HOROSCOP 3 iunie 2022. Mercur iese din retrogradare. Reapar şanse de câştig şi de a lega relaţii fructuoase

Mercur îşi încheie azi retrogradarea prin Taur, urmând să revină în domiciliul lui diurn, Gemenii, în data de 13 iunie. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) se simt mai libere să se exprime şi să gândească aşa cum vor.

20042 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 iunie 2022. Mercur iese din retrogradare. Reapar şanse de câştig şi de a lega relaţii fructuoase

HOROSCOP 3 iunie 2022 - Berbec 

 
Mercur revine azi la mersul direct prin casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că vor apărea din ce în ce mai des oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai realizat în ultima perioadă. În ultimele săptămâni, s-ar putea să nu fi avut prea multe şanse de acest gen, dar se pare că ţi-ai însuşit ceea ce Universul a încercat să te înveţe despre valoarea banilor şi despre importanţa unei reţele de persoane care te-ar putea pune în temă cu asemenea oportunităţi. Acum ştii ce să faci în aceste situaţii.
 

HOROSCOP 3 iunie 2022 - Taur

 
Mercur se întoarce la tranzitul în sens direct prin semnul naşterii tale, semn că vei comunica mai uşor cu cei de lângă tine în următoarea perioadă. Este posibil să te fi confruntat cu un oarecare tract în ultima perioadă, să fi fost autentic(ă) doar în raport cu anumite persoane. Acum ţi-ai dat seama care sunt valorile în care crezi şi cât de mult contează să te exprimi la momentul potrivit. Ai mai mult curaj să le arăţi celorlalţi cine eşti cu adevărat, iar de pe urma acestui lucru vei avea mult de câştigat atât pe plan personal, cât şi profesional.
 

HOROSCOP 3 iunie 2022 - Gemeni 

Mercur revine la mersul direct prin casa subconştientului din horoscopul tău solar, prilej cu care ţi se face ordine în minte şi în suflet. Este posibil să fi experimentat multe gânduri şi sentimente contradictorii în ultima perioadă şi nu de puţine ori ai simţit că nu te poţi exprima liber din cauza lor. Pare că ai făcut pace o dată pentru totdeauna cu acele situaţii care nu îţi dădeau pace, care nu te lăsau să deschizi capitole noi în viaţa ta. Este drept că necunoscutul poate fi terifiant, dar eşti o persoană care se adaptează repede şi acest lucru ajută.
 

HOROSCOP 3 iunie 2022 - Rac

 
Mercur se întoarce azi la mersul direct prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, lucru care denotă că te vei apropia din nou de acei prieteni cu care poate că nu ai mai discutat în ultima vreme. De asemenea, proiectele care au bătut pasul pe loc sau au dat înapoi încep azi să meargă din nou ca pe roate, cu toate că, la început, lucrurile s-ar putea să evolueze mai greu. Ţi-ai dat seama unde ai greşit înainte şi ce anume - sau cine - te făcea să involuezi. Se vede că faci eforturi să te deschizi unor noi începuturi.
 

HOROSCOP 3 iunie 2022 - Leu

 
Mercur revine la traiectoria firească prin casa carierei din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să vezi o schimbare în bine în ceea ce priveşte ascensiunea ta profesională şi modul în care te înţelegi cu superiorii. Se vede că ţi-ai setat nişte priorităţi clare, că îţi este mai clar unde anume vrei să ajungi în carieră, fapt care îţi dă un alt suflu la serviciu şi în raport cu persoanele care te-ar putea ajuta să accesezi unele oportunităţi importante pe plan profesional. Încearcă să te menţii pe această traiectorie şi totul va merge mai bine decât te aştepţi.
 

HOROSCOP 3 iunie 2022 - Fecioară 

Mercur îşi reia tranzitul direct prin casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Se dă undă verde aşadar să reiei deplasări care au fost amânate, să susţii examene pe care nu le-ai promovat, să te ocupi de probleme birocratice cărora nu le-ai dat de cap în urmă cu câteva săptămâni. Unele chestiuni importante la nivel profesional depind de reluarea unor iniţiative careu au fost sistate sau de la care ai dat înapoi nu demult. Acum ştii ce să faci în privinţa lor şi vei reuşi să obţii ce îţi doreai de pe urma lor.
 

HOROSCOP 3 iunie 2022 - Balanţă 

Mercur îşi încheie azi retrogradarea prin casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să îţi fie mai uşor decât în ultimele săptămâni să tranşezi chestiuni legate de bani cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Te-ai împotmolit destul de des la acest gen de discuţii în ultima vreme, dar acum ştii exact până unde eşti dispus(ă) să mergi pentru a obţine un compromis satisfăcător şi pentru tine. În plus, ştii că există dereglări la nivelul raportului de forţe şi ce anume este de făcut în ceea ce le priveşte.
 

HOROSCOP 3 iunie 2022 - Scorpion

 
Mercur revine la mersul direct prin casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să comunici mai bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. În ultima perioadă, lucrurile nu au mers prea bine pe acest plan, dar se vede că ai făcut eforturi şi progresele încep să se vadă încetul cu încetul. Apar mai puţine neînţelegeri, iar aduci când se iscă o urmă de tensiune, ştii cum s-o ameliorezi, cum să ajungeţi mai uşor la un consens. Reveniţi pe aceeaşi lungime de undă şi acest lucru se vede foarte bine.
 

HOROSCOP 3 iunie 2022 - Săgetător

 
Mercur se întoarce la mersul direct prin casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea ca nivelul tău de energie şi de randament să crească în următoarea perioadă. După o perioadă în care ai funcţionat pe rezervele de avarie, a venit timpul să faci progrese mai mari, care îţi aduc beneficiile pe care le meriţi. De asemenea, s-ar putea să sesizezi că îţi este mai uşor să comunici cu colegii de muncă, inclusiv cu aceia mai dificili, lucru care va avea şi el un impact pozitiv asupra productivităţii de care dai dovadă la serviciu.
 

HOROSCOP 3 iunie 2022 - Capricorn 

Mercur revine azi la mersul direct prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să îţi fie mai uşor să comunici cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici decât în ultima vreme. Acum este momentul să clarifici acele nelămuriri care au apărut în ultima vreme şi care au conduc poate la tensiuni sau chiar conflicte. De asemenea, dacă eşti la început de relaţie cu persoana iubită, s-ar putea ca pauzele conversaţionale să se rărească, să vă fie mai uşor să vă mutaţi de la un subiect la celălalt fără nicio stânjeneală.
 

HOROSCOP 3 iunie 2022 - Vărsător

 
Mercur se întoarce azi la mersul direct prin casa familiei din horoscopul tău solar, astfel că şi ţie îţi va fi mai uşor să comunici cu cei dragi. Diferenţele de personalitate şi/ sau de viziune între voi au ieşit destuld e mult la suprafaţă în ultima perioadă, dar acum se vede că ai reuşi să faci pace cu unele din ele, că accepţi mai uşor ceea ce nu poţi schimba la ceilalţi. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să eviţi anumite subiecte de discuţie, ci că poţi să le abordezi de pe un alt palier, ceva mai tolerant decât până-acum.
 

HOROSCOP 3 iunie 2022 - Peşti 

Mercur revine la mersul direct prin casa comunicării din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să îţi fie mai uşor să interacţionezi cu cei din jurul tău. Dai ovadă de mai multă naturaleţe în felul în care te porţi, de mai multă deschidere în raport cu ceilalţi, iar episoadele de trac în momente-cheie se reduc destul de mult. Încearcă să ai mai multă încredere în tine, în faptul că poţi face faţă oricărui interlocutor atâta timp cât eşti sincer(ă) şi crezi cu adevărat în obiectivele pe care vrei să le atingi în raport cu celelalte persoane din jur.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici