HOROSCOP 28 octombrie – Jupiter retrogradează înapoi în Peşti. Patru zodii primesc o ultimă şansă

Astăzi asistăm la a treia şi ultima întoarcere a lui Jupiter în semnul domiciliului său nocturn, Peştii, ceea ce înseamnă că zodiile, dar mai ales cele Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti), primesc ultima şansă de a-şi asuma lecţiile predate de acest tranzit până în 20 decembrie.

31411 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 octombrie – Jupiter retrogradează înapoi în Peşti. Patru zodii primesc o ultimă şansă

HOROSCOP 28 octombrie – Berbec 

Jupiter intră azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, indiciu cum că, în lunile care vor urma, este indicat să te concentrezi pe dobândirea echilibrului la nivel mental şi emoţional. În ultimii ani, este posibil să fi avut parte de tot felul de evenimente care şi-au pus amprenta asupra ta într-o manieră sau alta şi poate că nu ai avut timp să le procesezi aşa cum se cuvine. Acum ar fi indicat să faci o prioritate din acest aspect, mai cu seamă dacă au existat situaţii în care te-ai raportat prea mult la trecut şi ai avut de pierdut.
 

HOROSCOP 28 octombrie – Taur

Jupiter pătrunde astăzi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, fapt pentru care, în lunile care urmează, faci eforturi reale pentru a te apropia de obiectivele tale pe termen mai lung sau mai scurt. Pe parcurs, s-ar putea să întâlneşti persoane cu care ai multe lucruri în comun, cu care s-ar putea să colaborezi şi chiar să te împireteneşti. Aşadar, este de aşteptat să te anime tot felul de idei şi proiecte, să lucrezi la lucruri în care crezi şi care te aduc mai aproape de potenţialul tău. Eşti într-adevăr pe drumul cel bun.

HOROSCOP 28 octombrie – Gemeni 

Jupiter ajunge azi în casa carierei din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că pentru tine sectorul profesional este o prioritate în lunile care urmează. Vor apărea oportunităţi să ieşi la rampă, să cunoşti persoane importante şi să legi relaţii cu oameni care te pot ajuta să te apropii de obiectivele tale pe acest plan. Nu este exclus chiar să obţii o promovare sau să fii ofertat(ă) de o altă companie pentru un post mai bun. Este cât se poate de clar faptul că lucrurile evoluează pentru tine în acest sector, că vei ajunge cât de curând acolo unde-ţi doreşti.

HOROSCOP 28 octombrie – Rac

Jupiter poposeşte astăzi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Acest lucru înseamnă că se anunţă câteva luni în care s-ar putea să ai parte de multe călătorii în interes personal şi/ sau profesional, în care vei învăţa multe lucruri despre tine în general, dar şi despre domeniul tău de activitate. De asemenea, este o perioadă bună în care să te ocupi de chestiuni birocratice pe care le-ai amânat şi care te-ar putea ajuta să pui pe picioare un proiect la care visai de multă vreme. Toate aceste experienţe te vor învăţa ceva.

HOROSCOP 28 octombrie – Leu

Jupiter începe să se deplaseze de azi înainte prin casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, ceea ce ar putea însemna că apar oportunităţi de a realiza profituri alături de partenerul de viaţă şi/ sau de cei cu care lucrezi. Aşadar, multe din discuţiile voastre importante din următoarele luni vor avea şi o componentă financiară, căci s-ar putea să privească unele investiţii pe care vreţi să le faceţi împreună, din fondurile comune. Profită de acest context astral pentru a porni un parteneriat nou sau pentru a începe proiecte cu un client de încredere, pe care-l ai de mult.

HOROSCOP 28 octombrie – Fecioară 

Jupiter ajunge azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce indică faptul că urmează o perioadă de câteva luni în care vei vedea schimbări în bine în ceea ce priveşte modul în care te înţelegi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. De asemenea, este un moment bun în care să oficializezi relaţia de cuplu. În cazul în care eşti single, s-ar putea ca drumurile să ţi se intersecteze cu o persoană extrem de interesantă, alături de care ai putea forma o relaţie de durată. Se vede că eşti pregătit(ă) să începi ceva serios.

HOROSCOP 28 octombrie – Balanţă 

Jupiter intră azi în casa muncii din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea să observi o îmbunătăţire în ceea ce priveşte randamentul tău. Pentru aceasta, însă, este nevoie să ai mai multă grijă de tine pentru a te asigura că nu duci lipsă de energie. Aşadar, este nevoie de unele mici ajustări în ceea ce priveşte stilul tău de viaţă şi alimentaţie pentru a te asigura că ai parte de forţa necesară pentru a duce la bun sfârşit tot ceea ce ţi-ai propus. În caz contrar, există riscul să-ţi iei în spate mai mult decât poţi duce.

HOROSCOP 28 octombrie – Scorpion

Jupiter poposeşte astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce atrage atenţia asupra modului în care te înţelegi cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. În principiu, lucrurile s-ar putea să stea destul de bine între voi, dar există unele lucruri care ar putea să se schimbe în atitudinea ta pentru ca atmosfera să fie şi mai plăcută între voi. Gândeşte-te la ce anume nu a mers în ultima perioadă şi fă ajustările care se impun. Vei vedea o îmbunătăţire în cel mai scurt timp şi vei avea de câştigat de pe urma ei.

HOROSCOP 28 octombrie – Săgetător

Jupiter se deplasează de azi înainte prin casa familiei din astrograma ta generală, semn că te numeri şi tu printre nativii(ele) care trebuie să acorde o atenţie sporită acestui sector de viaţă. Din câte se pare, lucrurile stau destul de bine între tine şi rude, dar dacă te-ai confruntat cu tensiuni în raport cu ei în anumite situaţii, acum este momentul cel mai potrivit să faci schimbările care se impun pentru a ameliora lucrurile. Vei vedea că şi persoanele dragi au disponibilitatea de a ajusta unele aspecte ale atitudinii lor, astfel încât să vă bucuraţi de un climat liniştit acasă.

HOROSCOP 28 octombrie – Capricorn 

Jupiter începe azi să se mişte prin casa comunicării din astrograma ta solară, motiv pentru care vor apărea tot felul de situaţii în care va trebui să laşi o impresie bună persoanelor cu care intri în contact. În multe situaţii, nu îţi va fi prea greu să faci acest lucru, dar în altele, există posibilitatea să fie nevoie de mai multe eforturi din partea ta, să te pregăteşti pentru aceste situaţii de comunicare. Cert este că discuţiile cu ceilalţi îţi aduc în cale tot felul de oportunităţi, iar dacă le întâmpini pregătit(ă), vei avea de câştigat de pe urma lor.
 

HOROSCOP 28 octombrie – Vărsător

Jupiter se mişcă de astăzi înainte prin casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ar putea apărea unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a investi unele economii în anumite proiecte. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de şansa de a pune unele sume deoparte, de a schimba ceva la atitudinea ta faţă de finanţe. În orice caz, este clar faptul că lucrurile arată din ce în ce mai bine pentru tine pe acest plan, că începi să te stabilizezi şi să faci ajustările de care este nevoie pentru a-ţi consolida bugetul personal.
 

HOROSCOP 28 octombrie – Peşti 

Jupiter parcurge de azi încolo semnul naşterii tale, ceea ce ar putea să îţi ofere un imbold de energie, dar şi prilejul de a face puţină introspecţie. Poate că în unele sectoare de viaţă lucrurile nu au mers tocmai bine, astfel că acum ai şansa de a vedea ce este de făcut pentru ca lucrurile să revină la normal. În unele cazuri, poate fi vorba de o schimbare de atitudine faţă de ceilalţi, în altele, de o ajustare de comportament faţă de propria persoană. Încearcă să dai dovadă de sinceritate cu tine şi vei primi răspunsurile de care ai nevoie.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici