HOROSCOP 28 decembrie. Aceste zodii se îmbată cu apă rece. Cine sau ce riscă să le păcălească

15057 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 decembrie.  Aceste zodii se îmbată cu apă rece. Cine sau ce riscă să le păcălească

Săptămâna se deschide cu un aspect armonios de trigon între Soarele din Capricorn şi Uranus retrograd din Taur, care energizează semnele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) încă de luni. Dar din cauza opoziţiei între Luna din Gemeni şi Venus din Săgetător, respectiv a careului aceleiaşi Luni cu Neptun din Peşti, Fecioarele şi celelalte zodii Mutabile (Gemeni, Săgetător, Peşti) pot experimenta unele deziluzii.

HOROSCOP 28 decembrie - Berbec

În cazul în care lucrezi astăzi, te aşteaptă unele progrese la care nici tu nu ai fi sperat. S-ar putea, de asemenea, să fie vorba despre nişte proiecte suplimentare, care te ajută să îţi pui pe picioare bugetul după sărbătorile de iarnă, sau de un bonus pentru unele activităţi extra prestate deja. În orice caz, îţi merge bine astăzi atât pe plan profesional, cât şi la nivel financiar. Pe de altă parte, comunicarea s-ar putea să constituie o problemă. Astăzi nu este cea mai bună zi în care să pui pe tapet subiecte sensibile, care pot duce la polemici aprinse.

HOROSCOP 28 decembrie  - Taur

La începutul acestei săptămâni, eşti într-o formă de zile mari. Nici nu se vede că au trecut peste tine sărbătorile, în care ai avut de pregătit o grămadă de lucruri pe ultima sută de metri. Eşti activ(ă) şi binedispus(ă), într-o dispoziţie excelentă pentru ultima săptămână a lui 2020. Cei(le) mai favorizaţi(te) sunt nativii(ele) pe care ziua îi/le surprinde în străinătate sau într-o excursie la o distanţă considerabilă de casă. De noroc se bucură şi aceia(elea) care au de rezolvat unele probleme birocratice pe ultima sută de metri. Pe de altă parte, din punct de vedere financiar, situaţia lasă de dorit.

HOROSCOP 28 decembrie  - Gemeni

Nu se poate spune că bateriile tale sunt complet goale la începutul acestei săptămâni, dar nici nu te aştepta să fii în stare de eforturi prea mari, de perioade lungi de concentrare. Te-ai fi aşteptat poate ca aceste sărbători să nu te obosească aşa cum se întâmplă în alţi ani, dar se pare că le-ai cam subestimat din acest punct de vedere. Pentru a-ţi intra în formă, este important pentru tine să eviţi azi discuţiile în contradictoriu, mai ales la locul de muncă. Pot avea un efect negativ asupra dispoziţiei tale, mai puternic decât îţi imaginezi în momentul de faţă.

HOROSCOP 28 decembrie  - Rac

Astrele s-au aliniat întocmai astăzi pentru a purta discuţii eficiente cu partenerul de viaţă şi/ sau cu colaboratorii, clienţii, asociaţii ori colegii de serviciu cu privire la planurile voastre pentru anul care bate la uşă. Ai grijă totuşi să nu te laşi dus(ă) de val, căci entuziasmul te poate fura în contexte ca acestea. Adoptă politica paşilor mărunţi şi încurajează-i şi pe ceilalţi să facă acelaşi lucru, să fie raţionali când propun idei şi strategii. De asemenea, este vital să-ţi faci timp pentru odihnă. Te-au obosit mai mult decât credeai sărbătorile acestea şi ai nevoie de timp să te refaci.

HOROSCOP 28 decembrie  - Leu

Cu toate că azi e luni şi sărbătorile au fost săptămâna trecută, tu eşti mai productiv(ă) ca niciodată. Chiar şi în cazul în care eşti în concediu, tot îţi vei găsi astăzi timp să faci câte ceva pentru muncă, să sortezi fişiere prin calculator, să furi într-un fel sau altul startul pe când te întorci la serviciu. Asta s-ar putea datora şi faptului că-ţi faci unele griji cu privire la evoluţia (sau mai bine spus, involuţia) unor proiecte sau parteneriate. Încearcă să vezi dacă poţi face ceva în ceea ce le priveşte. Dacă nu, nu-ţi neglija familia din cauza lor.

HOROSCOP 28 decembrie  - Fecioară

Ai un tonus excelent pentru acest moment din săptămână şi se vede din felul în care interacţionezi cu cei din jurul tău, din felul în care vorbeşti şi te porţi. Cei(le) care vor simţi cel mai puternic influenţa benefică a astrelor sunt, fără doar şi poate, nativii(ele) aflate în concediu, care pot ieşi azi în natură cu familia, care pot face lucruri care îi destind pe ei şi cei dragi ai lor. Dacă lucrezi astăzi, în regim de urgenţă sau la program, nu te aştepta ca rudele să reacţioneze bine dacă amâni planuri comune pentru ceva legat de serviciu tău.

HOROSCOP 28 decembrie  - Balanţă

Orice moment petrecut azi cu familia este unul câştigat. Cu toate că ar putea apărea mici tensiuni între voi, nu se poate spune că ele simbolizează, de fapt, o problemă de fond de care ar trebui să vă ocupaţi îndeaproape. Raportul de forţe este unul echilibrat în familie, dar mai apar şi astfel de conjuncturi pentru a se regla atitudini şi abordări. Asta nu înseamnă însă că astrele dau cod verde de discuţii pe teme sensibile, care ar putea aduce la suprafaţă diferenţe de viziune între tine şi rude. Eşti mai câştigat(ă) dacă laşi astfel de conversaţii pe altă dată.

HOROSCOP 28 decembrie  - Scorpion

Comunici astăzi foarte bine cu cei din jurul tău, dar mai ales cu partenerul de viaţă şi cu cei cu care desfăşori activităţi în interes profesional. Aveţi idei similare şi vă conectaţi fără prea mare dificultate pe aceeaşi lungime de undă, semn că nu vei intra în noul an cu lucruri nediscutate, care ar putea conduce la frământări sau decizii neinspirate. Pe de altă parte, se recomandă mai multă prudenţă în ceea ce priveşte cheltuielile. Impune-ţi o limită în ceea ce le priveşte pe cele care nu sunt de bază, pentru a fi pregătit(ă) de orice situaţie urgentă care apare.

HOROSCOP 28 decembrie  - Săgetător

S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu o oportunitate financiară menită să îţi susţină bugetul acum, pe final de an. S-ar putea să fie vorba despre o activitate extraprofesională sau de ore suplimentare pe care le poţi presta la serviciu şi care te fac eligibil(ă) pentru un plus la salariu sau o altă modalitate de fidelizare. S-ar putea totuşi să nu fii cel mai abil interlocutor astăzi, motiv pentru care nu ţi se recomandă să ataci subiecte care nu reprezintă o prioritate. Mai aşteaptă puţin şi amână-le pe când stai mai bine cu rezervele de tact şi diplomaţie necesare comunicării.

HOROSCOP 28 decembrie - Capricorn

Pe parcursul întregii zile, dar mai ales în prima sa parte, eşti într-o formă fantastică, numai bună de petrecut timp cu partenerul şi copiii practicând activităţi de hobby, bucurându-vă de pasiuni pe care le aveţi în comun. Totuşi, se recomandă să nu exagerezi prea tare, să nu te oboseşti prea mult. Nu eşti conştient(ă) întru-totul de oboseala pe care ai adunat-o de sărbători, de faptul că ai nevoie să o laşi mai moale câteva zile. Poţi avea impresia că iroseşti timp dacă leneveşti câteva ore, dar vei vedea că organismul va reacţiona pozitiv la câteva momente de odihnă în plus.

HOROSCOP 28 decembrie - Vărsător

Sunt favorizate astăzi atât momentele petrecute în familie, cât şi cele pe care ţi le dedici ţie însuţi(ăţi), fie că alegi să te uiţi la un film ori să citeşti o carte pe care ţi-ai propus de mult să o lecturezi, dar nu ţi-a permis programul. Îţi prinde bine aşadar să începi săptămâna într-un ritm mai lent, să nu ceri prea mult de la tine încă de luni. Dacă ai angajamente luate faţă de partener, copii sau prieteni, vezi dacă nu ai putea să le reprogramezi. Nu eşti totuşi în cea mai potrivită stare de spirit pentru a le onora.

HOROSCOP 28 decembrie - Peşti

Astăzi ai parte de nişte discuţii interesante cu unii prieteni, iar ideile pe care ei ţi le dau şi feedback-ul pe care ţi-l oferă te entuziasmează şi mai mult cu privire la proiectele pe care intenţionezi să le implementezi sau să le extinzi în anul care vine, indiferent dacă le derulezi cu ei sau de unul(a) singur(ă). În orice caz, este clar faptul priveşti cu optimism către 2021, că nu te-au speriat toate schimbările neaşteptate din acest an. Pe de altă parte, este important să nu uiţi că zilele acestea ar trebui să fie despre familie şi nu despre muncă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici