HOROSCOP 23 martie. Cu ajutorul intuiţiei, aceste zodii atrag norocul de partea lor. Poate fi vorba şi de câştiguri

Conjuncţia lui Mercur şi a lui Neptun din Peşti aduce iar în prim plan zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti), care îşi folosesc astăzi intuiţia pentru a atrage şansa de partea lor.

14644 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 23 martie. Cu ajutorul intuiţiei, aceste zodii atrag norocul de partea lor. Poate fi vorba şi de câştiguri

HOROSCOP 23 martie - Berbec 

Mercur şi Neptun se întâlnesc astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că mijlocul de săptămână te surprinde într-o dispoziţie introspectivă. O asemenea stare nu îţi este prea familiară, dar te va ajuta cu siguranţă să îţi pui ordine în minte şi în suflet, mai ales în cazul în care ai avut parte recent de unele evenimente care te-au pus faţă în faţă cu unele temeri sau situaţii greu de gestionat. Profită de acest context astral pentru a-ţi acorda ţie şi nevoilor tale interioare mai multă atenţie, mai ales dacă le-ai neglijat în ultima vreme din varii motive.

HOROSCOP 23 martie - Taur

Mercur şi Neptun realizează azi o conjuncţie în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, semn că ar putea apărea unele oportunităţi ca planurile tale de viitor să facă unele progrese. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă să nu îţi faci aşteptări nerealizabile, să nu îţi faci speranţe mai mari decât ceea ce este realist să se întâmple. De asemenea, din partea prietenilor ai parte azi de empatie şi înţelegere, dar alţii s-ar putea să nu fie alături de tine aşa cum ai sperat. În acelaşi timp, însă, este posibil ca la mijloc să fie o confuzie.

HOROSCOP 23 martie - Gemeni 

Mercur şi Neptun se întâlnesc azi în casa carierei din horoscopul tău solar, ceea ce, pe de-o parte, îţi aduce oportunităţi de a ieşi în evidenţă la locul de muncă, de a te remarca pozitiv în faţa superiorilor. Pe de altă parte, există şi riscul de a avea aşteptări nerealizabile de la aceste şanse de afirmare, de a spera la schimbări prea mari care se lasă aşteptate. Va mai dura puţin până când vei vedea o diferenţă reală la salariu sau la modul în care eşti tratat(ă) de unele persoane cu multă influenţă la serviciu sau în domeniul de activitate.

HOROSCOP 23 martie - Rac

Mercur şi Neptun realizează o conjuncţie în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Aşadar, se anunţă o zi productivă pentru nativii(ele) care se pregătesc de un examen, iar astrele vor fi de partea lor dacă îl susţin cândva în decursul acestei zile. Dacă urmează să pleci într-o călătorie, fii sigur(ă) că drumul va fi unul fără surprize neplăcute şi că îţi vei atinge obiectivele odată ajuns(ă) la destinaţie. De asemenea, este o zi bună în care să te ocupi de treburi birocratice care te poartă pe la câteva din ghişeele instituţiilor de stat.

HOROSCOP 23 martie - Leu 

Mercur şi Neptun îşi dau azi mâna în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, motiv pentru care multe din discuţiile de azi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu colaboratorii vor viza finanţele, cel mai probabil pe cele comune. În cazul în care există neînţelegeri cu privire la oportunitatea unor investiţii, acum este momentul să discutaţi despre ele şi să tranşaţi lucrurile. S-ar putea ca unul din colaboratori sau cel drag să vadă riscuri acolo unde tu nu le observi, ceea ce vă va ajuta să vă pregătiţi pentru situaţii nu tocmai plăcute care ar putea apărea.

HOROSCOP 23 martie - Fecioară

Mercur şi Neptun se întâlnesc astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că te bucuri de compatibilitate în gândire azi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Acest lucru nu îţi garantează însă că nu ar putea apărea neînţelegeri, datorate cel mai probabil faptului că nu eşti pe deplin sincer(ă) cu părerea pe care o ai în legătură cu un proiect sau altul. Nu te da în lături să spui ceea ce crezi, cu toate că s-ar putea ca unele persoane apropiate să nu reacţioneze tocmai bine. Este important să existe deschidere.

HOROSCOP 23 martie - Balanţă

Mercur şi Neptun realizează azi o conjuncţie în casa muncii din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să îţi fie mai uşor să comunici cu colegii de muncă. Acest lucru nu înseamnă că nu vor mai apărea motive de discordie între tine şi ei, dar cel puţin de data aceasta, le gestionezi mai uşor decât de obicei. Aşadar, iată o oportunitate bună de a dezbate subiecte pe care le-aţi tot amânat sau de care îţi era teamă că ar fi scos la iveală tensiuni mai vechi între tine şi ei. Veţi ajunge destul de repede la o concluzie.

HOROSCOP 23 martie - Scorpion 

Mercur şi Neptun intră azi într-o conjuncţie în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că reuşeşti să comunici astăzi destul de uşor cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Pe de altă parte, s-ar putea să fii tentat(ă) să eviţi unele subiecte de discuţie, cel mai probabil de teamă că ar putea să scoată în evidenţă diferenţe de personalitate şi/ sau de viziune prea mari, pe care nu le gestionezi atât de uşor. Încearcă să nu le mături sub covor, ci să discuţi sincer pe marginea lor, să le clarifici la timp.

HOROSCOP 23 martie - Săgetător 

Mercur şi Neptun realizează azi o conjuncţie în casa familiei din horoscopul tău general, motiv pentru care multe din evenimentele importante ale zilei îi vor implica pe cei dragi. Comunici bine cu ei şi reuşeşti să treci mai uşor peste anumite incompatibilităţi pricinuite de prăpastia între generaţii, dar trebuie să fii foarte atent(ă) cum anume abordezi unele subiecte mai sensibile. Există riscul ca orgoliile să se inflameze dacă nu eşti atent(ă) şi să faci mai mult rău decât bine dacă nu dai dovadă de flexibilitate în anumite momente. Lasă de la tine şi vor proceda la fel şi cei dragi.

HOROSCOP 23 martie - Capricorn 

Mercur şi Neptun aderă azi la o conjuncţie în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce te ajută să ai un dialog constructiv cu toate persoanele cu care intri în contact. Secretul tău de astăzi este acela că reuşeşti să îţi dai seama ce voiau interlocutorii să îţi spună printre rânduri, dar nu au avut curajul să verbalizeze. Aşadar, dacă ai programate azi întâlniri de afaceri sau discuţii mai complicate cu cineva din familie, în cele din urmă, vei avea sorţi de izbândă şi vei întoarce în favoarea ta concluziile oricărui dialog care s-ar fi putut termina deloc pozitiv.

HOROSCOP 23 martie - Vărsător

Mercur şi Neptun formează azi o conjuncţie în casa banilor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te intersectezi astăzi cu unele oportunităţi financiare. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, ar putea fi vorba de un proiect la serviciu sau în domeniul lor de activitate în general, iar în al altora, de o activitate extraprofesională pe care o derulează după orele de program, poate chiar într-un sector de lucru cu care cochetează doar din când în când. În orice caz, se vede că eşti pe calea cea bună din punct de vedere financiar, că îţi consolidezi bugetul.

HOROSCOP 23 martie - Peşti

Conjuncţia lui Mercur cu Neptun îţi conferă mai multă trecere la oamenii de lângă tine. Ştii cum să te porţi cu ei astfel încât să le intri direct la inimă şi să aibă o impresie bună despre tine. Acest lucru te ajută atât în plan profesional, mai ales dacă încerci să construieşti unele relaţii cu persoane de valoare, dar şi în plan personal, în cazul în care nu ai petrecut prea mult timp de calitate alături de cei dragi în ultima vreme. Profită de această ocazie pentru a investi mai mult timp şi mai multă energie în relaţiile cu ceilalţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici