HOROSCOP 24 mai. Potenţial de confuzii şi neînţelegeri. Aceste zodii trebuie să ştie să se impună

Săptămâna se continuă cu o conjuncţie între Lună şi Neptun în Peşti, ceea ce poate produce confuzii în anumite domenii de viaţă ale zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti).

17911 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 mai. Potenţial de confuzii şi neînţelegeri. Aceste zodii trebuie să ştie să se impună

HOROSCOP 24 mai. Potenţial de confuzii şi neînţelegeri. Aceste zodii trebuie să ştie să se impună

HOROSCOP 24 MAI - Berbec 

Luna şi Neptun realizează astăzi o conjuncţie în casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să fii destul de abătut(ă) astăzi. Acest lucru nu este neapărat rău, în sensul în care s-ar putea să nu fie vorba de gânduri negative. Pe de altă parte, este drept faptul că eşti mai sensibil(ă) decât de obicei, că s-ar putea să intri foarte uşor în contact cu energii negative, care nu au un efect bun asupra stării tale de spirit. Aşadar, este foarte important să îţi conservi buna dispoziţie, să îţi alegi cu mare grijă compania pe parcursul zilei.

HOROSCOP 24 MAI - Taur

Conjuncţia Lunii cu Neptun se perfectează în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, semn că trebuie să acorzi astăzi o atenţie suplimentară proiectelor tale, dar şi persoanelor cu care te însoţeşti. Sentimentul pe care îl ai în privinţa lor este unul bun, în sensul în care pare că totul merge bine, dar s-ar putea să existe probleme subtile, greu de sesizat la început. Aşadar, poate că ar fi indicat să analizezi obiectiv lucrurile şi să vezi dacă nu există vreo sămânţă de conflict sau problemă care ar putea să se dezvolte ceva mai târziu.

HOROSCOP 24 MAI - Gemeni

În cazul tău, conjuncţia Lunii cu Neptun se perfectează în casa carierei din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să ai parte de o zi mai aparte la locul de muncă. De regulă, un aspect astral de acest gen anunţă confuzii, iar în funcţie de atmosfera de la serviciu, de modul în care te înţelegi cu superiorii, există posibilitatea să se ajungă până la neînţelegeri în adevăratul sens al cuvântului, la situaţii care îţi pot periclita ascensiunea profesională. Încearcă să fii foarte atent(ă) la discursul pe care îl ai şi caută să nu laţi loc de interpretări greşite.

HOROSCOP 24 MAI - Rac

Conjuncţia Lunii cu Neptun se formează, în cazul tău, în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Pe fundalul unui aspect cosmic ca acesta, este foarte important să te asiguri că ai înţeles corect ce anume trebuie să pregăteşti pentru un examen, care esta data decolării avionului şi ce anume trebuie să ai la dosar dacă trebuie să treci pe la ghişeul unei instituţii. Este foarte uşor să se strecoare erori, aşa că nu este suficient să te bazezi pe memorie în decursul acestei zile. În caz contrar, vor exista şi unele consecinţe nedorite.

HOROSCOP 24 MAI - Leu

Conjuncţia Lunii cu Neptun se perfectează în casa relaţiilor din astrograma ta solară, iar acest lucru poate duce la confuzii în ceea ce priveşte finanţele de care dispui împreună cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Aşadar, există riscul să se nască unele conflicte pe această temă, mai ales în cazul în care trebuie să luaţi rapid o decizie în ceea ce priveşte o investiţie, de exemplu. De asemenea, este important să îţi cunoască fiecare atribuţiile şi drepturile, întrucât altfel se poate ajunge la dezechilibre foarte serioase în ceea ce priveşte echilibrul de forţe din relaţie.

HOROSCOP 24 MAI - Fecioară

Conjuncţia Lunii cu Neptun se formează în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce îţi poate crea presimţirea că lucrurile nu stau chiar atât de bine pe cât crezi în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Este posibil să fi măturat, în timp, unele probleme sub covor, iar din când în când, în momente de slăbiciune, ies la iveală şi tulbură şi mai mult atmosfera. Pe de altă parte, acest aspect poate contribui şi la iertare, la depăşirea unor momente de tensiune prin empatie şi ascultare activă. Foloseşte aşa energia acestui aspect.

HOROSCOP 24 MAI - Balanţă

Conjuncţia Lunii cu Neptun se perfectează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că nivelul de energie pe care îl ai şi randamentul de care dai dovadă s-ar putea să fluctueze destul de mult pe parcursul acestei zile. De asemenea, trebuie să ţii cont de faptul că este cod roşu de neînţelegeri în raport cu colegii de muncă, motiv pentru care se recomandă să ai mare grijă ce ton abordezi în discuţiile cu ei. Se recomandă şi să ceri lămuriri şi să oferi explicaţii, uneori chiar şi atunci când pare lucrurile foarte clare.

HOROSCOP 24 MAI - Scorpion

Conjuncţia Lunii cu Neptun ocupă casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că, în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici, lucrurile par să stea bine. În subteran, mocnesc încă nişte nemulţumiri, fie de pe urma unor tensiuni mai vechi care nu au fost procesate pe deplin, fie din cauza faptului că s-au adunat nişte supărări în ultima vreme. În cazul în care eşti la început de drum cu persoana iubită, trebuie să te asiguri că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, că legătura pe care o aveţi este una sinceră, deschisă.

HOROSCOP 24 MAI - Săgetător

Conjuncţia Lunii cu Neptun se formează în casa familiei din astrograma ta solară, ceea ce poate semnala faptul că te bucuri de o atmosferă aparent liniştită în raport cu cei dragi. Pe de altă parte, s-ar putea ca lucrurile să nu stea chiar aşa. Poate aţi trecut recent prin nişte tensiuni, iar urmările se văd încă ori probabil că s-au adunat supărări în ultima vreme şi se anunţă o furtună cât de curând. Dacă te afli în cea de-a doua situaţie, încearcă să dai dovadă de diplomaţie şi să deschizi un dialog calm, deschis cu cei dragi de lângă tine.

HOROSCOP 24 MAI - Capricorn

Conjuncţia Lunii cu Neptun se perfectează în casa comunicării din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să îţi fie greu să dai dovadă de asertivitate în chiar toate contextele conversaţionale în care te vei găsi astăzi. Tendinţa ta s-ar putea să fie aceea de a da semnale atunci când nu poţi verbaliza ceva, dar ţine cont de faptul că acestea ar putea fi înţelese greşit sau poate că nici nu sunt reperate de către interlocutori. Aşadar, în anumite situaţii, va trebui să îţi găseşti curajuld e a spune chiar ceea ce gândeşti, în ciuda tracului avut la început.

HOROSCOP 24 MAI - Vărsător

Conjuncţia Lunii cu Neptun se formează în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, motiv pentru care trebuie să fii atent(ă) la cheltuielile de astăzi. Există riscul să te laşi dus(ă) de val, să îţi găseşti tot felul de justificări pentru nişte achiziţii care nu constituie o prioritate în situaţia de faţă. Aşadar, este important să ştii care sunt lucrurile de care ai nevoie şi când este cazul să tragi linie şi să te opreşti. În caz contrar, s-ar putea să ajungi să intri în bugetul pentru finalul de săptămână sau în alte resurse destinate altor lucruri importante.

HOROSCOP 24 MAI - Peşti

Conjuncţia Lunii cu Neptun ocupă chiar semnul naşterii tale, ceea ce îţi acordă un plus de şarm şi carismă. Pe de altă parte, s-ar putea ca încrederea de sine să fluctueze, să ai nevoie de confirmări din exterior că te îndreţi în direcţia potrivită sau că ceilalţi au faţă de tine aceleaşi sentimente pe care le porţi tu pentru ei. Sfatul astrologului pentru tine este acela de a avea mai multă încredere în forţele tale, în perspectiva pe care o ai asupra situaţiilor de viaţă din prezent, dar şi să dai dovadă de mai multă asertivitate în contextele profesionale importante.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici