HOROSCOP 3 februarie. Oportunităţi, de ordin financiar inclusiv, pentru zodii. Norocul le bate la uşă

Această zi stă sub semnul conjuncţiei între Luna şi Jupiter din Peşti, care aduce oportunităţi pentru zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti).

7539 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 februarie. Oportunităţi, de ordin financiar inclusiv, pentru zodii. Norocul le bate la uşă

HOROSCOP 3 februarie. Oportunităţi, de ordin financiar inclusiv, pentru zodii. Norocul le bate la uşă

HOROSCOP 3 februarie - Berbec 

Luna face azi o conjuncţie cu Jupiter în aceeaşi casă a subconştientului, ceea ce te face mai receptiv(ă) la mesajele pe care ţi le trimite subconştientul. De regulă, nu te opreşti prea des să îţi asculţi vocea interioară, dar de data aceasta, se vede că vrei să vezi ce anunme îţi transmite. S-ar putea să îţi dai seama că, în tot acest timp, deţineai răspunsul pentru unele dileme care te fac să te frămânţi de multă vreme. Aşadar, introspecţia îţi poate fi un aliat de nădejde atunci când te confrunţi cu situaţii-limită în plan personal sau la locul de muncă.

HOROSCOP 3 februarie - Taur

Luna realizează azi cu Jupiter o conjuncţie în casa pe care deja o tranzitează, în cea a planurilor de viitor şi a vieţii sociale. Prin urmare, s-ar putea să apară astăzi oportunităţi de a face progrese importante cu proiectele tale de viitor şi/ sau cu o relaţie de prietenie care a început curând. În ceea ce le priveşte pe primele, ţine cont de sfatul apropiaţilor şi al colaboratorilor, iar în privinţa relaţiilor cu ceilalţi, concentrează-te pe viziunile şi idealurile pe care le aveţi în comun. În felul acesta, puteţi construi ceva durabil pe un teren comun care vă garantează stabilitate.

HOROSCOP 3 februarie - Gemeni 

Luna face azi o conjuncţie cu Jupiter în aceeaşi casă a carierei, semn că te aşteaptă o zi plină pe plan profesional. Dar cu toate că vei avea multă treabă, nu înseamnă că vor lipsi oportunităţile de a ieşi în faţă, de a te face remarcat(ă). Ba chiar s-ar putea ca, prin intermediul realizărilor de astăzi, să primeşti multă vizibilitate la serviciu şi în domeniul tău principal de activitate în general. În cazul celor mai norocoşi(oase) nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba chiar de discuţii legate de o posibilă promovare într-un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat.

HOROSCOP 3 februarie - Rac

Aflată încă în casa studiilor, a călătoriilor, a interacţiunii cu instituţiile statului şi a filozofiei de viaţă, Luna intră astăzi într-o conjuncţie cu Jupiter, indiciu de reuşită la evaluări de cunoştinţe şi de deplasări care îşi ating obiectivele. De asemenea, este un semn bun pentru nativii(ele) acestui semn care au de rezolvat azi treburi birocratice. S-ar putea să îşi dea seama că nu sunt atât de complicate pe cât s-au aşteptat. Indiferent de experienţele pe care le aduce acest aspect, cert este că toate vin la pachet cu lecţii menite să te ajute în situaţii similare care ar putea apărea.

HOROSCOP 3 februarie - Leu 

În aceeaşi casă a raporturilor de forţe în relaţii, Luna formează o conjuncţie cu Jupiter, motiv pentru care s-ar putea să fie dificil să se menţină echilibrul pe plan relaţional. Din câte se pare, atât tu, cât şi partenerul de viaţă, respectiv cei cu care lucrezi, aveţi personalităţi puternice, care au tendinţa să se impună deasupra celorlalţi. În contextul acesta, trebuie să te asiguri că există comunicare şi transparenţă între tine şi ei. pot apărea dereglaje mari la nivelul raportului de forţe între tine şi ei dacă nu vă puteţi spune unul celuilalt când anume riscaţi să întreceţi o limită.

HOROSCOP 3 februarie - Fecioară

Luna face azi o conjuncţie cu Jupiter în aceeaşi casă a parteneriatelor, ceea ce înseamnă că o bună parte din realizările tale de astăzi se datorează partenerului de viaţă şi/ sau persoanelor cu care lucrezi ori, mai bine spus, modului eficient în care colaboraţi unul cu celălalt. Aşadar, s-ar putea să terminaţi multe treburi mai repede şi mai uşor dacă faceţi front comun şi acţionaţi ca o echipă. Este nevoie, totuşi, să laşi orgoliul la o parte şi să mizezi pe dialog acolo unde punctele voastre de vedere nu dau semne că evoluează către o viziune care să convină tuturor.

HOROSCOP 3 februarie - Balanţă

Luna şi Jupiter realizează o conjuncţie în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, semn că te bucuri astăzi de un randament relativ ridicat şi de un nivel de energie la cote mai mari. Astfel, s-ar putea ca până la finele programului de lucru, să reuşeşti să faci mai multe lucruri decât ţi-ai propus, ba chiar să te apuci şi de o parte din treburile tale de mâine. Pe de altă parte, ar fi indicat să nu neglijezi pauzele şi odihna, mai ales dacă în ultima perioadă ai avut parte de zile grele la serviciu, cu provocări grămadă.

HOROSCOP 3 februarie - Scorpion 

Luna şi Jupiter îşi dau mâna astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, semn că te bucuri de o atmosferă caldă şi liniştită în familie. Eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici, semn că nu vă va fi greu să ajungeţi la un consens cu privire la activităţile pe care le veţi desfăşura împreună după programul de la serviciu. Pe de altă parte, există riscul ca orgoliile să se supradimensioneze la un moment dat, lucru pe care îl poţi evita dacă încerci să dai dovadă de toleranţă şi empatie.

HOROSCOP 3 februarie - Săgetător 

Luna şi Jupiter realizează împreună o conjuncţie în casa familiei din astrograma ta generală, fapt pentru care te bucuri de armonie acasă. Diferenţele de mentalitate şi/ sau de viziune între tine şi cei dragi, uneori greu de trecut cu vederea şi de armonizat, sunt astăzi mai puţin evidente, ceea ce îţi dă oportunitatea să discuţi unele lucruri cu ei pe care le-ai amânat în ultima vreme. În felul acesta, veţi ajunge destul de uşor la o concluzie cu privire la o chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ care vă dă cam multe bătăi de cap de ceva vreme încoace.

HOROSCOP 3 februarie - Capricorn 

Luna şi Jupiter aderă astăzi la o conjuncţie în casa comunicării din astrograma ta solară, ceea ce te ajută să te faci mai uşor plăcut(ă) de către interlocutorii tăi, atât în plan profesional, cât şi în viaţa personală. Dai dovadă de încredere de sine şi de asertivitatea, fapt care te ajută, de asemenea, să proiectezi imaginea unei persoane pe care se poate conta. Există însă riscul ca unele persoane să judece greşit acest fel al tău de a fi, să creadă despre tine că eşti o persoană condescendentă. Dacă crezi că se poate ajunge la această concluzie, schimbă puţin abordarea.

HOROSCOP 3 februarie - Vărsător

Luna şi Jupiter se întâlnesc astăzi în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te-ai putea intersecta astăzi cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul unor investiţii. În unele cazuri, ar putea fi vorba de proiecte suplimentare la serviciu sau în domeniul principal de activitate al nativilor(elor) acestui semn, iar în altele, de activităţi profesionale în afara orelor de program sau care vizează un domeniu cu care nativii(ele) acestei zodii cochetează doar din când în când. În orice caz, este cert că apar mai multe şanse de a realiza profituri.

HOROSCOP 3 februarie - Peşti

Luna şi Jupiter se întâlnesc în semnul naşterii tale, motiv pentru care te bucuri astăzi de încredere în propria persoană şi de o carismă potenţată. Indiferent de conjunctura socială în care te găseşti, este cert că faci o figură frumoasă şi că atragi atenţie pozitivă din partea celor din jur. Profită de acest eveniment astral pentru a pune bazele unei relaţii cu acel cineva care poate avea o influenţă pozitivă asupra ta în plan profesional sau personal. Nu trebuie decât să dai dovadă de autencitate şi să fii natural(ă) în exprimare şi în felul în care te porţi în general.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici