HOROSCOP 3 iulie 2021. Zodiile, în mare cumpănă. Salvarea vine diseară

Luna din Berbec aderă, de dimineaţă, la un careu tensionat cu Pluto retrograd din Capricorn, ceea ce face ca zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) să aibă parte de o zi grea, cu situaţii complicate. După-amiază, Luna trece în Taur, semn că mai există o şansă pentru Capricorni să profite de restul zilei.

13208 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 iulie 2021. Zodiile, în mare cumpănă. Salvarea vine diseară

HOROSCOP 3 iulie 2021

HOROSCOP 3 iulie 2021 - Berbec

Dacă lucrezi astăzi, s-ar putea să apară momente de tensiune în raport cu superiorii. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de discuţii în contradictoriu cu o figură de autoritate din familie. Luna trece apoi în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce arată că vor apărea oportunităţi financiare, fie prin intermediul unor proiecte suplimentare pe lângă serviciu ori al unor activităţi pe care le faci în cadrul locului tău de muncă.

HOROSCOP 3 iulie 2021 - Taur

Nu eşti într-o dispoziţie prea grozavă în prima parte a acestei zile. De vină s-ar putea să fie oboseala acumulată în ultimele zile sau stresul care te chinuie de o vreme încoace. În orice caz, cert este că îţi cam sare ţandăra din orice şi ar fi bine să nu intri în discuţii care riscă să te tensioneze. În a doua parte a zilei, Luna trece în semnul naşterii tale, ceea ce îţi readuce calmul caracteristic.

HOROSCOP 3 iulie 2021 - Gemeni

O relaţie de prietenie sau un proiect îţi dau motive de griji, dar s-ar putea să fie prematur totuşi să iei o decizie acum. Mai aşteaptă puţin până se liniştesc apele şi spiritele. Tot azi, dar mai încolo, Luna va trece în casa subconştientului din horoscopul tău general, prilej numai bun să reflectezi la situaţia de faţă, la ceea ce vrei să faci pentru ca lucrurile să revină la normal, pe calea cea bună.

HOROSCOP 3 iulie 2021 - Rac

Nu este un moment bun astăzi să aduci comportamentele de la serviciu acasă ori să cari problemele de la birou după tine înapoi în spaţiul intim. S-ar putea să apară tensiuni între tine şi partener, fie din cauza modului în care ţi-ai ordonat priorităţile, fie ca urmare a faptului că există un soi de competiţie între voi. Cum Luna trece apoi în casa vieţii sociale, s-ar putea să primeşti o invitaţie de a ieşi diseară.

HOROSCOP 3 iulie 2021 - Leu

Nu pari a fi într-o formă prea strălucită, semn că ai avut parte de zile grele la locul de muncă, ce şi-au pus amprenta asupra ta. Nu este exclus să nu fi scăpat de greu, în sensul că mai ai de tras şi astăzi pentru a finaliza nişte treburi restante. Luna trece după-amiază în casa carierei, semn că eforturile de care dai dovadă astăzi nu vor rămâne multă vreme fără recompensa meritată cu prisosinţă.

HOROSCOP 3 iulie 2021 - Fecioară

S-ar putea contura astăzi nişte tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii, pricinuite, cel mai probabil, de lipsa de comunicare sau de faptul că unul dintre voi nu prea ştie ce îşi doreşte de la ceilalţi. Nu îţi face griji că s-ar putea să ai parte de o zi ratată, căci Luna trece la amiază în casa filozofiei de viaţă, ceea ce te va ajuta să vezi cu alţi ochi situaţia actuală.

HOROSCOP 3 iulie 2021 - Balanţă

Se întrevede azi o zi complicată pentru nativii(ele) acestui semn care au proiecte pe rol cu familia. S-ar părea că tu şi partenerul (şi poate şi alţi membri ai familiei) aveţi idei diferite despre ce anume trebuie făcut pentru a duce ceva la îndeplinire împreună. După-amiază, Luna trece într-o casă relaţională importantă din horoscopul tău general, una al cărei scop este acela de a te învăţa arta compromisului, de a găsi o cale de mijloc.

HOROSCOP 3 iulie 2021 - Scorpion

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să îţi fie greu să comunici cu unii colegi de muncă, ceea ce ar putea să îţi ridice probleme destul de mari în cazul în care faci parte dintr-o echipă de proiect. Poate că ar trebui să ceri lămuriri dacă o afirmaţie ţi se pare suspectă, dacă crezi că nu ai înţeles ceva bine. După-amiază, Luna progresează în casa parteneriatelor, ceea ce face colaborarea ceva mai uşoară.

HOROSCOP 3 iulie 2021 - Săgetător

Se arată azi o zi în care faci faţă greu tentaţiilor, iar bugetul destinat acestui sfârşit de săptămână s-ar putea să nu facă faţă cu uşurinţă nevoii tale de a te răsfăţa ori faptului că vrei să le faci pe plac partenerului de viaţă şi/ sau copiilor. În această după-amiază, Luna trece în casa muncii, prilej bun fie pentru relaxare, activă de preferat sau pentru a finaliza nişte treburi rămase restante dintr-o zi a săptămânii.

HOROSCOP 3 iulie 2021 - Capricorn

Tensiunile se adună astăzi în sectorul familial, iar dacă nu iei măsuri pentru a dezamorsa bomba, există riscul să se ajungă departe, iar lucrurile pot escalada. Aşadar, dacă ar fi ceva de spus sau de ascultat, puneţi-vă la masă şi daţi cărţile pe faţă. În a doua parte a acestei zile, Luna se mută în casa iubirii şi a copiilor, semn că se mai calmează atmosfera şi îţi faci unele planuri spontane cu cei dragi.

HOROSCOP 3 iulie 2021 - Vărsător

Nu toate informaţiile cu care intri astăzi în contact sunt reale. Unele din ele ar putea fi menite să te inducă în eroare sau poate că nu există o intenţie rea la mijloc. În orice caz, trebuie să fii prudent(ă) şi dacă ceva îţi pare suspect, să faci cercetări pe cont propriu. În a doua jumătate a zilei, Luna ajunge în casa familiei din horoscopul tău general, un prilej perfect de activităţi cu cei dragi.

HOROSCOP 3 iulie 2021 - Peşti

Astăzi ar fi bine să nu te înhami la activităţi prea costisitoare. Tentaţia ar fi mare, mai ales dacă invitaţia vine de la prieteni sau de la alte persoane cu care ţi-ai dori să-ţi petreci timpul astăzi. Analizează-ţi la rece bugetul şi nu te arunca în nimic înainte să vezi cum stai. După-amiază, Luna trece în casa comunicării şi a întâlnirilor, semn că, indiferent de concluzia la care ajungi, tot nu sfârşeşti fără planuri azi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici