşteaptă o zi destul de dificilă. Ar putea apărea şi azi, ca ieri, probleme în ceea ce priveşte interacţiunile cu superiorii sau cu colegii de muncă ori clienţii. Poate are legătură cu faptul că nu există un raport de forţe echilibrat între voi sau v-aţi asumat drepturi care nu vă reveneau de fapt, care produc unele deservicii celorlalţi. Oricare este situaţia, cert este că se continuă tensiunile de ieri, care pot merge şi mai departe dacă nu eşti pregătit(ă) să laşi de la tine şi să găseşti o cale de a îndrepta lucrurile cumva.

HOROSCOP 23 decembrie - Taur

La serviciu, ai parte de aceleaşi provocări ca ieri. Puţine lucruri din cele pe care le-ai plănuit se materializează cum ai anticipat, termenele-limită se reduc, aşteptările cresc, iar experienţa şi aparatura de care dispui nu sunt cele mai potrivite pentru rezultatele la care speri. Nici nu este de mirare aşadar că stai cam prost cu energia, că nervii îţi sunt întinşi la maximum. Încearcă să îţi găseşti o oarecare stare de echilibru şi să vezi partea bună a lucrurilor. Poţi întoarce astfel de situaţii în favoarea ta dacă nu te legi prea mult de proiecţii care nu vor deveni realitate.

HOROSCOP 23 decembrie - Gemeni

Se anunţă şi azi tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Poate este motivul de ieri cel care vă supără şi azi ori s-ar putea să fi apărut între timp alte motive de discordie. În orice caz, pare că nu s-a schimbat mare lucru de ieri, ba chiar sunteţi mai înverşunaţi decât atunci în a vă apăra punctul de vedere, în a-i convinge pe ceilalţi că voi aveţi dreptate. Nu câştigi nimic dacă persişti în această stare ori o alimentezi. Ia mai bine calea dialogului deschis şi vezi care este, de fapt, problema care vă macină.

HOROSCOP 23 decembrie - Rac

În planul vieţii de familie, constaţi şi azi o problemă reală de comunicare între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau altcineva din familie. Poate vă confruntaţi cu aceeaşi situaţie de ieri, care a escaladat între timp şi a ajuns să implice mai multe rude. Ori este vorba de un alt motiv de gâlceavă, care redeschide o rană nevindecată complet. Şi în cazul tău răspunsul rezidă în felul în care tu abordezi lucrurile. Dacă nu vrei să renunţi la ideile tale în niciun fel, nici măcar la anumite aspecte, riscaţi să o ţineţi tot aşa, fără o rezolvare la orizont.

HOROSCOP 23 decembrie - Leu

Comunicarea cu colegii de muncă rămâne şi astăzi o problemă. Poate că tot mijloacele tehnice sunt de vină pentru neînţelegeri sau vedeţi mai degrabă efectul nepotrivirilor de caracter din echipa pe care o formaţi. Oricum ar sta lucrurile, e clar că rişti să nu realizezi nici azi mare lucru dacă nu găseşti o cale să dialogaţi în ciuda diferenţelor de viziune. E mai bine să fii catalogat(ă) drept pisălog(oasă) şi tipicar(ă) decât să ţi se impute că ai lăsat loc de interpretări care au condus la erori. Ia-ţi orice măsură de siguranţă pentru a evita greşelile survenite din comunicarea precară.

HOROSCOP 23 decembrie - Fecioară

Şi astăzi planează asupra ta riscul unor cumpărături nu tocmai înţelepte. Poate nu ai reuşit să achiziţionezi toate cadourile de Crăciun, iar cum este deja târziu, nu ai o altă şansă decât să dai bani în plus pentru a avea ce pune sub brad. Ori din cauza altor treburi urgente, ai uitat că mai erau persoane în cercul de apropiaţi de care ai uitat ieri. În orice caz, astfel de întâmplări te vor costa la propriu, în sensul că scot din buzunarul tău sume pe care nu intenţionai să le pui la bătaie. Asta înseamnă că trebuie să strângi cureaua.

HOROSCOP 23 decembrie - Balanţă

Nici la tine în familie atmosfera nu pare a fi prea armonioasă astăzi. Există lucruri care te nemulţumesc la cei dragi şi pe care poate nu ai avut curajul să le spui. Se apropie şi sărbătorile şi pare că te dezamăgeşte ceva şi din această privinţă. Poate are legătură cu organizarea lor sau, mai bine spus, cu faptul că nu au fost aranjate treburile aşa cum ţi-ai fi dorit. Ori probabil altele sunt circumstanţele care te fac să nu resimţi spiritul Crăciunului. Ar fi cazul să clarifici cu cei dragi chestiunile problematice, căci altfel vă surprind sărbătorile într-un climat tensionat.

HOROSCOP 23 decembrie - Scorpion

S-ar putea să circule şi azi zvonuri în jurul tău care îţi dau tot felul de motive de îngrijorare. Ori poate te gândeşti şi azi la nişte veşti primite ieri, care dacă sunt adevărate, schimbă cu totul regulile jocului în privinţa unor chestiuni la care lucrezi deja de ceva vreme. Fă presiuni să ţi se spună clar cum stai de fapt, căci dacă aştepţi lămuriri, s-ar putea să nu le primeşti în timp util, să nu mai poţi face mare lucru pentru a adapta munca deja depusă la circumstanţele actuale. Acum este momentul să fii asertiv(ă) şi să-ţi ceri drepturile.

HOROSCOP 23 decembrie - Săgetător

Te gândeşti şi astăzi la tot felul de proiecte care nu ţi-au ieşit aşa cum ai sperat. Ori poate că ai avut planuri cu prietenii pentru zilele acestea care nu s-au cristalizat în nicio formă, care ţi-au pricinuit dezamăgiri sau chiar pierderi financiare. E de înţeles dacă entuziasmul tău cu privire la venirea sărbătorilor nu este acelaşi ca în alţi ani, dar dacă nu mai poţi face nimic în privinţa lor, încearcă să priveşti înainte, cu precauţie, dar cu optimism totuşi, la ce îţi va aduce 2021. Până la urmă, au intrat în acest an oameni valoroşi în viaţa ta.

HOROSCOP 23 decembrie - Capricorn

La serviciu, te simţi încă apăsat(ă) de responsabilităţile care îţi revin, de oboseala care s-a acumulat în ultima vreme. Nici nu e de mirare că faci mai greu faţă stresului şi presiunii, că eşti mai puţin productiv(ă) decât ieri, când oricum nu ai excelat din acest punct de vedere. La fel ca ieri, recomandarea astrelor pentru tine este de a da dovadă de tact şi diplomaţie, de a fi profesionis(ă) în ceea ce faci. În caz contrar, s-ar putea să spui ori să faci lucruri care ţi-ar putea afecta destul de puternic imaginea în faţa şefilor şi-n domeniul de activitate.

HOROSCOP 23 decembrie - Vărsător

Nici astăzi nu pari a fi într-o dispoziţie prea bună. Poate că s-au agravat lucrurile care te nemulţumeau ieri sau li s-au adăugat azi alte probleme care îţi adâncesc şi mai mult starea proastă. Încearcă să găseşti metode prin care să nu te mai laşi atât de mult afectat(ă) de ceea ce se întâmplă. Până la urmă, te mai despart câteva zile de sărbători şi ar fi păcat să le întâmpini într-o pasă ca aceasta. Scapă de mediile negative, stai departe de oamenii pesimişti şi caută să îţi controlezi ceva mai bine stările de stres asociate pregătirilor asidue de sărbători.

HOROSCOP 23 decembrie - Peşti

âContinui să îţi faci azi griji cu privire la modul în care evoluează un plan de viitor, un proiect, o prietenie sau un parteneriat. Poate s-au agravat problemele apărute ieri sau nu vezi nicio cale de a le îmbunătăţi, cu toate că ai făcut nişte eforturi reale în acest sens. Poate ai ajuns în punctul în care nu mai poţi face mare lucru, în care trebuie să îi laşi pe alţii să facă şi ei eforturi pentru ca situaţia să se îndrepte. În fond, există şi momente în care cel mai bun lucru e să nu faci nimic de fapt.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici