HOROSCOP 29 aprilie. Pluto retrogradează de azi. Probleme cronicizate care se acutizează

Pluto retrogradează de azi începând prin Capricorn, revenind la mersul direct în 8 octombrie. Până atunci, zodiilor Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) le este reamintit regulat faptul că trebuie să înfrunte direct unele probleme care persistă de prea mult timp.

11527 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 aprilie. Pluto retrogradează de azi. Probleme cronicizate care se acutizează

HOROSCOP 29 aprilie. Pluto retrogradează de azi. Probleme cronicizate care se acutizează

HOROSCOP 29 APRILIE - Berbec

Pluto începe azi să retrogradeze prin casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că s-ar putea să te confrunţi cu unele probleme în plan profesional în perioada care urmează. Este vorba, cel mai probabil, de situaţii cronicizate, de încurcături care durează de mai multă vreme şi care pot reveni din când în când în actualitate în lunile următoare. Întrebarea pe care astrele te provoacă să ţi-o pui vizează rolul pe care îl are sectorul profesional în devenirea ta personală. Te ajută să devii cea mai bună versiunea a ta? Îţi aduce oare satisfacţiile pe care le aşteptai?

HOROSCOP 29 APRILIE - Taur

Pluto tranzitează de azi înainte în sens invers casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. S-ar putea ca unele probleme de ordin birocratic să se complice şi mai mult în următoarea perioadă. De asemenea, asimilezi mai greu informaţia, iar programarea unei călătorii s-ar putea să întâmpine unele obstacole. În alte cazuri, acest tranzit retrograd ar putea aduce o criză de credinţă sau îndoieli în legătură cu setul de valori şi principii după care nativii(ele) acestui semn s-au ghidat perioada aceasta. Încearcă să renunţi la dorinţa de a mai controla lucruri sau a le micromanageria.

HOROSCOP 29 APRILIE - Gemeni

Retrogradarea lui Pluto prin casa relaţiilor şi a banilor vorbeşte de o criză în interiorul relaţiei cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. S-ar putea, de exemplu, ca unele chestiuni de ordin financiar să fi creat distanţă între voi sau să fi echilibrat raportul de forţe din relaţia voastră. Acest tranzit te cheamă să faci ordine pe acest plan, să te deschizi la dialog în privinţa acelor subiecte pe care le-ai tot măturat sub covor. În alte cazuri, poate fi vorba şi despre relaţii care au devenit prea toxice, la care se cere să renunţi curând.

HOROSCOP 29 APRILIE - Rac

Pluto începe să retrogradeze prin casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, iar acest lucru poate scoate la iveală fisuri nu întotdeauna vizibile în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Răspunsul la criza de faţă ar fi nişte ajustări de comportament şi abordare a unor situaţii recurente în viaţa ta profesională şi sentimentală, mai ales în relaţie cu ceilalţi. Nu este uşor să admiţi că poate nu ai fost atent(ă) la sentimentele şi dorinţele lor în ultima vreme, dar timpul nu-i pierdut. În acelaşi timp, trebuie să impui o limită în privinţa compromisurilor.

HOROSCOP 29 APRILIE - Leu 

Pluto se mişcă, de azi începând, în sens aparent invers prin casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, fapt pentru care s-ar putea ca nivelul tău de energie şi randament să scadă destul de mult în anumite perioade din lunile care urmează. Acest lucru ar trebui să îţi semnaleze faptul că a venit timpul să faci unele schimbări în ceea ce priveşte rutina ta profesională, dar şi stilul de viaţă ori alimentaţie. Ai amânat cam mult unele ajustări care se impuneau de multă vreme, iar acest tranzit ţi le cere imperativ pentru ca lucrurile să revină la normal.

HOROSCOP 29 APRILIE - Fecioară

Pluto începe să se mişte în sens aparent invers prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea scoate la suprafaţă probleme recurente în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Nu este exclus ca, la baza lor, să se afle probleme de comunicare în ceea ce priveşte dorinţele şi aşteptările fiecăruia de la celălalt. Poate că nu comunicaţi suficient de deschis pe această temă, iar acest lucru se cere ajustat în perioada următoare. În alte cazuri, poate fi vorba despre o relaţie dezechilibrată care, fără intervenţii, riscă să devină toxică foarte curând.

HOROSCOP 29 APRILIE - Balanţă

Pluto retrogradează de azi înainte prin casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce scoate în evidenţă situaţii mai vechi care ţi-au pricinuit supărări în raport cu cei dragi. Poate că nu ai reuşit să treci cu totul peste ele sau nu a venit nicio iniţiativă din partea lor pentru a regla lucrurile. Aşadar, există posibilitatea să se activeze puncte sensibile în perioada următoare, să se redeschidă subiecte care te incomodează. În acelaşi timp, trebuie să ai grijă la tendinţa de a micromanageria situaţii sau a încerca să controlezi vieţile celorlalţi. S-ar putea să faci mai mult rău decât bine.

HOROSCOP 29 APRILIE - Scorpion

Pluto începe să tranziteze în sens aparent invers casa comunicării din astrograma ta generală, ceea ce ar putea arăta că, în următoarea perioadă, ai parte de situaţii în care ai impresia că eşti înţeles(asă) greşit. S-ar putea să nu fie doar o părere personală, ci chiar să transmiţi mesaje mixte care bulversează. Analizează cu atenţie contextele în care te afli şi vei vedea că cele mai multe din ele necesită să dai dovadă de tact şi diplomaţie. Aşadar, chiar dacă pare să ceilalţi sunt deschişi să audă adevărul fără ocolişuri, ia-ţi unele măsuri de precauţie şi caută să porţi mănuşi.

HOROSCOP 29 APRILIE - Săgetător 

Pluto retrogradează de azi înainte prin casa banilor şi a bunurilor din astrograma ta solară, iar din acest motiv, astrele te îndeamnă să reevaluezi modul în care vezi siguranţa materială şi financiară. Poate că depinzi prea mult de ea, că valoarea de sine depinde prea mult de sumele pe care le ai în cont. Poate că dacă ai schimba câte ceva la relaţia ta cu banii, ai vedea o îmbunătăţire şi în ceea ce priveşte oportunităţile tale de a realiza profituri. Se spune că dacă insişti prea mult ca ceva să se întâmple, atunci Universul te lipseşte de acel ceva.

HOROSCOP 29 APRILIE - Capricorn

Pluto se mişcă în sens aparent invers de azi prin semnul naşterii tale, ceea ce deschide o perioadă bună pentru introspecţie şi schimbări de substanţă în plan personal. Duci de ceva vreme cu tine unele traume care nu te-au lăsat să evoluezi prea mult sau chiar te-au făcut să baţi pasul pe loc. Acum ar fi momentul să procesezi aceste momente nu tocmai plăcute din viaţa ta şi să faci loc unui capitol nou. Schimbarea implică şi modul în care te raportezi la ceilalţi, căci dacă vei ajuta unele lucruri la tine, trebuie să faci acelaşi lucru şi-n plan social.

HOROSCOP 29 APRILIE - Vărsător

Pluto retrogradează de astăzi începând prin casa subconştientului din horoscopul tău general, prilej numai bun să lucrezi la întărirea mentalului tău. Uneori te mai confrunţi cu sentimentul că nu poţi renunţa la anumite lucruri care nu îţi fac bine sau că nu meriţi anumite lucruri bune care ţi se întâmplă. Există nişte blocaje la nivel emoţional la care ar fi indicat să lucrezi în perioada care urmează. Nu îţi va fi tocmai uşor să le priveşti drept în faţă, dar pe termen lung, nu vei avea decât să îţi mulţumeşti pentru faptul că ai luat atitudine şi n-ai mai aşteptat.

HOROSCOP 29 APRILIE - Peşti

Pluto retrogradează de azi încolo prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, semn că trebuie să îţi reevaluezi unele prietenii sau proiecte. Întreabă-te dacă acele persoane care ţi-au înşelat în mod repetat aşteptările sunt lângă tine pentru binele lor personal sau pentru că tu eşti mereu la dispoziţia lor. De asemenea, gândeşte-te dacă nu cumva comportamentul tău lasă de dorit în raport cu anumite persoane apropiate. Apoi, s-ar putea ca unele iniţiative la care lucrezi de mult să îţi iroseasă inutil resurse preţioase. Este important să ştii când să renunţi şi să începi altceva.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici