HOROSCOP 28 octombrie. Venus intră în Balanţă, Mercur retrogradează în Balanţă. Vezi ce înseamnă asta pentru tine

Astăzi au loc două evenimente astrale foarte importante. Este vorba despre intrarea lui Venus în Balanţă, unde va sta până pe 21 noiembrie şi de retrogradarea lui Mercur înapoi în acelaşi semn, tranzit în sens aparent invers pe care îl menţine până pe 3 noiembrie.

9645 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 octombrie. Venus intră în Balanţă, Mercur retrogradează în Balanţă. Vezi ce înseamnă asta pentru tine

HOROSCOP 28 octombrie. Venus intră în Balanţă, Mercur retrogradează în Balanţă. Vezi ce înseamnă asta pentru tine

 De realizări, dar şi de provocări au parte mai ales zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn).

HOROSCOP 28 octombrie Berbec

Venus intră astăzi în casa relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că, în perioada următoare, te bucuri de o mai bună înţelegere în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Pe de altă parte, tot astăzi, Mercur retrogradează înapoi în aceeaşi casă din harta ta solară, ceea ce înseamnă că vor apărea şi momente în care ţi se pare că nu ai cum pur şi simplu să comunici cu ei eficient. Aşadar, se anunţă o perioadă a contrastelor pentru tine la nivel relaţional, care îţi vacrea tot felul de provocări în relaţii.

HOROSCOP 28 octombrie Taur

Venus poposeşte azi în casa muncii din horoscopul tău solar, ceea ce ajută să se instaleze o atmosferă liniştită la serviciu, care îţi sporeşte nivelul de randament, prin faptul că vei conlucra mai bine cu colegii de muncă. Pe de altă parte, tot în această zi, Mercur se întoarce în aceeaşi casă din astrograma ta solară, prilej cu care vor exista şi situaţii în care te înţelegi mai greu cu aceştia, din cauza diferenţelor de caracter şi mentalitate ori a faptului că vă pun tot felul de piedici mijloacele alternative pe care le utilizaţi pentru a comunica în această perioadă.

HOROSCOP 28 octombrie Gemeni

În harta ta solară, Venus ocupă de azi casa iubirii şi a copiilor, veste bună pentru tine dacă erai în căutarea unei perioade în care să te reconectezi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii, în care să dai curs unei noi poveşti de dragoste. Dar tot astăzi, reintră Mercur în acelaşi sector din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că vor apărea şi momente în care nu eşti pe aceeaşi lungime de undă cu aceştia. Aşadar, perioada care urmează ar putea fi bulversantă din anumite puncte de vedere, dar îi vei face faţă dacă treci peste neînţelegeri.

HOROSCOP 28 octombrie Rac 

Venus progresează astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, motiv pentru care atmosfera din casă va fi una linişitiă în săptămânile care urmează. Tot azi, şi Mercur însă revine în acest sector din harta ta solară, semn că vor mai fi subiecte în privinţa cărora nu vei ajunge prea uşor la un punct de vedere comun cu cei dragi. Important este să te concentrezi aşadar pe partea plină a paharului, să vezi bazele pe care puteţi construi durabil pe mai departe. În caz contrar, te vei lega de lucruri trecătoare, iar relaţia voastră nu va avea de câştigat deloc.

HOROSCOP 28 octombrie Leu 

Cu Venus în casa comunicării, dai dovadă de şarm şi carismă la puterea a zecea, indiferent de interlocutorii pe care îi ai în perioada următoare şi de situaţiile sociale în care te vei regăsi. Te faci plăcut(ă) cu uşurinţă şi asta îţi va deschide tot felul de uşi. Pe de altă parte, Mercur retrogradează azi înapoi în acelaşi sector de viaţă, semn că planează un risc destul de ridicat ca uneori să o dai în bară. Aşadar, nu te culca pe o ureche şi asigură-te că îţi faci temele înainte să intri în anumite discuţii cu mize ceva mai mari.

HOROSCOP 28 octombrie Fecioară

Venus îşi face azi apariţia în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, semn că apar în săptămânile care urmează oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin investiţii. Pe de altă parte, din cauza lui Mercur care retrogradează şi el înapoi în acelaşi sector de viaţă, se întrevăd şi situaţii în care nu vei fi tocmai inspirat(ă) în ceea ce privete modul în care îţi manageriezi bugetul şi finanţele. Din acest motiv, perioada care urmează ar putea fi una confuză pentru tine la nivel financiar. Fii cu ochii pe buzunar şi păstrează limitele.

HOROSCOP 28 octombrie Balanţă

Venus ajunge astăzi în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că şarmul şi carisma înnăscute îţi sunt potenţate la maximum pe parcursul următoarelor săptămâni. Atragi atenţia oriunde te duci şi toată lumea îşi doreşte să te aibă prin preajmă. Asta nu înseamnă că vorbeşti totuşi chiar pe limba tuturor. Tot azi, Mercur se întoarce şi el tot în semnul în care te-ai născut, ceea ce înseamnă că planează asupra ta riscul de a face afirmaţii pe care poţi ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Ai grijă să nu se ajungă atât de departe şi va fi bine.

HOROSCOP 28 octombrie Scorpion

Venus înaintează azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în perioada următoare, s-ar putea să te gândeşti mai des decât de obicei la viaţa de cuplu sau la evenimente din trecut din acest domeniu de viaţă. Nu este exclus, de asemenea, ca în cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, să reapară în peisaj un fost partener cu care mai au încă lucruri să îşi spună ori de împărţit. Pe de altă parte, este de reţinut că tot azi Mercur se întoarce în acelaşi sector, semn că poţi avea unele probleme în a procesa anumite situaţii/ gânduri.

HOROSCOP 28 octombrie Săgetător 

Venus poposeşte astăzi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din harta ta solară. Acest lucru denotă faptul că nivelul tău de popularitate creşte în plan social, că vei cunoaşte oameni noi sau că se dezvoltă prietenii pe care le ai deja. S-ar putea, de asemenea, ca unele să progreseze către statutul de parteneriat sau colaborare în cadrul unei iniţiative comune, care vă aduce interesele mai aproape. Nu uita încă că, tot astăzi, Mercur retrogradează şi el în acelaşi sector din horoscopul general, semn că unele discuţii nu evoluează foarte bine, iar de unele persoane te distanţezi.

HOROSCOP 28 octombrie Capricorn 

Venus îşi face azi apariţia în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să atragi atenţie pozitivă asupra ta la locul de muncă şi/ sau în domeniul tău de activitate. Pe termen lung, asta se traduce printr-o poziţie mai importantă la serviciu, inclusiv din punct de vedere al locului pe care îl ocupi în ierarhia de autoritate. Ţine însă cont că şarmul şi imaginea nu ţin loc de competenţe. Retrogradarea lui Mercur în acelaşi sector anunţă că există riscul de a face unele afirmaţii care denotă că mai ai nevoie de experienţă sau că tragi concluzii pripite.

HOROSCOP 28 octombrie Vărsător

Venus intră azi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi birocraţiei. Pentru unii(ele) nativi(e), asta anunţă rost de deplasări, care au şi o componentă de agrement importantă. Sau poate că este vorba de demersuri legale pentru a deschide o afacere cu străinătatea. La fel de posibil este să începi sau să reiei un curs care îţi face plăcere. Nu este exclus nici să te implici într-o relaţie la distanţă sau cu cineva de altă religie/ naţionalitate. Ţine cont încă că tot azi, Mercur se întoarce în acelaşi sector de viaţă, ceea ce poate duce la întârzieri sau amânări.

HOROSCOP 28 octombrie Peşti

Venus poposeşte azi în casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că cele două aspecte te vor preocupa destul de mult în următoarea perioadă, mai ales dacă se amestecă unele cu celelalte într-o formă sau alta. Iar cu Mercur retrogradează şi el azi înapoi în acelaşi sector, este de aşteptat ca finanţele să constituie un subiect greu de abordat eficient cu colegii de muncă şi/ sau cu partenerul de viaţă. Cu toate acestea, rezistă tentaţiei de a mătura sub covor temele de discuţie asupra cărora nu reuşiţi să ajungeţi la o concluzie. Altfel, apar probleme.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici