HOROSCOP 25 octombrie – Lună Nouă astăzi. Începuturi noi pentru patru zodii

Astăzi se perfectează Luna Nouă în semnul Scorpionului, ceea ce prefigurează începuturi noi pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător).

27336 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 octombrie – Lună Nouă astăzi. Începuturi noi pentru patru zodii

HOROSCOP 25 octombrie – Lună Nouă astăzi. Începuturi noi pentru patru zodii

HOROSCOP 25 octombrie - Berbec

Luna Nouă de astăzi se perfectează într-o importantă casă relaţională din horoscopul tău general, iar scopul ei este acela de a-ţi semnala faptul că trebuie să schimbi ceva la modul în care te raportezi la partenerul de viaţă şi/ sau la cei cu care lucrezi. Poate că uneori tinzi să ţii prea tare cu dinţii de anumite lucruri, iar în alte situaţii, laşi să se strecoare dezechilibre în raportul de forţe dintre tine şi anumite persoane. Încearcă să faci în aşa fel încât să nu oferi mai mult decât primeşti sau invers. Altfel, pot apărea unele probleme destul de serioase.

HOROSCOP 25 octombrie - Taur

Luna Nouă de astăzi ocupă casa parteneriatelor din horoscopul tău general, astfel că relaţiile, atât cea cu partenerul de viaţă, cât şi cele de la serviciu, ar trebui să devină o prioritate pentru tine în perioada care urmează. Încearcă să petreci mai mult timp de calitate alături de persoana iubită, să lucrezi mai mult la modul în care te raportezi la persoanele cu care lucrezi. O parte din evoluţia ta pe plan profesional, dar şi la nivel personal, depinde de modul în care reuşeşti să faci aceste legături să crească într-un mod sănătos atât pentru tine, cât şi pentru ei.

HOROSCOP 25 octombrie - Gemeni

Luna Nouă de azi se formează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, motiv pentru care va trebui să lucrezi în următoarele săptămâni la modul în care abordezi viaţa profesională şi la raportul dintre acesta şi grija pe care o acorzi propriei persoane. Există riscul să fi ajuns într-un punct din viaţa ta în care te concentrezi asupra carierei în detrimentul grijei faţă de propriile nevoi, lucru care trebuie să înceapă să se schimbe de zilele acestea începând. În caz contrar, s-ar putea să te alegi cu o stare de oboseală continuă, pe care o gestionezi greu.

HOROSCOP 25 octombrie - Rac

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, fapt pentru care este important să îţi faci mai mult timp în aceste zile pentru partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Această lunaţie este un prilej perfect să petreceţi mai mult timp împreună, să aflaţi lucruri noi unul despre celălalt. În cazul în care eşti single, acest eveniment astral s-ar putea să îţi aducă în atenţie o persoană extrem de interesantă. Este greu de spus cum vor evolua lucrurile, dar cert este că aveţi multe lucruri în comun şi că vă placeţi reciproc.

HOROSCOP 25 octombrie - Leu

Luna Nouă de azi se formează în casa familiei din horoscopul tău solar, astfel că zilele acestea trebuie să te concentrezi mai mult pe sectorul casnic şi/ sau pe cel domestic. Aşadar, încearcă să-ţi găseşti timp pentru responsabilităţile gospodăreşti care îţi revin în această perioadă şi caută să vezi în ce ape te scalzi cu cei dragi. Dacă există tensiuni între voi, ar fi de dorit să lucrezi la acest aspect şi să te asiguri că lucrurile vor reveni la normal. Într-un context astral ca acestea, pot apărea rezultatele pe care le doreşti mult mai repede decât ai fi crezut.

HOROSCOP 25 octombrie - Fecioară

Luna Nouă de azi se perfectează în casa comunicării din horoscopul tău general, iar provocarea ei pentru tine este aceea de a încerca să lucrezi puţin la modul în care te raportezi la cei de lângă tine. Ar fi de dorit, de exemplu, să fii mai asertiv(ă) în anumite contexte, să te abţii pe viitor de la unele compromisuri. În caz contrar, există riscul să pui bazele unor relaţii care nu sunt sănătoase, în care îţi va fi greu să spui ceea ce te deranjează şi care sunt dorinţele tale. Încearcă să mizezi mai mult pe sinceritate şi pe autenticitate.

HOROSCOP 25 octombrie - Balanţă

Luna Nouă de azi ocupă casa banilor din horoscopul tău solar, semn că în zilele care urmează, banii te preocupă mai mult decât de obicei. Din acest motiv, s-ar putea să îţi fie mai uşor decât credeai să găseşti oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Aşadar, dacă urmăreşti să îţi consolidezi bugetul, acum este momentul să acţionezi şi să profiţi de şansele de câştig cu care te intersectezi. S-ar putea ca profiturile să apară mult mai repede decât te-ai fi aşteptat, să acopere unele găuri din buget de care-ţi făceai griji.

HOROSCOP 25 octombrie - Scorpion

Luna Nouă de astăzi se formează în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că trebuie să te concentrezi pe propria persoană în zilele care urmează. Dacă simţi nevoia, du-te la hairstylist-ul preferat şi cere-i o schimbare de look. Sau poate că a venit momentul să îţi înnoieşti garderoba cu câteva piese statement de sezon. Poate părea superficial la primă vedere ce îţi cer astrele, dar astfel de mici ajustări pot avea un efect minune în ceea ce priveşte încrederea în propria persoană, mai ales dacă ţi se pare că ai avut unele probleme vizibile la acest capitol în ultima vreme.

HOROSCOP 25 octombrie - Săgetător

Luna Nouă de azi se perfectează în casa subconştientului din horoscopul tău general, iar mesajul acestei lunaţii pentru tine este acela de alucra mai mult la relaţia pe care o ai cu subconştientul. Dacă crezi că există gânduri sau sentimente pe care nu le-ai procesat îndeajuns sau pe care poate că le-ai ignorat de la bun început, acum este momentul să lucrezi la acest aspect. În caz contrar, rişti să te alegi cu frici sau cu alte frustrări care te pot influenţa destul de mult atunci când trebuie să iei o decizie. Nu-i permite trecutului să aibă un asemenea impact.

HOROSCOP 25 octombrie - Capricorn

Luna Nouă de astăzi ocupă casa planurilor de viitor din horoscopul tău solar, astfel că multe din activităţile tale de pe parcursul acestei zile vor fi orientate către un viitor mai mult sau mai puţin apropiat. Acest eveniment astral îţi va aduce în cale multe persoane care te animă, care au în comun cu tine tot felul de lucruri. Poate că veţi colabora împreună sau doar îţi vor oferi multe sfaturi valoroase, pe care ar fi bine să le pui în practică. În felul acesta, te vei poziţiona cu un pas mai aproape de ceea ce ţi-ai propus să realizezi.

HOROSCOP 25 octombrie - Vărsător

Luna Nouă de azi se formează în casa carierei din astrograma ta generală, ceea ce denotă faptul că ai multe lucruri importante de făcut pe plan profesional astăzi. Poate că vei purta o conversaţie cu unul din superiori în legătură cu o posibilă promovare sau cu un proiect în care vrei să te implici la serviciu. Sau poate că vei întâlni pe cineva care îţi propune să colaboraţi în cadrul unei activităţi extraprofesionale. În orice caz, este clar faptul că atragi atenţia pe acest plan şi că vor apărea cât de curând oportunităţi de a te face remarcat(ă) la serviciu.

HOROSCOP 25 octombrie - Peşti

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa filozofiei de viaţă din astrograma ta solară, motiv pentru care s-ar putea să ai parte de unele revelaţii în zilele care urmează. Este de aşteptat aşadar ca unele perspective să ţi se schimbe, să nu te mai ghidezi după aceleaşi principii în perioada care va urma. De asemenea, este un moment bun în care să te înscrii la cursuri, în care să studiezi lucruri noi. Acest lucru îţi va face bine atât pe plan profesional, cât şi la nivel personal pentru că te ajută să evoluezi, să descoperi lucruri noi despre tine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici