HOROSCOP 26 martie. O sâmbătă liniştită pentru aceste zodii. Problemele lor sunt pe cale să fie rezolvate

Luna din Capricorn aderă la două aspecte armonioase de sextil cu Jupiter şi Neptun, iar Mercur din Peşti face şi el aceeaşi configuraţie astrală cu Pluto din Capricorn. Zodiile de Apă (Rac, Sorpion, Peşti) şic ele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au parte de o zi de sâmbătă liniştită, mai ales dacă şi-o petrec împreună.

11835 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 martie. O sâmbătă liniştită pentru aceste zodii. Problemele lor sunt pe cale să fie rezolvate

HOROSCOP 26 martie. O sâmbătă liniştită pentru aceste zodii. Problemele lor sunt pe cale să fie rezolvate

HOROSCOP 26 MARTIE - Berbec

Există posibilitatea să întâlneşti astăzi situaţii care te vor aduce în vizorul comunităţii sau al unor persoane influente de la serviciu. Trebuie să ai multă grijă cum te porţi şi cum reacţionezi, mai ales în cazul în care nu este vorba despre o conjunctură pozitivă. Poţi atrage atenţie pozitivă asupra ta dacă dai dovadă de diplomaţie şi nu te laşi pradă primului instinct, care s-ar putea să nu fie cel mai inspirat în acest moment.

HOROSCOP 26 MARTIE - Taur 

Se anunţă o zi reuşită pentru nativii(ele) care se întâlnesc astăzi cu prietenii. O discuţie cu cineva drag din anturajul tău te poate ajuta să vezi o situaţie de viaţă dintr-un alt unghi, pe care nu l-ai explorat până acum. Sau poate că ţi se dă un sfat valoros care te ajută să eviţi un impas în viaţa profesională. În orice caz, se vede că ai lângă tine oameni care îţi doresc cu adevărat binele.

HOROSCOP 26 MARTIE - Gemeni

Felul în care reacţionezi astăzi într-o situaţie de viaţă te ajută să-ţi consolidezi imaginea de persoană pe care se poate conta, care dă dovadă de profesionalism şi tărie de caracter. În unele cazuri, acest eveniment are legătură într-un fel sau altul cu domeniul profesional, iar în altele, poate fi vorba de o situaţie apărută în cuplu sau în comunitate. Oricare ar fi situaţia, este clar că atragi atenţie pozitivă, care îţi prinde bine mai târziu.

HOROSCOP 26 MARTIE - Rac

Eşti pe aceeaşi lungime de undă azi cu partenerul de viaţă, prilej numai bun să petreceţi mai mult timp împreună. Cu siguranţă există anumite planuri pe care le-aţi tot amânat, de care nu aţi avut prea mult timp în ultima vreme. Iată o oportunitate bună să le daţi curs, să profitaţi de timpul liber pe care îl aveţi la dispoziţie şi să vă bucuraţi de acele pasiuni comune pe care le-aţi cam neglijat de curând.

HOROSCOP 26 MARTIE - Leu

În cazul în care te-ai confruntat de curând cu probleme de sănătate, s-ar putea să observi astăzi o îmbunătăţire a stării tale generale, un nivel de energie mai crescut. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă cum îţi dozezi forţele, pentru că există riscul de a trage prea tare de tine, de a-ţi propune să faci prea multe lucruri deşi eşti încă în convalescenţă. Încearcă să nu te suprasoliciţi, să nu te oboseşti excesiv.

HOROSCOP 26 MARTIE - Fecioară 

Dacă nu ai niciun plan pe astăzi, află că astrele au o recomandare pentru tine: să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Dă dovadă de spontaneitate şi lasă-ţi primul impus să te ghideze în legătură cu activităţile de astăzi. Iar dacă nu ai niciun pic de inspiraţie, lasă-te pe mâna celor dragi. Cu siguranţă au pus ei ochii pe o destinaţie sigură de distracţie pentru acest final de săptămână.

HOROSCOP 26 MARTIE - Balanţă 

În cazul în care ţi-au mai rămas astăzi lucruri de făcut pe acasă, astrele te vor ajuta să îţi duci toate treburile la bun sfârşit. Aşadar, încearcă să îţi faci un plan cu treburile de care trebuie să te ocupi şi pune-te pe treabă încă de la începutul zilei. În felul acesta, ai după-amiază doar pentru tine şi nu trebuie să îţi suprasoliciţi agenda pe începutul săptămânii viitoare. S-ar putea să te ajute şi apropiaţii.

HOROSCOP 26 MARTIE - Scorpion

Eşti pe aceeaşi lungime de undă azi cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii, semn că dacă vă petreceţi ziua de azi împreună, cu siguranţă vă veţi distra copios. Pe de altă parte, se recomandă să nu aduceţi şcoala sau munca în discuţie, ci să vă concentraţi pe pasiunile voastre, pe lucrurile plăcute care se întâmplă acum în plan relaţional şi în plan personal. În caz contrar, riscă să vă ajungă din urmă grijile cotidiene.

HOROSCOP 26 MARTIE - Săgetător

În cazul în care nu ai apucat să faci cumpărături pe săptămâna viitoare, astăzi este o zi bună în care să te ocupi de acest aspect. S-ar putea să îţi dea o mână de ajutor în acest sens şi cei dragi, mai ales dacă îi rogi frumos. În felul acesta, o activitate de rutină, destul de anostă, poate deveni o adevărată aventură şi un prilej de a petrece timp de calitate alături de cei dragi.

HOROSCOP 26 MARTIE - Capricorn

Se prefigurează o zi perfectă la orizont pentru nativii(ele) care plănuiesc să iasă astăzi cu un prieten vechi sau să se întâlnească undeva în oraş cu o rudă apropiată. Te ajută foarte mult să îţi iei gândul de la grijile cotidiene şi să te concentrezi pe acel cineva drag, pe care poate nu l-ai văzut de multă vreme. Cine ştie, poate că întrevederea voastră te va ajută să vezi altfel o situaţie de viaţă complicată.

HOROSCOP 26 MARTIE - Vărsător

În cazul în care trebuia să achiziţionezi astăzi ceva destul de scump, s-ar putea ca nevoia să dispară ca prin minune ori să găseşti o ofertă mult mai bună în altă parte. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o altă situaţie, în care ţi se întoarce un împrumut, de exemplu, fapt care face ca bugetul tău să nu mai aibă de suferit din cauză că trebuie să cumperi un cadou mai special.

HOROSCOP 26 MARTIE - Peşti

Dacă te vezi astăzi cu un prieten, s-ar putea ca prezenţa sa să aibă un efect mult mai mare asupra ta decât te-ai fi aşteptat. Poate că te ajută să treci peste un eveniment recent nu tocmai plăcut sau probabil că te ajută să vezi altfel o situaţie de viaţă prin care treci în această perioadă. Oricare ar fi situaţia, cert este că te inspiră să priveşti cu mai multă încredere spre viitorul tău apropiat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici