HOROSCOP 26 martie. Nimeni nu reuşeşte să reziste acestor zodii. Pot obţine tot ce-şi doresc de la ceilalţi

Soarele formează azi o conjuncţie cu Venus în semnul Berbecului, ceea ce conferă sex appeal, încredere de sine şi o forţă de atracţie magnetică zodiilor de Foc (Berbec, Leu, Săgetător).

4971 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 martie. Nimeni nu reuşeşte să reziste acestor zodii. Pot obţine tot ce-şi doresc de la ceilalţi

HOROSCOP 26 martie - Berbec

Soarele aderă astăzi la o conjuncţie cu Venus în chiar semnul naşterii tale, ceea ce îţi potenţează şarmul şi carisma. Găseşti uşor să interacţionezi chiar şi cu persoane care nu sunt pe aceeaşi lungime de undă sau de la care speri s obţii nişte lucruri foarte importante. De asemenea, dacă ai pus ochii pe cineva, dar ai tot aşteptat momentul în care să propui o întâlnire, astrele îţi garantează că astăzi vei avea sorţi de izbândă. Sunt favorizate şi sesiunile de shopping, vizitele la salonul preferat de înfrumuseţare sau coafură ori raitele prin magazinele de haine on-line sau chiar fizice.

HOROSCOP 26 martie - Taur  

Soarele şi Venus se întâlnesc astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce te-ar putea face să te gândeşti sau chiar să te întâlneşti cu cineva din trecutul tău amoros. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba mai degrabă despre o relaţie ascunsă de ochii curioşilor, fie că reprezintă o aventură sau nu sunt încă pregătiţi(te) să o facă oficială. Oricare ar fi situaţia în care te găseşti, cert este că te încearcă astăzi tot felul de sentimente, care mai de care mai intense. Încearcă să nu le laşi să îţi ghideze deciziile pe termen lung.

HOROSCOP 26 martie - Gemeni  

Cu Soarele şi Venus conjuncte în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, te bucuri astăzi de progrese în raport cu proiectele de grup, iar în cercul de prieteni eşti mai popular(ă) ca oricând. Oamenii se simt atraşi de energia ta ca de un magnet; ai un entuziasm molipsitor şi multă speranţă în ceea ce priveşte ziua de mâine. Te ajută însă şi faptul că ai lângă tine persoane care te susţin, care cred în abilitatea ta de a-ţi transforma visurile în realitate. În cazul anumitor nativi(e), sentimentele faţă de un prieten s-ar putea să evolueze într-o altă direcţie.

HOROSCOP 26 martie - Rac  

Soarele şi Venus se întâlnesc astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să te faci remarcat(ă) în plan profesional atât prin faptul că ştii să te faci plăcut(ă), dar şi că reuşeşti să te impui atunci când situaţia o cere. În felul acesta, laşi impresia unei persoane profesioniste, dar totodată abordabile, care reuşeşte să îmbine armonios asertivitatea cu deschiderea faţă de ceilalţi. În cazul anumitor nativi(e), s-ar putea să fie vorba însă de o relaţie cu un superior care devine treptat mai apropiată. Ar fi bine totuşi să se gândească bine înainte meargă prea departe.

HOROSCOP 26 martie - Leu

Soarele şi Venus îşi dau mâna în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor şi a studiilor, semn că oricare din aceste domenii îţi surescită astăzi atenţia şi îţi aduce satisfacţii mai mari sau mai mici. Dacă îţi iei liber câteva zile şi mergi undeva în afara localităţii, poţi fi sigur(ă) că acest concediu va începe sub auspiciile astrelor. În cazul în care urmezi un curs de dezvoltare personală sau un atelier, eşti entuziasmat(ă) în legătură cu lucrurile noi pe care le afli şi cu schimbările pozitive care încep să se vadă în privinţa comportamentului tău. Eşti pe o curbă ascendentă.

HOROSCOP 26 martie - Fecioară

Soarele şi Venus se întâlnesc astăzi în casa relaţiilor sau a banilor din horoscopul tău general, ceea ce face să se instaleze un climat propice colaborărilor, fie între tine şi colegii de muncă ori alte persoane de la serviciu, fie în raport cu partenerul de viaţă. Pe de altă parte, însă, nu eşti dispus(ă) să renunţi la unele perspective financiare sau idei despre cum aţi putea să vă suplimentaţi fondurile avute la comun. Încearcă să te consulţi cu ceilalţi şi să ajungeţi la o strategie care vă reflectă tuturora contribuţia. În caz contrar, s-ar putea să n-ajungeţi la un rezultat.

HOROSCOP 26 martie - Balanţă

Soarele şi Venus îşi dau mâna în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce pune reflectorul cosmic pe relaţia de cuplu şi/ sau pe colaborările cu colegii de muncă ori alte persoane din sfera profesională. Ceea ce încearcă acest aspect să îţi semnaleze este faptul că v-ar prinde bine să faceţi loc spiritului de competiţie între voi. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont că există o limită uneori neclară între concurenţa sănătoasă care duce la progres şi sabotaj, care nu face bine nici proiectelor pe care le aveţi împreună, dar nici stabilităţii legături pe care o aveţi.

HOROSCOP 26 martie - Scorpion

Soarele şi Venus se întâlnesc astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce promite să îţi confere un tonus bun şi mai multă încredere în forţele proprii, dar şi să contribuie la o atmosferă mai plăcută la locul de muncă. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre nişte sentimente care se nasc în raport cu un coleg de muncă sau o persoană aflată pe o treaptă inferioară din punct de vedere al statului social sau profesional. Trebuie să te gândeşti bine dacă este o idee bună să mergeţi în direcţia unei relaţii.

HOROSCOP 26 martie - Săgetător  

Cu Soarele şi Venus în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, nu are niciun pic de loc plictiseala în relaţia de cuplu şi/ sau cu cei mici. Ai idei despre cum să vă petreceţi timpul liber, iar dacă nu eşti într-o dispoziţie prea creativă, vin ei cu sugestii, pe care tu le îmbrăţişezi instant. În cazul în care nu ai momentan pe cineva, s-ar putea să te intersectezi azi, ca din senin, cu o persoană care îţi surescită interesul. Cel puţin pentru moment, s-ar putea să fie vorba de flirturi sau ocheade, dar poate evolua pe viitor.

HOROSCOP 26 martie - Capricorn

Soarele şi Venus aderă azi la o conjuncţie în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce face ca atmosfera de acasă să fie una relativ echilibrată. Pe de altă parte, însă, există posibilitatea ca, în anumite momente, să nu fie cea mai stabilă. Îţi prinde bine să se întâmple lucruri pe acest plan, să nu te plictiseşti, dar poate că există conjuncturi peste zi în care îţi doreşti mai multă predictibilitate, să nu ai parte de surprize. Dacă urmăreşti ca timpul petrecut cu familia să fie unul făr evenimente ieşite din comun, azi cel puţin, nu aborda anumite subiecte.

HOROSCOP 26 martie - Vărsător  

Soarele şi Venus se întâlnesc azi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te face plăcut(ă) în raport cu cei din jurul tău. Ceva din felul în care comunici şi te prezinţi te ajută să te remarci într-un mod pozitiv, să ai un capital de simpatie şi mai mare. Sunt favorizate, de asemenea, negocierile care vizează începerea, continuarea sau extinderea unei colaborări, dar trebuie să îţi iei un timp de reflecţie înainte să semnezi ceva ori să porţi o discuţie în care se decid termenii şi condiţiile unei relaţii de ordin profesional. În caz contrar, apar şi dezavantaje.

HOROSCOP 26 martie - Peşti

Soarele şi Venus fac azi o conjuncţie în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să te intersectezi cu oportunităţi financiare astăzi sau în zilele următoare. Sau poate ai şansa de a valorifica unele economii pe care le-ai făcut în ultima perioadă. În orice caz, cert este că se întâmplă lucruri bune pe plan financiar, că vezi luminiţa de la capătul tunelului după o vreme în care ţi-a lipsit stabilitatea în acest sector. Pe de altă parte, s-ar putea să ai parte şi de puseuri în care îţi vine să cumperi lucruri neimportante.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici