HOROSCOP 24 martie. Zi plină de ghinion pentru aceste zodii. Nimic din ce şi-au propus nu iese bine

Luna din Săgetător aderă azi la trei aspecte tensionat de careu cu Jupiter, Neptun şi Mercur, ocazie cu care zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) au parte de încă o zi în această săptămână în care au impresia că nimic nu merge bine.

17788 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 martie. Zi plină de ghinion pentru aceste zodii. Nimic din ce şi-au propus nu iese bine

HOROSCOP 24 martie - Berbec

A doua parte a săptămânii nu te surprinde în cea mai bună stare de spirit. Eşti predispus(ă) la supărări în plan personal, la situaţii care nu au o influenţă prea bună asupra dispoziţiei tale. În alte cazuri, este vorba mai degrabă de o oboseală persistentă, care îi face pe nativii(ele) acestui semn să vadă partea negativă a lucrurilor. Aşadar, este foarte important să te înconjori de persoane care te încurajează să vezi partea plină a paharului, care nu te lasă să cazi pradă unor tipare negative de gândire şi acţiune. În felul acesta, vei trece cu bine peste această pasă.

HOROSCOP 24 martie - Taur

Apar astăzi indicii cum că un proiect în care eşti implicat(ă), un plan de viitor personal, relaţia de cuplu şi/ sau o prietenie nu merg în direcţia potrivită. Este posibil să fi apărut semnale timide mai din timp, dar doar azi se întâmplă ceva care nu-ţi mai lasă niciun dubiu că trebuie să iei atitudine. În unele cazuri, este suficientă o discuţie cu cărţile pe masă, dar pe un ton calm, iar în altele, este nevoie de mai mult decât atât, de o decizie pe care nu ţi-ai fi dorit să o iei. Oricum, trebuie să iei taurul de coarne.

HOROSCOP 24 martie - Gemeni

În cazul în care activezi într-un parteneriat profesional, ai o afacere cu partenerul de viaţă sau depinzi destul de mult de colaboratorii tăi, trebuie să ai grijă astăzi cum gestionezi dezechilibrele la nivelul raportului de forţe dintre tine şi ei. Există riscul să apară o competiţie neloială în relaţia voastră, să nu vă mai încurajaţi unul pe celălalt să progresaţi în direcţia aceluiaşi obiectiv. Încearcă să vezi ce s-a întâmplat pe parcurs şi cum de aţi ajuns în această situaţie. Poate că intenţiile au fost bune, dar modul în care au fost executate planurile a lăsat, de fapt, de dorit.

HOROSCOP 24 martie - Rac 

S-ar putea să ai azi parte de o zi dificilă la serviciu, cu mai multe sarcini decât primeşti de obicei. Aşadar, îţi poate fi destul de dificil să îţi împarţi ziua corect, să le poţi face pe toate pe parcursul programului. În alte cazuri, problema s-ar putea să nu conste în faptul că ai mai multe treburi de rezolvat decât de obicei, ci în faptul că nivelul lor de dificultate îl depăşeşte pe cel cu care eşti obişnuit(ă). În această situaţie, ar fi indicat să ai grijă cum îţi ordonezi programul, să te asiguri că poţi acoperi treburile complicate, urgente.

HOROSCOP 24 martie - Leu

S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. De ceva timp încoace, s-a strecut între voi un sentiment de neîncredere, precipitat, cel mai probabil, de faptul că nu aţi comunicat deschis în ultima vreme, că nu aţi vorbit despre aşteptările voastre unul de la celălalt. În cazul în care eşti single, dar te vezi cu cineva în această perioadă, asigură-te că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi că vă doriţi acelaşi lucru de la viitor. În caz contrar, rişti să dezvolţi sentimente pentru cineva care nu este prea potrivit pentru tine.

HOROSCOP 24 martie - Fecioară

O chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ scoate în evidenţă unele diferenţe de viziune între tine şi partenerul de viaţă. Aveţi idei diferite despre modul în care ea ar trebui abordată şi gestionată, iar din cauza orgoliilor supradimensionate, există riscul să se ajungă la discuţii în contradictoriu. Încearcă să dai dovadă de flexibilitate, să  nu laşi diferenţele să te împiedice să ajungeţi la un punct de vedere comun în privinţa unei probleme de interes comun. În caz contrar, rişti să se complice şi mai mult, să te confrunţi cu pierderi sau cu alte situaţii şi mai greu de rezolvat.

HOROSCOP 24 martie - Balanţă

Te confrunţi azi la serviciu cu o provocare la nivel de comunicare cu colegii. O problemă de interes comun îţi arată că, uneori, diferenţele de mentalitate dintre tine şi ei sunt prea mari pentru a ajunge în timp util la un consens, la o strategie de acţiune cu care să fiţi cu toţii de acord. Încearcă să vezi, totuşi, dacă unele incompatibilităţi nu pot fi armonizate, dacă nu puteţi găsi o cale de a trece peste unele ele. În felul acesta, veţi putea rezolva probleme rapid, înainte să se complice şi mai tare şi să conducă şi la alte încurcături.

HOROSCOP 24 martie - Scorpion

Există riscul astăzi să faci mai multe cheltuieli decât ar fi confortabil pe baza bugetului pe care îl deţii. Aşadar, cu toate că sunt reduceri la magazinul preferat sau pe un sit de unde îţi faci des cumpărăturile, trebuie să ai mare grijă să nu depăşeşti limitele. În caz contrar, există posibilitatea să nu îţi mai permiţi alte achiziţii importante, care vizează nu doar nevoi personale. Încearcă să vezi cât de departe te poţi duce cu acele cumpărături care nu reprezintă o prioritate în acest moment. În felul acesta, nu rişti să te întinzi mai mult decât îţi este plapuma.

HOROSCOP 24 martie - Săgetător 

S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi unii membri ai familiei. Te deranjează ceva din comportamentul lor sau poate că ceva din atitudinea ta nu le cade tocmai bine. Aşadar, există riscul să apară discuţii în contradictoriu, să vă certaţi din motive puerile. În cazul în care te afli în această situaţie, ar fi mai bine dacă ai încerca să schimbi ceva la felul în care relaţionezi cu cei dragi. Poate că nu este nevoie decât de atât pentru ca lucrurile să intre pe făgaşul normal între tine şi cei dragi, fără să se ajungă mult prea departe.

HOROSCOP 24 martie - Capricorn

S-ar putea să intri azi în contact cu informaţii contradictorii, astfel că te confrunţi cu riscul de a face sau de a spune pe seama lor lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Aşadar, dacă ţi se pare că ceva sună prea bine sau prea rău pentru a fi real, poate că nu ar fi rău dacă ai cere părerea unei persoane apropiate. S-ar putea să te ajute o perspectivă obiectivă asupra unei situaţii, mai ales dacă nu poţi da înapoi de la un anumit curs de acţiune pe care vrei să-l iei.

HOROSCOP 24 martie - Vărsător

Nu este un moment prea bun azi în care să faci o investiţie într-un plan de viitor sau într-un proiect de grup în care eşti implicat(ă) sau pe care îl coordonezi. Există riscul de a trece cu vedere peste nişte situaţii care ar putea evolua rău, care riscă să îţi afecteze capacitatea de a te vedea cu banii înapoi în viitor. Aşadar, ai grijă dacă te presează cineva să mergi mai departe atunci când tu simţi că ar trebui să mai aştepţi. Este în regulă să îţi iei un timp de gândire dacă ţi se pare imprudent să acţionezi acum.

HOROSCOP 24 martie - Peşti

În plan profesional, s-ar putea să ai parte azi de o zi dificilă. Nu pari să fii pe aceeaşi lungime de undă cu superiorii, ceea ce riscă să conducă la o atmosferă încordată sau chiar la unele tensiuni care riscă să iasă la iveală. Poate că ai impresia că se cere prea mult de la tine, că ţi se pun în spate responsabilităţi care nu ar trebui să îţi revină conform fişei postului. Sau poate că nu ţi se oferă recunoaşterea pe care ai merita-o după o realizare profesională importantă. În orice caz, nu uita să dai dovadă de tact.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici