HOROSCOP 28 aprilie 2022. Şansă de bani şi relaţii lucrative pentru trei zodii. Norocul le bate la uşă

Mercur din Taur aderă la un trigon armonios cu Pluto din Capricorn, indiciu cum că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) se întâlnesc azi cu oportunităţi financiare şi de a lega relaţii valoroase.

3656 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 aprilie 2022. Şansă de bani şi relaţii lucrative pentru trei zodii. Norocul le bate la uşă

HOROSCOP 28 aprilie 2022

HOROSCOP 28 aprilie 2022 – Berbec

Există posibilitatea să apară astăzi oportunitatea de a realiza unele câştiguri pe lângă salariu. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba de un proiect suplimentare la serviciu sau de un bonus la care poţi avea acces dacă reuşeşti să termini o sarcină de lucru înaintea expirării termenului-limită. Oricare ar fi situaţia, cert este că eşti pe o traiectorie ascendentă în plan profesional şi că faci progrese sigure către obiectivele tale de la locul de muncă. Profită de acest context şi nu lăsa şansele să treacă pe lângă tine, mai ales dacă îţi permit şi să legi unele relaţii importante.

HOROSCOP 28 aprilie 2022 – Taur

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care se bucură astăzi de o mentalitate de învingător(oare). Ştii exact când să te impui şi ce să spui pentru a ieşi în evidenţă, iar pe lângă toate acestea, ai o viziune pragmatică, una care îţi permite să vezi oportunităţile reale ale situaţiei în care te afli. Este un moment favorabil din săptămână în care să te ocupi de probleme birocratice mai complexe, dar şi să abordezi situaţii de viaţă care te-au pus în dificultate de curând. Pe de altă parte, s-ar putea să îţi fie destul de greu să ajungi la un compromis uneori.

HOROSCOP 28 aprilie 2022 – Gemeni

Aspectele astrale de astăzi îţi activează latura sensibilă şi te fac mai receptiv(ă) la mesajele pe care ţi le trimite Universul. Ai nevoie de ghidare în această perioadă, dar parcă raţiunea nu este suficientă pentru a ajunge la cea mai bună strategie de abordare a unor situaţii de viaţă complicate. Aşadar, caută să apelezi la vocea ta interioară, să fii mai atent(ă) la mesajele pe care ţi le transmite astăzi. S-ar putea să constaţi că, de fapt, aveai răspunsurile la toate întrebările care te frământau în ultima perioadă şi că nu trebuia decât să ai mai multă încredere în tine.

HOROSCOP 28 aprilie 2022 – Rac 

Comunici astăzi uşor cu cei din jur, dar mai ales cu prietenii sau cu cei cu care colaborezi în cadrul unui proiect comun. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, vă inspiraţi unul pe celălalt şi vă provocaţi să vă depăşiţi limitele. Cei de lângă tine te impulsionează să îţi urmezi visurile şi să nu te blazezi, să crezi în tine şi în ceea ce vrei să faci. În cazul în care începi azi o colaborare sau o afacere, din punct de vedere astral, este pe mâini bune. Ai gândit planul foarte bine şi rezultatele vor apărea mai curând decât credeai.

HOROSCOP 28 aprilie 2022 – Leu 

Nu duci lipsă azi deloc de randament şi reuşeşti să termini la timp chiar şi cele mai complicate sarcini de pe agenda de la serviciu. Secretul s-ar putea să conste în faptul că ai început să îţi organizezi mai bine treburile sau poate că ai început să experimentezi cu tehnici noi de lucru, care reduc destul de mult din timpul pe care altfel l-ai fi investit în unele activităţi care nu îţi fac neapărată plăcere. În orice caz, cert este că atragi atenţie pozitivă la locul de muncă şi că nu vor întârzia nici beneficiile de pe urma acestei recunoaşteri.

HOROSCOP 28 aprilie 2022 – Fecioară

Se anunţă o zi extrem de productivă pentru nativii(ele) care lucreză în domenii creative şi care se bazează pe muză în această perioadă. Vor reuşi să descopere soluţii inedite pentru problemele întâmpinate la serviciu şi se vor surprinde chiar pe ei/ele cu lucrurile pe care le realizează într-o zi inspirată ca aceasta. De asemenea, este un moment favorabil din săptămână pentru o primă întâlnire romantică sau pentru ieşiri cu copiii. Eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cei dragi şi ştiţi să vă bucuraţi la maximum de timpul pe care îl aveţi împreună. Eşti spontan(ă), iar acest lucru contează mult.

HOROSCOP 28 aprilie 2022 – Balanţă

În plan familial, te aşteaptă o zi liniştită per ansamblu, dar s-ar putea să existe şi unele momente de tensiune mocnită între tine şi cei dragi. S-ar putea să fie vorba de conflicte care nu s-au rezolvat nicicum, de nemulţumiri pe care le-ai măturat prea multă vreme sub covor. Într-un moment de slăbiciune, s-ar putea să iasă la iveală rănile care nu s-au vindecat cum trebuie, iar din această cauză, planează o atmosferă destul de încărcată asupra spaţiului domestic. Încearcă să vorbeşti despre ceea ce simţi şi să îi încurajezi şi pe cei dragi să facă acelaşi lucru şi ei.

HOROSCOP 28 aprilie 2022 – Scorpion

Comunici foarte bine cu cei din jurul tău, dar mai ales cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Ştii când să laşi de la tine şi unde să tragi linie când vine vorba de compromisuri, astfel că nu ţi se poate reproşa că nu eşti dispus(ă) la compromisuri ori, dimpotrivă, că nu insişti ca anumite limite să fie respectate. Aşadar, se anunţă o zi bună pentru negocieri în vederea stabiliri de colaborări sau care vizează un proiect pe care-l ai pe rol ori care va fi implementat de curând. Vor începe cu dreptul în acest context.

HOROSCOP 28 aprilie 2022 – Săgetător 

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu nişte oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a valorifica unele economii prin intermediul investiţiilor. În cele mai multe cazuri, s-ar putea să fie vorba despre activităţi în afara domeniului obişnuit de activitate al acestor nativi(e), într-unul cu care cochetează doar din când în când. Sau poate că reuşeşti să te scuteşti de unele plăţi sau cumpărături care ţi-ar fi bulversat puţin bugetul. Oricare este situaţia, cert este că stai destul de bine cu banii şi că lucrurile vor merge din ce în ce mai bine pe acest plan în perioada următoare.

HOROSCOP 28 aprilie 2022 – Capricorn

Eşti într-o stare de spirit foarte bună, iar acest lucru se datorează unor mici satisfacţii care vin pe plan personal. Eşti în relaţii bune cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici, iar acest lucru îţi conferă o dispoziţie de zile mari. În cazul în care eşti single, este posibil ca această schimbare pozitivă să se datoreze faptului că nu îţi lipseşte atenţia din partea admiratorilor(oarelor). Pe de altă parte, este important să nu mizezi prea mult pe validare din exterior, ci să crezi în tine la fel de mult şi când aceasta întârzie să apară în anumite situaţii.

HOROSCOP 28 aprilie 2022 – Vărsător

Te bucuri de linişte în sectorul domestic, iar relaţia cu cei dragi, mai ales cu cei din familia de origine, este una echilibrată. S-ar putea să existe însă unele nemulţumiri în raport cu rudele apropiate, unele răni mai vechi care nu s-au vindecat aşa cum trebuie sau care s-au cicatrizat greşit. Aşadar, s-ar putea să plutească în aer o tensiune mocnită, care ar putea ieşi la iveală într-un moment de slăbiciune. Încearcă să vorbeşti despre ceea ce simţi, astfel încât să nu rişti să erupă situaţia de faţă şi să ajungă mult prea departe, unde nu o mai poţi remedia.

HOROSCOP 28 aprilie 2022 – Peşti

S-ar putea să primeşti astăzi unele sfaturi valoroase din partea prietenilor, mai ales dacă eşti într-o situaţie mai specială în raport cu un proiect, care pare să nu se mişte înainte aşa cum ţi-ai dorit. Aşadar, ar putea să ajute dacă vorbeşti cu cei de lângă tine şi profiţi de faptul că ţi-ar putea prezenta o viziune nouă asupra situaţiilor cu care ai de-a face. În alte cazuri, nativii(ele) acestui semn ar putea întâlni persoane noi, cu care descoperă că au lucruri în comun. Prezenţa lor te inspiră şi te ajută să priveşti înainte cu mai multă încredere de sine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici