HOROSCOP 24 APRILIE 2020: O zi plină de neprevăzut pentru zodiile Fixe

Prima parte a zilei se anunţă a fi una plină de neprevăzut pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător), care resimt din plin efectele aspectului tensionat de careu dintre Luna din Taur şi Saturn din Vărsător.

3250 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 APRILIE 2020: O zi plină de neprevăzut pentru zodiile Fixe

HOROSCOP 24 APRILIE 2020

Dup-amiază, situaţiile întâlnite se mai domolesc pe fundalul configuraţiei armonioase de sextil formate de aceeaşi Lună cu Neptun din Peşti.

HOROSCOP 24 APRILIE BERBEC

Astăzi nu este cea mai bună zi pentru a face investiţii în planuri de viitor sau proiecte, indiferent dacă eşti tu cel(a) care le demarează sau eşti invitat(ă) de cineva să te alături unei iniţiative deja existente. S-ar putea să ai deja suficiente lucruri la care să fie nevoie să te gândeşti, cum ar fi minimizarea costurilor aferente unor activităţi pe termen lung în care eşti deja implicat(ă), singur(ă), cu familia, prietenii sau nişte colaboratori. Cu toate acestea, nu ar trebui să te îngrijoreze banii. Pari să stai destu de bine la acest capitol şi vin şi oportunităţi pe dup-amiază.

HOROSCOP 24 APRILIE TAUR

În această dimineaţă, s-ar putea isca unele discuţii în contradictoriu între tine şi superiori, iar acest lucru s-ar putea datora anumitor decizii care s-au luat şi care te implică şi pe tine. Sau poate comiţi unele faux pas-uri la nivel social, care ajung să fie cunoscute de destul de multă lume în faţa căreia voiai să pozezi altfel. În primul caz, astfel de situaţii te fac să te gândeşti din ce în ce mai serios la posibilitatea de a lua calea liber profesionistului, dar nu te grăbi să faci asemenea alegeri în vremurile pe care le trăim. Fă-ţi un plan.

HOROSCOP 24 APRILIE GEMENI

În prima parte a acestei zile, nu pari a fi într-o dispoziţie obişnuită pentru debutul sfârşitului de săptămână. De regulă, într-o astfel de zi, te energizezi şi îţi recapeţi tonusul proaspăt din care mai pierzi pe parcursul săptămânii. Dar ziua de astăzi pare să nu se încadreze în parametrii obişnuiţi. Pe de altă parte, dup-amiază, primeşti susţinere la serviciu de la cine nu te aşteptai sau ţi se demonstrează aprecierea care ţi se poartă într-un fel practic, care îţi aduce unele beneficii. În felul acesta, te mai înveselşti şi chiar reuşeşti să depăşeşti cu totul pasa proastă avută de dimineaţă.

HOROSCOP 24 APRILIE RAC

În prima jumătate a zilei, te confrunţi poate cu nişte temeri referitoare la aspecte ale zilei de mâine asupra cărora nu ai niciun control în această perioadă. În anumite privinţe, eforturile tale nu sunt suficiente sau chiar nu poţi face nimic pentru a influenţa modul în care vor evolua lucrurile. Încerci să menţii la suprafaţă relaţii de prietenie, colaborări, proiecte şi cuplul în care eşti implicat(ă), dar la finalul zilei, ai nevoie de reciprocitate şi de mai puţin neprevăzut în viaţa ta. Poate că dacă ţi-ai schimba mentalitatea şi ai percepe obstacolele ca pe nişte provocări, ar fi altfel totul.

HOROSCOP 24 APRILIE LEU

În cazul tău, se anunţă o dimineaţă dificilă atât în plan profesional, cât şi în cuplu. Cu superiorii comunici greu, cu colaboratorii şi clienţii nu pari a fi pe aceeaşi lungime de undă, iar în raport cu persoana iubită, îţi este greu să îţi dai seama dacă sunteţi în competiţie sau formaţi o echipă. Dar pare că toate aceste situaţii au în comun acelaşi lucru: un dezechilibru la raportului de forţe cu care veniţi în relaţie unul cu celălalt. Trebuie să vedeţi ce anume a cauzat ruptura, cum de aţi ajuns să nu mai trageţi cu toţii la căruţă acum.

HOROSCOP 24 APRILIE FECIOARĂ

Cu toate că, pentru mulţi(te) nativi(e) ai(le) semnului, aceasta este ultima zi lucrătoare din săptămână, ea le lasă mai degrabă gustul unei zile de luni. Acest lucru li se poate datora lor, faptului că au procrastinat şi nu s-au ocupat de anumite sarcini profesionale, dar pe de altă parte, s-ar putea să fie şi vina unor situaţii declanşsate de perioada neobişnuită pe care o trăim acum. În orice caz, trebuie să ştii că două minţi gândesc mai bine decât una, semn că ar fi indicat să ceri părerea celor din jur dacă nu îţi dai seama ce trebuie să faci.

HOROSCOP 24 APRILIE BALANŢĂ

În această dimineaţă, se întrevede o atmosferă încordată în raport cu persoana iubită şi cu copiii. S-ar putea ca motivul supărării să nu fie neapărat unul recent, ci mai degrabă un cumul de factori de care nu v-aţi ocupat la timp. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să discutaţi deschis despre ceea ce se întâmplă. Dacă trimiţi semnale şi te aştepţi ca ei să le decodeze corect, s-ar putea să stai supărat(ă) mult şi bine, fără ca ei să-şi dea seama ce este în inima ta. În plus, ar fi rău să daţi cu piciorul planurilor de weekend.

HOROSCOP 24 APRILIE SCORPION

În dimineaţa acestei zile, este posibil ca gestionarea problemelor casnice curente sau a unor chestiuni spinoase de familie să scoată la iveală incompatibilităţi de viziune care nu credeai să existe între tine şi partener. Nu rezolvaţi nimic dacă prelungiţi starea la infinit, aşteptând ca unul dintre voi să cedeze în faţa încăpăţânării sau a argumentelor cu care vine celălalt. Mai bin axaţi-vă să găsiţi calea de mijloc, simbioza perfectă dintre viziunile voastre. Astfel vă permiteţi apoi să vă concentraţi pe lucruri mai plăcute, pe a petrece timp de calite cu copiii, implicaţi în activităţi care vă faci o plăcere reală.

HOROSCOP 24 APRILIE SĂGETĂTOR

Aceasta este o zi în care eşti mai ocupat(ă) decât de obicei într-o zi de vineri. În primă fază, ai multe de rezolvat la serviciu, dar nu toate merg aşa cum le-ai aranjat. Tu şi colegii de muncă nu păreţi să vorbiţi aceeaşi limbă, iar pe aparatura de la birou sau de acasă nu te poţi baza complet. Aşadar, pregăteşte-te moral pentru ca lucrurile să nu evolueze chiar aşa cum ai preconizat. Dup-amiază, dedică-ţi timpul activităţilor de ordin casnic, astfel încât să nu ai nimic de făcut în cursul celei mai mari părţi din weekend. Umple-ţi timpul atunci cu altceva.

HOROSCOP 24 APRILIE CAPRICORN

Tentaţiile de a cumpăra mai mult decât ai nevoie sunt la tot pasul pe parcursul acestei zile. Vezi oferte şi reduceri peste tot sau doar vrei să le înveseleşti puţin ziua copiilor sau partenerului într-o perioadă în care toate par să meargă de-a-ndoaselea. Cu toate acestea, în ciuda intenţiilor bune, nu este un moment propice să cheltuieşti pe lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie. Pentru relaţia voastră, contează mai mult să te ştie fericit, să profitaţi mai mult de timpul pe care îl aveţi împreună. Organizează ceva special pe diseară: un picnic în balcon, o seară de film.

HOROSCOP 24 APRILIE VĂRSĂTOR

Pentru tine, se arată o dimineaţă în care lucrurile nu merg tocmai bine în familie sau în gospodărie. Nu este exclus ca discuţiile în contradictoriu cu cei dragi să pornească chiar de la ceva care se întâmplă în casă, cu un aparat electrocasnic sau în legătură cu nişte lucrări de amenajare/ redecorare pe care le derulaţi acum. Poate ar fi cazul să faci unele investiţii în spaţiul de locuit, dar înainte să faci vreo cheltuielă, asigură-te că vorbeşti cu cei dragi despre planurile tale. S-ar putea supăra şi mai dare dacă eviţi sau uiţi să le ceri părerea şi feedback-ul.

HOROSCOP 24 APRILIE PEŞTI

Contextele în care te regăseşti astăzi în raport cu ceilalţi nu sunt unele în care să te simţi încrezător(oare) să îţi faci cunoscut punctul de vedere. Dar în acelaşi timp, dacă nu pui întrebări şi te fereşti să ceri explicaţii atunci când ţi se pare ceva ciudat, există posibilitatea să faci interpretări greşite sau viceversa, să se ajungă la situaţii în care ţi se răstălmăcesc vorbele pentru că eşti scump(ă) la vorbă. Dup-amiază, prinzi mai mult curaj şi reuşeşti să readuci pe un făgaş sigur nişte conjuncturi care ar fi putut escalada cândva zilele următoare. Nu lăsa lucrurile să deraieze.

Peşti

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici