HOROSCOP 29 mai. O duminică plină de neprevăzut. Zodiile trebuie să fie pregătite pentru orice

Astăzi Marte face o conjuncţie cu Jupiter în Berbec, indiciu cum că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) au parte de o duminică plină de neprevăzut

3808 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 mai. O duminică plină de neprevăzut. Zodiile trebuie să fie pregătite pentru orice

HOROSCOP 29 mai - Berbec

Marte realizează azi o conjuncţie cu Jupiter în semnul naşterii tale, ceea ce arată că te aşteaptă o duminică interesantă, plină de neprevăzut. Poate că sunt neaşteptate situaţii în care te găseşti în această zi sau faptul că reacţionezi la ele într-un mod în care nu eşti tocmai obişnuit(ă). Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să ai grijă să nu mergi prea departe, să nu laşi o impresie care nu îţi face cinste.

HOROSCOP 29 mai - Taur

Marte aderă la o conjuncţie cu Jupiter în casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să îţi pierzi răbdarea mai repede decât de obicei. Aşadar, încearcă să nu iei în nume personal lucrurile care nu merg astăzi conform planului. În caz contrar, există riscul să se ajungă la reacţii care pot lăsa un gust nu tocmai plăcut persoanelor de lângă tine. Încearcă să îţi impui o stare de calm şi eăbdare.

HOROSCOP 29 mai - Gemeni

Marte face o conjuncţie cu Jupiter în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că discuţiile cu prietenii despre proiectele tale pot fi o sursă de inspiraţie. De asemenea, momentele petrecute cu aceştia te ajută să te destinzi, să te distrezi, să te simţi bine după o săptămână în care ai avut tot felul de lucruri de făcut. Profită de momentele cu ei cât de mult poţi.

HOROSCOP 29 mai - Rac

Marte se întâlneşte azi cu Jupiter în casa statutului social din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să te întâlneşti astăzi cu unele persoane extrem de importante. Poate că lucrezi cu ele sau ţi-ai dori să colaboraţi în perioada următoare; ce-i cert este faptul că se pun treptat bazele unei relaţii care ţi-ar putea aduce tot felul de beneficii în viitor. Profită de această oportunitatea de a vă întâlni şi a schimba idei.

HOROSCOP 29 mai - Leu

Marte aderă azi la o conjuncţie cu Jupiter în casa filozofiei de viaţă şi a călătoriilor, semn că finalul de săptămână te surprinde într-o dispoziţie bună, energică, dar şi cu chef de a ieşi din casă sau chiar din localitate. Se vede că eşti pe o curbă ascendentă şi că lucrurile merg bine pentru tine, dar ai nevoie să schimbi peisajul, mai ales dacă ai avut parte de o săptămână plină, fără momente de respiro.

HOROSCOP 29 mai - Fecioară

Marte intră într-o conjuncţie cu Jupiter în casa relaţiilor şi a banilor, ceea ce imprimă un potenţial de tensiuni pe seama finanţelor comune. Încearcă să vezi care sunt ideile partenerului şi încercaţi să ajungeţi la un consens în privinţa modului în care veţi uza de bugetul pe care îl aveţi împreună. Evită să îţi impui punctul de vedere şi încearcă mai degrabă să găseşti calea de mijloc cu care să fiţi cu toţii de acord.

HOROSCOP 29 mai - Balanţă

Marte se întâlneşte azi într-o conjuncţie cu Jupiter în casa parteneriatelor, semn că momentele petrecute azi cu partenerul de viaţă se vor lăsa cu surprize. Lucrurile s-ar putea să nu evolueze aşa cum le-ai plănuit, dar în acelaşi timp, acest lucru nu înseamnă că programul vostru pe astăzi va fi un eşec. Încearcă să te bucuri de noutate şi de necunoscut, să nu te concentrezi prea mult pe ceea ce nu a ieşit conform planului.

HOROSCOP 29 mai - Scorpion

Marte aderă la o conjuncţie cu Jupiter în casa sănătăţii din horoscopul tău general, motiv pentru care se recomandă să îţi găseşti astăzi timp pentru mişcare. Nu duci lipsă de energie şi acest lucru îţi dă şansa să ieşi în natură, să mergi la bazin sau să faci ceva care implică să îţi pui trupul în mişcare. Vei vedea cât de bine îţi va face să ieşi din zona de confort şi să te mişti.

HOROSCOP 29 mai - Săgetător

Marte formează o conjuncţie cu Jupiter în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, motiv pentru care ai parte azi de tot felul de surprize în raport cu persoana iubită şi/ sau cu copiii. Multe din ele vor fi plăcute, dar s-ar putea să apară şi reacţii din partea lor care nu sunt tocmai cele pe care le aşteptai. Încearcă să nu le acorzi prea multă atenţie, să nu le pui la suflet.

HOROSCOP 29 mai - Capricorn

Marte aderă la o conjuncţie cu Jupiter în casa familiei din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi unele persoane apropiate. În raport cu alte persoane din familie, s-ar putea să fii surprins(ă) plăcut de faptul că aveţi mai multe lucruri în comun decât v-aţi aşteptat. Oricare ar fi situaţia, încearcă să dai dovadă de deschidere la nou, să nu îţi creezi aşteptări care te-ar putea dezamăgi.

HOROSCOP 29 mai - Vărsător

Marte îi lansează o conjuncţie lui Jupiter în casa comunicării din astrograma ta solară, fapt pentru care s-ar putea ca unele discuţii de azi să meargă neaşteptat de bine, în timp ce altele s-ar putea să te surprinză într-un sens nu tocmai bun. În cel de-al doilea caz, este important să vezi dacă nu a fost vorba, de fapt, de cuvinte spuse la nervi sau de o înţelegere care nu a fost lămurită la timp.

HOROSCOP 29 mai - Peşti

Marte aderă la o conjuncţie cu Jupiter în casa banilor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să mergi prea departe cu cheltuielile astăzi. Încearcă să ai grijă la ele şi nu depăşi bugetul pe care ţi l-ai propus pentru acest final de săptămână. În caz contrar, există riscul să intri în cel destinat unor achiziţii importante, de care poate că nu te poţi lipsi la fel de uşor ca cele de azi.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici