HOROSCOP 26 mai. Zi grea la serviciu, dar cu recompense pe măsură. Aceste zodii întorc norocul în favoarea lor

Mercur retrograd din Taur aderă azi la un trigon armonios cu Pluto retrograd din Capricorn, indiciu cum că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au parte de o zi productivă în plan profesional, în ciuda piedicilor cu care riscă să se întâlnească.

3861 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 mai. Zi grea la serviciu, dar cu recompense pe măsură. Aceste zodii întorc norocul în favoarea lor

HOROSCOP 26 mai - Berbec

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu unele oportunităţi financiare pe care merită să le iei în seamă, care te-ar putea ajuta să îţi consolidezi bugetul în perioada următoare. În alte cazuri, poate fi vorba de unele proiecte suplimentare la serviciu, care deşi vin la pachet cu responsabilităţi destul de mari, care te intimidează într-o oarecare măsură, au marele beneficiu de a se vedea în cele din urmă la salariu. Profită de acest context astral şi de oportunităţile care vin odată cu el pentru că dacă îţi joci cărţile bine, ele vor avea un impact pozitiv asupra parcursului tău profesional.

HOROSCOP 26 mai - Taur

Eşti într-o stare foarte bună de spirit şi acest lucru se vede mai ales din claritatea cu care percepi tot ceea ce ţi se întâmplă în această perioadă. Cu toate că există anumite lucruri care s-ar putea să nu meargă conform planului, reuşeşti să te redresezi la timp, să găseşti pe ultima sută de metri soluţii. Acest lucru se vede mai ales dacă te confrunţi în această perioadă cu chestiuni birocratice care trebuie rezolvate urgent sau cu situaţii care implică studiile sau o deplasare la distanţă importantă de casă. Ştii ce să faci pentru a ordona lucrurile în favoarea ta.

HOROSCOP 26 mai - Gemeni

Este posibil ca astăzi să fii mai sensibil(ă) decât de obicei, dar mai bine conectat(ă) la ceea ce îţi spune subconştientul. Ai o conexiune mai bună cu vocea interioară, astfel că dacă ţi se întâmplă să ai de-a face cu o situaţie-limită, nu trebuie decât să îţi asculţi intuiţia. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă la energiile celor de lângă tine, întrucât eşti mai predispus(ă) decât de obicei la a te lăsa influenţat(ă) de atmosfera din jurul tău. Încearcă să te deschizi mai mult în raport cu cei care te inspiră, care îţi insuflă o stare de optimism.

HOROSCOP 26 mai - Rac

Din câte se pare, eşti pe aceeaşi lungime de undă astăzi cu persoanele cu care derulezi proiecte în această perioadă sau cu care speri să pui pe picioare o iniţiativă comună în următoarea perioadă. Faceţi progrese, iar acest lucru te încurajează să mergi mai departe. În alte cazuri, ar putea fi vorba despre unele planuri de cuplu care încep să se mişte în direcţia dorită. Alţi(te) nativi(e) ai(le) semnului ar putea simţi că au început să aibă altfel de sentimente pentru un prieten. Înainte să i le destănuie, se recomandă să fie atenţi(te) la comportamentul celuilalt, să vadă ce simte.

HOROSCOP 26 mai - Leu 

În plan profesional, s-ar putea să ai parte astăzi de o zi plină. Ai un volum destul de mare de muncă, dar vestea bună este că astrele sunt de partea ta. Ai un randament destul de ridicat şi îl pui în slujba acelor sarcini urgente, care fac diferenţa şi în privinţa celorlalte treburi de care trebuie să te ocupi astăzi. Ba mai mult, s-ar putea chiar să te remarci prin intermediul rezultatelor de care dai dovadă astăzi, să atragi atenţia unor persoane care te pot ajuta să te afirmi în perioada care urmează. Încearcă să îţi menţii acest ritm ascendent.

HOROSCOP 26 mai - Fecioară

În cazul în care activezi într-un domeniu artistic, astrele au o veste bună pentru tine. Graţie conjuncturilor cosmice de pe parcursul acestei zile, te bucuri de inspiraţie şi creativitate, astfel că nu îţi va fi dificil să găseşti soluţii originale pentru situaţiile cu care te confrunţi în plan profesional. În raport cu cei dragi, lucrurile par să stea la fel de bine, în sensul în care păreţi a fi pe aceeaşi lungime de undă. Aşadar, dacă v-aţi propus să petreceţi timpul liber de azi împreună, veţi reuşi cu siguranţă să ajungeţi la un program comun, care vă face tuturora plăcere.

HOROSCOP 26 mai - Balanţă

Există posibilitatea să existe unele tensiuni reziduale între tine şi unii membri din familie astăzi. Lucrurile par să stea destul de bine între voi, dar pare că aţi navigat o perioadă nu tocmai liniştită şi încă îi mai simţiţi urmările. Oricare ar fi situaţia, încearcă să dai dovadă de înţelegere faţă de sentimentele lor şi să pui în aplicare lecţiile pe care le-aţi avut împreună de învăţat în această perioadă. În caz contrar, se poate ajunge din nou la situaţii nu tocmai fericite, din care va avea din nou de pierdut relaţia voastră şi liniştea din spaţiul vostru intim.

HOROSCOP 26 mai - Scorpion

Comunici bine astăzi cu cei de lângă tine, dar mai ales cu partenerul de viaţă şi cei cu care lucrezi. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, astfel că dacă apare o situaţie imprevizibilă, reuşiţi fără prea mari eforturi să ajungeţi la un consens în privinţa celei mai bune strategii pe care aţi putea-o folosi în situaţia dată. De asemenea, este o zi bună în care să discuţi cu persoana iubiră şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale chestiuni pe care le-ai lăsat în aşteptare, de teamă că atunci când au apărut, nu a fost un moment potrivit pentru ele.

HOROSCOP 26 mai - Săgetător 

S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii pe care le-ai realizat în ultima vreme. În ceea ce priveşte primul scenariu, s-ar putea să fie vorba de o activitate după orele de program, de un proiect care poate sau nu să aibă legătură cu domeniul tău principal de activitate. Oricare ar fi situaţia, este clar că eşti pe o curbă ascendentă în plan financiar, că lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru tine pe acest plan. Nu uita să îţi mai laşi şi timp pentru tine.

HOROSCOP 26 mai - Capricorn

Te bucuri astăzi de o stare de spirit foarte bună, uşor de observat mai ales în raport cu cei dragi, a căror dispoziţie se schimbă în bine de fiecare dată când te afli în compania lor. La serviciu, reuşeşti să aduci acelaşi suflu proaspăt, dar mai ales atunci când te ocupi de sarcini care îţi aduc satisfacţii, care te provoacă să dai dovadă de creativitate. Aşadar, dacă ai posibilitatea, ocupă-te astăzi de acele treburi profesionale care-ţi permit să găseşti soluţii inventive la situaţiile cu care te confrunţi la serviciu. Rutina nu face decât să-ţi răpească din timul bun de azi.

HOROSCOP 26 mai - Vărsător

Ziua s-ar putea să înceapă mai greu pentru tine astăzi. În plus, faci mai greu faţă grupurilor mari de persoane, astfel că îţi va face mult mai bine să petreci timp cu cei dragi din familie sau chiar de unul(a) singur(ă). Nu este indicat să deschizi subiecte spinoase dacă nu este cazul. Este o perioadă destul de plină pentru toţi acum şi s-ar putea să nu dispuneţi de răbdarea necesară pentru a trata pe îndelete şi mai ales cu calm toate aspectele problemei. Nu îţi face griji, căci va apărea cât de curând momentul ideal şi pentru o asemenea discuţie.

HOROSCOP 26 mai - Peşti

Discuţiile cu ceilalţi pot constitui o sursă importantă de inspiraţie pentru tine, atât în ceea ce priveşte chestiuni punctuale, de zi cu zi, cât şi în privinţa proiectelor de care te ocupi mai ales. Prin intermediul lor, s-ar putea să afli de tot felul de oportunităţi pe care le-ai putea accesa ori de mijloace prin care poţi obţine progresele pe care le doreşti în cadrul iniţiativelor tale. Nu este exclus să întâlneşti astăzi o persoană cu care ai multe în comun şi care te provoacă să vezi anumite situaţii de viaţă, profesională sau personală, dintr-o perspectivă nouă, neexplorată până acum.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici