HOROSCOP 27 DECEMBRIE. Unele discuţii de azi îţi schimbă cu totul perspectiva. Ai parte de revelaţii neaşteptate

Luna intră azi în Gemeni şi face două aspecte pozitive de trigon cu Saturn şi Jupiter din Vărsător. Zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) sunt azi în centrul atenţiei şi poartă conversaţii care le schimbă radical modul de a gândi în anumite situaţii.

4595 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 DECEMBRIE. Unele discuţii de azi îţi schimbă cu totul perspectiva. Ai parte de revelaţii neaşteptate

HOROSCOP 27 DECEMBRIE. Unele discuţii de azi îţi schimbă cu totul perspectiva. Ai parte de revelaţii neaşteptate

HOROSCOP 27 decembrie Berbec

Duminica aceasta te surprinde purtând nişte conversaţii tare interesante cu unii apropiaţi sau prieteni. S-ar putea să fie vorba despre ideile unor proiecte pe care vrei să le implementezi anul viitor sau să le reiei, în cazul în care ai fost nevoit(ă) să renunţi la ele din pricina circumstanţelor actuale. În orice caz, se vede cu ochiul liber faptul că eşti entuziasmat(ă), că ai speranţa unor reuşite mai mari în anul care bate la uşă.

HOROSCOP 27 decembrie Taur

Cu toate că este duminică, s-ar putea ca unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului să se intersecteze astăzi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. Poate faci ore extra la serviciu ori constaţi că ai făcut mai multe economii decât ai fi sperat cu ocazia acestor sărbători. Asta te face mai puţin îngrijorat(ă) cu privire la cheltuielile pentru Anul Nou sau cu privire la anumite achiziţii presante acum.

HOROSCOP 27 decembrie Gemeni

Te numeri printre persoanele care resimt încă din plin spiritul sărbătorilor şi aerul de vacanţă. Poate chiar ai programat astăzi o mică ieşire afară din oraş, la un lăcaş de cult preferat de tine şi familie ori undeva la ţară, într-o excursie sau la cineva drag acasă. Îţi prinde bine să schimbi peisajul, să faci puţină mişcare şi să te bucuri de timpul liber care ţi-a mai rămas la dispoziţie. Meriţi din plin această relaxare.

HOROSCOP 27 decembrie Rac

Pare azi că începi să simţi oboseala sărbătorilor de iarnă care au trecut. Este de înţeles acest lucru, mai ales dacă ne gândim la faptul că a fost greu să le organizezi, să te adaptezi vremurilor pe care le trăim. Asta nu-ţi afectează starea de spirit, dar se observă totuşi că eşti ceva mai interiorizat(ă), că ai nevoie să o laşi mai moale şi să te odihneşti puţin. Dacă organismul îţi cere asta, nu-l ignora.

HOROSCOP 27 decembrie Leu

Te-ai vedea cu prietenii astăzi, dar s-ar putea să îţi faci unele griji despre condiţiile de siguranţă în care se va realiza această întrevedere. Poate nu este cea mai bună idee să treci pe la ei, ci să vă vedeţi undeva la o terasă, acolo unde se minimizează riscurile la adresa sănătăţii. Asta nu ar trebui totuşi să te oprească în a te bucura de timp cu ei şi de revedere, dacă vă întâlniţi rar.

HOROSCOP 27 decembrie Fecioară

În cazul în care se întâmplă să lucrezi astăzi, nu îţi face griji, căci s-ar putea să dai dovadă de un randament care te surprinde şi pe tine. Este posibil ca aceste sărbători să te fi energizat în loc să te obosească, aşa cum se întâmplă cu mai toată lumea. Iar dacă eşti în concediu, s-ar putea totuşi să faci nişte lucruri pe lângă casă ori pentru serviciu pentru a te degreva de urgenţe stresante.

HOROSCOP 27 decembrie Balanţă

Dacă ţi se pare că nu ai făcut prea multă mişcare în ultimele zile, profită de duminica aceasta pentru a ieşi în parc, pentru a merge pe pârtie dacă eşti undeva într-o zonă montană. Nu numai că riscurile sunt reduse de a te alege cu probleme de sănătate, dar îţi permite, de asemenea, să reintri în formă şi să ai un tonus bun pentru zilele care urmează. Starea de spirit bună trebuie menţinută zilele acestea.

HOROSCOP 27 decembrie Scorpion

Duminica aceasta îţi rezervă momente frumoase alături de cei dragi, cu toate că pot apărea şi situaţii mai tensionate. Întotdeauna par să existe unele jocuri de putere între tine şi unele persoane din familie, dar dacă le laşi să meargă prea departe, s-ar putea să afecteze destul de mult atmosfera în casă. Nu turna gaz pe foc şi mai bine abţine-te să aduci în discuţie lucruri care v-ar putea deranja, care vă fac să polemizaţi.

HOROSCOP 27 decembrie Săgetător

S-ar putea să nu te fi văzut cu toţi cei dragi de sărbători, dar nu dispera, căci ziua de azi îţi rezervă surprize plăcute pe acest plan. S-ar putea să te caute la telefon, să îţi propună o videoconferinţă sau să te viziteze o persoană la care ţii mult şi pe care nu ai mai văzut-o de foarte multă vreme. Oricât de mare este însă entuziasmul, nu uita de măsurile de protecţie din această perioadă.

HOROSCOP 27 decembrie Capricorn

S-ar putea să te numeri astăzi printre norocoşii(asele) care constată că nu au făcut cheltuieli prea mari de sărbători. Asta îţi permite să îţi faci unele răsfăţuri suplimentare, să te delectezi cu familia cu anumite activităţi despre care credeai că sunt prea costisitoare în contextul actual. Iar dacă lucrezi astăzi, s-ar putea să fii mai productiv(ă) decât ţi-ai imaginat, ceea ce te ajută să faci unele progrese importante în cazul proiectelor avute pe rol acum.

HOROSCOP 27 decembrie Vărsător

Eşti într-o stare de spirit perfectă şi asta se vede din atmosfera pe care o ai în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copii. Dacă aveţi hobby-uri şi pasiuni comune, poate ar fi cazul să le includeţi în programul zilei, mai ales dacă n-aţi prea avut timp de ele în următoarea perioadă. În felul acesta, veţi mai prelungi şi azi aerul de sărbătoare şi vă veţi bucura de o duminică plină de momente frumoase.

HOROSCOP 27 decembrie Peşti

Momentele cu familia rămân în topul priorităţilor şi astăzi. E drept că unele situaţii îţi aduc aminte de trecut şi nu-n sensul bun, pentru că te fac să te gândeşti la oameni şi experienţe din vremuri demult apuse, dar dacă priveşti asemenea conjuncturi cu alţi ochi, vei vedea că rolul lor este acela de a te face să apreciezi mai mult prezentul. În fond, tot ce contează este clipa de faţă şi micile ei fericiri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici