HOROSCOP 27 septembrie – Contexte sociale dificile pentru trei zodii. În final, le depăşesc cu brio

Mercur retrograd din Fecioară aderă la un trigon armonios cu Pluto retrograd din Capricorn, indiciu cum că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) fac faţă cu brio unor contexte sociale dificile.

3104 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 septembrie – Contexte sociale dificile pentru trei zodii. În final, le depăşesc cu brio

HOROSCOP 27 septembrie – Berbec

 
Din punct de vedere profesional, lucrurile stau destul de bine pentru tine. Dispui de un nivel crescut de randament şi pare că te-ai organizat destul de bine la locul de muncă. Este drept că s-ar putea să îţi fie mai greu să comunici cu unii colegi de serviciu, dar în cele din urmă veţi găsi un teren comun de discuţii. Aveţi în faţă unele provocări şi doar dacă încercaţi să comunicaţi veţi reuşi să le faceţi faţă cu brio. Nu va fi foarte uşor, dar îţi vei da seama pe parcurs unde au intervenit confuzii şi cum le poţi lămuri.
 

HOROSCOP 27 septembrie – Taur 

Nu duci lipsă astăzi de creativitate, dar trebui să ţii cont de faptul că s-ar putea să îţi fie dificil să o foloseşti într-un mod productiv, să o conduci către un scop concret. În plan sentimental şi/ sau în relaţia cu copiii, lucrurile merg bine, sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, iar atmosfera este una caldă. Există riscul să se insinueze tensiuni între voi, dar din câte se pare, nu este vorba de nimic serios. Încearcă să dai dovadă de mai multă deschidere în ceea ce îi priveşte pe ceilalţi în legătură cu ceea ce simţi şi ce te deranjează.
 

HOROSCOP 27 septembrie – Gemeni 

În planul vieţii de familie, lucrurile merg relativ bine, iar diferenţa se simte mai ales în cazul nativilor(elor) care au trecut recent printr-o perioadă tensionată în raport cu unele rude apropiate. Este psoibil să mai fi rămas unele motive de supărare, unele tensiuni mocnite care se simt încă între voi, deci poate că nu este o idee tocmai bună să deschizi subiecte de discuţie care ar crea divergenţe între tine şi ei. Aşadar, încearcă să consolidezi buna înţelegere dintre voi şi, în timp, vei reuşi să găseşti o soluţie şi pentru restul de chestiuni care mai naşte certuri în viitor.
 

HOROSCOP 27 septembrie – Rac 

Comunici astăzi foarte bine cu toţi cei cu care intri în contact. Este drept că s-ar putea să te confrunţi cu emoţii uneori ori că îţi este greu să spui anumite lucruri pe care le gândeşti, dar eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi, iar acest lucru face ca aceste sincope să nu te afecteze prea tare. Aşadar, dacă ai programate pe astăzi întâlniri de afaceri sau negocieri, nu trebuie să îţi faci griji prea mari în ceea ce priveşte rezultatele. Vei ajunge la condiţiile pe care ţi le doreşti.
 

HOROSCOP 27 septembrie – Leu 

Din punct de vedere financiar, lucrurile stau relativ bine, în sensul în care pari să te fi poziţionat pe o direcţie ascendentă. Poate că ai reuşit să faci unele economii care încep să se simtă la buget sau ai redus cu succes unele cheltuieli care nu reprezentau o prioritate. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba de nişte oportunităţi de suplimentare a veniturilor. Poate că profiturile care ar putea apărea de pe urma lor nu sunt cele mai mari, dar la finalul zilei, te vor ajuta să acoperi unele cheltuieli pe care poate nu le-ai programat. 
 

HOROSCOP 27 septembrie – Fecioară

 
Starea ta de spirit de astăzi este relativ bună, cu toate că există unele chestiuni care te supără, care nu merg chiar aşa cum ţi-ai dori. În raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici, te bucuri de o atmosferă caldă, dar există riscul să se nască unele mici tensiuni între voi dacă nu laşi de la tine în anumite privinţe. Dacă eşti single, îţi face foarte bine să ieşi, să cunoşti persoane noi, cu interese similare ţie, cu toate că ţi-ar putea fi greu la început din anumite puncte de vedere să te întorci pe scena de dating.
 

HOROSCOP 27 septembrie – Balanţă 

Te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care se bucură de momente frumoase alături de cei dragi. Este drept că există unele lucruri pe care ai vrea să le spui, dar n-ai curaj din cauza unor experienţe anterioare în raport cu cei dragi. Sau poate că au rămas unele discuţii în coadă de peşte la un moment dat şi ceva încă te supără la ei. Oricare ar fi situaţia, încearcă să te concentrezi pe ceea ce merge bine între voi. La un moment dat, va apărea şi oportunitatea de a discuta despre lucrurile care ar mai suporta schimbări în bine.
 

HOROSCOP 27 septembrie – Scorpion

 
În cazul în care eşti implicat(ă) într-un proiect cu alte persoane, vei constata astăzi că progresele nu se lasă aşteptate. Poate că au existat unele diferenţe de viziune între voi, dar se vede că lucrurile au intrat pe un făgaş normal, că aţi ajuns cumva la un consens. În alte cazuri, nativii(ele) acestui semn sunt puşi(se) abia astăzi în ipostaza de a lăsa de la ei pentru a obţine ceva ce şi-au dorit de mult. În raport cu prietenii, lucrurile merg bine, deşi s-ar putea să existe unele comportamente pe care nu ai vrea să le fi văzut la ei.
 

HOROSCOP 27 septembrie – Săgetător 

S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu o oportunitate financiară destul de importantă. Cel mai probabil, este vorba de un proiect suplimentar la serviciu care plăteşte binişor sau poate că unul din superiori te invită să te alături unei activităţi pe care o derulează după orele de program. În orice caz, cert este că lucrurile merg într-o direcţie pozitivă pentru tine pe acest plan. Pe de altă parte, s-ar putea să îţi mai rămână puţin timp liber, să nu mai ai la fel de multă energie pentru alte lucruri cu care îţi ocupi timpul de obicei după orele de program.
 

HOROSCOP 27 septembrie – Capricorn

 
Ai o dispoziţie bună astăzi, cu toate că unele lucruri s-ar putea să nu evolueze aşa cum ţi-ai fi dorit. Pe de altă parte, ai o mentalitate de învingător(oare), iar acest lucru te ajută să vezi unele lucruri dintr-o perspectivă pozitivă. Aşadar, ziua de azi s-ar putea să fie una din acelea în care reuşeşti să rezolvi o problemă care dura de multă vreme, căreia nu i-ai descoperit o rezolvare până acum. Nu va fi prea uşor, dar din câte se pare, ţi-ai pus în minte să vezi unele rezultate astăzi şi nu va dura mult până când vor apărea.
 

HOROSCOP 27 septembrie – Vărsător 

 

Starea ta de spirit ar putea fluctua destul de mult astăzi, dar acest lucru nu înseamnă automat că eşti predispus(ă) melancoliei, căreia rişti să îi cedezi mai repede decât de obicei. Trebuie doar să fii mai atent(ă) la energiile cu care intri în contact, să nu le laşi să te influenţeze prea tare. Vestea bună este aceea că eşti mai receptiv(ă) la mesajele pe care le primeşti din subconştient, iar acest lucru te va ajuta să iei unele decizii bune în nişte situaţii de viaţă care nu evoluează prea bine. Ai încredere în primul instinct şi vei găsi o rezolvare.

HOROSCOP 27 septembrie – Peşti

 
Din câte se pare, eşti pe aceeaşi lungime de undă astăzi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi în cazul unor obiective pe termen lung pe care vi le-aţi setat împreună. Este drept că există chestiuni în privinţa cărora nu gândiţi la fel, dar este vorba de ceva minor, care nu vă afectează prea tare capacitatea de a comunica într-o manieră constructivă. Este normal să existe astfel de situaţii, dar în definitiv, contează cum le gestionezi. Iar din câte se pare, ştii când este cazul să laşi de la tine şi când să insişti mai mult.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici