HOROSCOP 26 MAI 2020. Zodiile puse faţă în faţă cu decizii dificile. Seara va aduce schimbări majore pentru unii nativi

După ce ieri dup-amiază Luna din Rac a format un trigon armonios cu Neptun din Peşti, azi îi trasează acelaşi aspect lui Marte din acelaşi semn, indiciu că zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) dau dovadă de o atitudine proactivă şi implicată. Pe seară însă, aceeaşi Lună face o opoziţie la Pluto retrograd din Capricorn, ceea ce înseamnă că Racii şi celelalte semne Cardinale (Berbec, Balanţă şi Capricorn) sunt puse în faţa unor decizii greu de luat.

17966 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 MAI 2020. Zodiile puse faţă în faţă cu decizii dificile. Seara va aduce schimbări majore pentru unii nativi

Sursa FOTO: Profimedia

HOROSCOP 26 MAI 2020 BERBEC

Şi azi eşti mai liniştit(ă) decât de obicei. Nu îţi vine tocmai uşor să adopţi o atitudine proactivă şi să te impui la serviciu, iar acest lucru contrastează prea mult cu abordarea ta obişnuită pe acel plan. Aşadar, aşteaptă-te ca superiorii să îţi atragă atenţia că nu eşti suficient de implicat(ă) sau că ar vrea să te porţi mai cu viaţă la muncă. În sectorul vieţii de familie, ai parte însă de multă înţelegere şi sprijin. Cei dragi înţeleg că mai sunt şi zile în care, din diverse motive, nu poţi afişa acelaşi spirit de iniţiativă cu care i-ai obişnuit.

HOROSCOP 26 MAI 2020 TAUR

Eşti comunicativ(ă) astăzi şi se lucrează uşor cu tine, dar sunt unele viziuni şi principii peste care nu treci, pe care nu eşti pregătit(ă) să le sacrifici pentru binele unor relaţii şi/ sau al unor proiecte pe care le derulezi şi/ sau în care eşti implicat(ă). Tocmai din acest motiv ai putea avea tendinţa să te inflamezi destul de tare când se încearcă limitele acestor valori şi idei. Nu se poate spune că eşti inflexibil(ă), ci doar că ai limite clare. Fă-ţi poziţia cunoscută înainte să dai curs unor dezbateri care riscă să se transforme în certuri în toată regula.

HOROSCOP 26 MAI 2020 GEMENI

Pe plan financiar, a doua zi a acestei săptămâni îţi aduce veşti bune. Apar oportunităţi importante de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor sau direct răsplata unor servicii sau proiecte făcute în trecut. În orice caz, cert este că nu ar trebui să iei acest lucru ca pe o încurajare de a cheltui mai mult decât este cazul. Trebuie să faci unele plăţi restante, să achiţi o rată ori să restitui un împrumut. Sau poate că te-ai limitat de un timp încoace doar la produsele de bază şi acum ar cam fi cazul să refaci unele stocuri.

HOROSCOP 26 MAI 2020 RAC

Eşti într-o formă bună azi, ai încredere în raţionamentele tale şi dovedeşti multă încredere în forţele proprii. O astfel de atitudine este demnă de toată lauda, mai ales că nu se întâmplă prea des să ai o asemenea abordare. S-ar putea însă ca unele persoane - asociaţi, colaboratori, clienţi, competitori sau chiar partenerul de viaţă - să se simtă intimidaţi de această atitudine şi să o pună pe seama unui aer condescendent pe care ţi l-ai asumat în raport cu ei. Este clar că nu e nimic decât o neînţelegere la mijloc şi că nu poţi decât să aştepţi să le treacă.

HOROSCOP 26 MAI 2020 LEU

Astăzi, eşti mai degrabă visător(oare) decât proactiv(ă) şi în plus faţă de asta, ai mai putea avea şi tendinţa de a lua în nume personal lucruri care nu aveau rolul de a te leza. Starea aceasta ar putea afecta destul de mult felul în care interacţionezi cu colegii de muncă; unii pot încerca să profite de spiritul tău empatic, pasându-ţi ţie sarcinile grele sau care nu le plac în schimbul unor promisiuni care nu vor deveni realitate. Alţii ar putea veni cu remarci ironice la adresa muncii tale, ceea ce riscă să te descurajeze. Nu te lăsa la mâna lor.

HOROSCOP 26 MAI 2020 FECIOARĂ

Colaborezi bine azi cu toţi cei cu care intri în contact, iar lucrul în echipă şi/ sau pentru un scop comun îţi vine mănuşă. Dar ai grijă totuşi că poţi avea tendinţa de a crede că toţi trag la fel de tare la căruţă, că toţi fac sacrificii la fel de mari ca ale tale pentru obiectivele voastre colective. La o privire mai atentă însă, vei descoperi că tu tinzi să laşi prea mult de la tine, în timp ce ei se folosesc de acest prilej pentru a-şi impune punctul de vedere. Fă-ţi cunoscute opiniile într-un mod calm dar ferm.

HOROSCOP 26 MAI 2020 BALANŢĂ

Eşti productiv(ă) şi astăzi, dar ceva mai reactiv(ă) astăzi la comentariile care ţi se par deplasate sau la orice consideri a fi o deraiere de comportament din partea colegilor de muncă. Aşadar, cel mai bine ar fi să îţi vezi de treabă, să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut şi să eviţi dezbaterile care se duc la birou sau pe mijloacele alternative de comunicare. S-ar putea să înţelegi greşit unele lucruri sau să ţi se răstălmăcească vorbele şi din ambele situaţii tot tu rişti să ieşi şifonat(ă). Încearcă mai bine să eviţi cât poţi de mult discuţiile inutile.

HOROSCOP 26 MAI 2020 SCORPION

Eşti într-o dispoziţie bună astăzi şi te înţelegi bine cu cei din familie, dar acest lucru nu înseamnă că nu există diferenţe de percepţie între voi în privinţa unor aspecte. Caută mai bine să te concentrezi pe ceea ce aveţi în comun şi lasă pe altcândva discuţiile neprioritare, care au potenţial crescut de a produce un conflict. S-ar putea să fie nevoie să preiei tu iniţiativa în acest sens, mai ales dacă cei dragi insistă pe marginea unor subiecte de discuţii care ştii că nu reprezintă domenii în care viziunile voastre se intersectează. Poţi devia elegant conversaţia într-o altă direcţie.

HOROSCOP 26 MAI 2020 SĂGETĂTOR

Tu şi familia aţi reuşit să faceţi unele economii importante în ultima perioadă. Poate că aţi implementat unele strategii eficiente de a economisi ori starea de urgenţă a avut acest impact pozitiv asupra obiceiurilor voastre de consum. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu experimentezi lipsuri pe acest plan. Dar cu toate acestea, nu considera acest lucru ca pe o invitaţie să cheltuieşti mai mult astăzi. Ştii bine că te aşteaptă unele plăţi greu de amânat, cum ar fi facturile sau ratele. Achită-le pe acestea întâi şi vezi apoi dacă îţi permiţi o investiţie în casă sau mici răsfăţuri.

HOROSCOP 26 MAI 2020 CAPRICORN

Eşti comunicativ(ă) astăzi şi se discută uşor cu tine, dar sunt unele persoane cu care nu eşti deloc pe aceeaşi lungime de undă. Este greu de spus ce anume vă diferenţiază atât de tare, dar e clar că viziunile voastre sunt diametral opuse în anumite privinţe. Problemele de comunicare par să nu vină însă de la tine; ei se aşteaptă poate să îţi dai tu seama ce îşi doresc, iar în acest sens îţi trimit mesaje amestecate, pe care îţi este greu să le decodezi. Încurajează-i la sinceritate şi dialog, mai ales dacă este vorba de relaţii cu potenţial mare.

HOROSCOP 26 MAI 2020 VĂRSĂTOR

Te intersectezi astăzi cu mici oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a valorifica unele economii, dar cântăreşte bine avantajele şi dezavantajele înainte să te înhami la căruţă. În cazul unora dintre ele, câştigurile/ beneficiile ar putea fi prea mici în comparaţie cu investiţiile de timp şi energie pe care ar trebui să le faci. Aşadar, nu da încă un răspunp până nu le întorci pe toate părţile. În caz contrar, s-ar putea să tragi paiul cel scurt şi să te legi la cap fără să te doară. Cere sfatul cuiva de încredere dacă nu-ţi dai seama ce s-alegi.

HOROSCOP 26 MAI 2020 PEŞTI

Universul îţi dă tot felul de motive să te bucuri de clipă, să trăieşti din plin prezentul, dar într-o anumită proporţie, s-ar putea ca asta să fie şi un mecanism de apărare, de a întârzia momentul în care dai piept cu stadiul în care se află acum proiectele tale de grup şi planurile de viitor. Starea de urgenţă şi-a pus cu siguranţă amprenta pe ele şi relaţiile pe care ţi le-ai format prin intermediul lor şi poate ar fi cazul să te ocupi mai îndeaproape de ele. S-ar putea să poţi redresa unele lucruri, iar pe altele să le ajustezi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici