HOROSCOP 29 iulie 2021. Zodiile primesc a doua şansă

Jupiter se întoarce azi în semnul Vărsătorului, pe care îl tranzitează în sens invers până în 18 octombrie. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) primesc o a doua şansă de a îndrepta unele probleme care persistă de multă vreme.

24664 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 iulie 2021. Zodiile primesc a doua şansă

HOROSCOP 29 iulie 2021

HOROSCOP 29 iulie 2021 - Berbec

Jupiter revine astăzi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în săptămânile care urmează, vei avea parte de nişte schimbări destul de mari în privinţa acestor aspecte. S-ar putea ca unele proiecte să stagneze sau chiar să involueze, iar acest lucru ar trebui să îţi semnaleze că trebuie să le aduci unele ajustări destul de mari pentru a reveni pe calea cea bună. De asemenea, este posibil ca relaţia cu anumite persoane să se schimbe, în sensul că te distanţezi de unele persoane cu care nu mai lucruri în comun.

HOROSCOP 29 iulie 2021 - Taur

Jupiter se întoarce azi în casa carierei din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că te aşteaptă o perioadă cu suişuri şi coborâşuri la locul de muncă sau în domeniul de activitate. S-ar putea, de exemplu, să aibă loc evenimente cu impact nu tocmai pozitiv asupra modului în care eşti perceput(ă) pe aceste planuri. De asemenea, există riscul ca relaţia cu superiorii să aibă de suferit, cel mai probabil din cauza faptului că simţi că baţi pasul pe loc şi nu faci progresele pe care le meriţi în ierarhia de la serviciu. Se pretează aşadar o schimbare de tactică.

HOROSCOP 29 iulie 2021 - Gemeni  

Jupiter retrogradează azi înapoi în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, ceea ce arată că perspectiva ta asupra unor chestiuni s-ar putea schimba destul de mult în următoarea perioadă. Ai trecut recent prin nişte evenimente care ţi-au influenţat destul de mult convingerile, iar în săptămânile care urmează, conştientizezi din ce în ce mai mult că trebuie să aplici o serie din acele lecţii care ţi-au fost predate în ultima vreme. În cazul în care urmează să susţii examene, să întreprinzi o călătorie sau ai pe rol un litigiu, trebuie să fii atent(ă) la deciziile pe care le iei.

HOROSCOP 29 iulie 2021 - Rac

Jupiter revine astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea însemna că unele parteneriate stagnează sau chiar involuează în perioada următoare, cel mai probabil din cauza unor neînţelegeri legate de dimensiunea financiară a acestor relaţii. Aşadar, trebuie să te asiguri că raportul de forţe în luarea deciziilor este egal, că sunteţi deschişti unul cu celălalt atunci când se discută oportunităţi de investiţie sau alte modalităţi de utilizare a resurselor pe care le deţineţi la comun. În caz contrar, s-ar putea să apară tot felul de discuţii în contradictoriu în săptămânile care vor urma.

HOROSCOP 29 iulie 2021 - Leu  

Cu Jupiter retrograd înapoi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, este de aşteptat ca relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei care lucrezi să nu fie la parametrii cei mai buni. Unele probleme de fond par să se fi agravat suficient de mult încât să iasă la suprafaţă şi să îţi arate că trebuie să schimbi tactica pe plan relaţional. Încearcă să reperezi tiparele comportamentale în care te încadrezi de un timp încoace şi care sunt subiectele care fac cel mai des să se tensioneze atmosfera între tine şi ceilalţi. Răspunsul la problemele voastre e undeva acolo.

HOROSCOP 29 iulie 2021 - Fecioară

Jupiter se întoarce azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că randamentul tău ar putea să fie mai scăzut decât de obicei în ultima perioadă. În cazul altor nativi(e), s-ar putea ca starea de sănătate să lase de dorit. În ambele situaţii, însă, acesta este un semnal de alarmă că trebuie să se schimbe ceva la stilul de viaţă şi/ sau la etica profesională. Cel mai probabil, nu ai reuşit să ajungi la un echilibru între grija faţă de propria persoană şi preocuparea faţă de sectorul muncii şi trebuie să schimbi asta.

HOROSCOP 29 iulie 2021 - Balanţă

Jupiter revine astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că modul în care tu şi aceste persoane relaţionaţi poate lăsa de dorit. Din această cauză, lucrurile ar putea bate pasul pe loc între voi, ceea ce riscă să readucă probleme mai vechi în actualitate în perioada care urmează. În cazul în care eşti single, dar ai întâlnit pe cineva interesant, fii mai atent(ă) la atitudinea sa în raport cu tine, căci s-ar putea să existe semnale care îţi transmit că, pe termen lung, această relaţie nu-ţi va aduce doar lucruri bune în viaţă.

HOROSCOP 29 iulie 2021 - Scorpion  

Jupiter retrogradează azi înapoi în casa familiei din horoscopul tău solar, fapt care îţi transmite că relaţia cu cei dragi ar putea avea de suferi în perioada care urmează. Apar evenimente care riscă să lărgească şi mai mult prăpastia între voi, care pot să facă şi mai evidentă diferenţa de mentalitate care există între tine şi unele rude apropiate. În cazul în care derulezi lucruri de construcţie/ amenajare/ redecorare, s-ar putea ca acestea să sufere unele întârzieri în perioada următoare. Iar dacă urmăreşti să cumperi sau să închiriezi un teren sau o proprietate, gândeşte-te de două ori înainte să semnezi.

HOROSCOP 29 iulie 2021 - Săgetător  

Jupiter se întoarce azi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce riscă să aibă un efect nefast asupra modului în care interacţionezi cu cei din jurul tău. În unele situaţii, de exemplu, s-ar putea să apelezi la cuvinte şi gesturi disproporţionate, iar în alte, s-ar putea să nu fie suficient. Aşadar, trebuie să ai mai multă grijă ce strategie adopţi în contextele sociale în care te vei regăsi în săptămânile care vor urma. Un sfat ar fi acela de a-i lăsa pe ceilalţi să dicteze tonul discuţiilor şi tu să încerci să te pliezi din mers la ele.

HOROSCOP 29 iulie 2021 - Capricorn  

Jupiter reintră în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, ceea ce face ca sectorul financiar să fluctueze destul de mult în perioada care urmează. Uneori, pare că nu dispui de timpul necesar să profiţi de toate oportunităţile care vin în direcţia ta, iar alteori le cauţi şi nu le găseşti nicicum. Din acest motiv, este foarte important să îţi gestionezi cu multă atenţie bugetul, astfel încât să nu te confrunţi cu probleme atunci când cheltuieli par că sunt mai mari decât profiturile. Este în interestul tău să dai dovadă de echilibru, să nu exagerezi în această perioadă.

HOROSCOP 29 iulie 2021 - Vărsător

Jupiter revine azi în chiar semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că trebuie să reevaluezi modul în care te raportezi la propria persoană şi la ceilalţi din jurul tău. Poţi avea tendinţa de a fi expansiv(ă) în unele situaţii şi mai retras(ă) în altele, iar de cele mai multe ori, atitudinea riscă să nu se potrivească prea bine cu contextul. Dacă te confrunţi cu astfel de conjuncturi, înseamnă că trebuie să lucrezi mai mult la tine, să vezi ce anume creează acest dezechilibru şi cum poţi face ca sursa acestei probleme să dispară şi să nu-ţi mai dea de furcă.

HOROSCOP 29 iulie 2021 - Peşti

Jupiter se întoarce astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care se deschide o perioadă numai bună să lucrezi la propria persoană. Dacă unele senzaţii nu prea plăcute din trecut au revenit în actualitate, este cât se poate de clar că nu ai închis unele uşi aşa cum trebuia. Nici nu ar trebui să te mire aşadar că nu poţi merge înainte în anumite situaţii, că te trage mereu ceva înapoi. Aşadar, încearcă să vezi care sunt oamenii şi conjuncturile care te fac să baţi pasul pe loc şi lasă-le acolo unde trebuie să rămână: în trecut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici