HOROSCOP 3 martie. Nu ştii la ce să te aştepţi de la aceste zodii. S-ar putea să te surprindă plăcut

Venus din Peşti face azi un aspect armonios de sextil cu Uranus din Taur. Zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) sunt surprinse plăcut de cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) şi invers. Prin intermediul lor, fac cunoştinţă cu oportunităţi greu de refuzat.

13710 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 martie. Nu ştii la ce să te aştepţi de la aceste zodii. S-ar putea să te surprindă plăcut

HOROSCOP 3 martie. Nu ştii la ce să te aştepţi de la aceste zodii. S-ar putea să te surprindă plăcut

HOROSCOP 3 martie - Berbec

S-ar putea să apară astăzi unele oportunităţi financiare destul de importante, cel mai probabil dintr-o sursă sau prin intermediul unei persoane la care nu te-ai fi aşteptat. Din acest motiv, nu ai de ce să îţi faci probleme cu privire la bugetul tău din a doua parte a săptămânii. S-ar putea totuşi să nu fie vorba de nişte sume care îţi permit să faci unele cheltuieli extravagante. Iar dacă ai grijă cât pui la bătaie în sfârşitul de săptămână care urmează, s-ar putea chiar să faci unele economii, ceea ce te va ajuta să îţi consolidezi bugetul din această perioadă.

HOROSCOP 3 martie - Taur

Astăzi te preocupă mai ales planurile pe termen lung şi proiectele de viitor. Un concurs de circumstanţe şi nişte oameni de bine te ajută să faci progrese palpabile în direcţia lor, să te alegi cu nişte rezultate de care să fii mândru(ă) la finalul zilei. Pe de altă parte, trebuie să rămâi bine înfipt(ă) cu picioarele pe pământ, să nu te laşi dus(ă) de val. Unele lucruri sunt realizabile şi merită un efort susţinut de timp, energie şi resurse din partea ta, dar alte aspecte s-ar putea dovedi păguboase din acest punct de vedere. Foloseşte-te de raţiune în primul rând.

HOROSCOP 3 martie - Gemeni

Ca din senin, se creează azi oportunitatea de a ieşi la rampă pe plan profesional. Adică, se creează coordonatele ideale să arăţi de ce eşti în stare la locul de muncă. S-ar putea totuşi să nu fie vorba de hazard, ci de o persoană care te sprijină din umbră. Din acest motiv, trebuie să fii şi mai atent(ă) că nu dezamăgeşti, că te ridici la cele mai înalte standarde de profesionalism. În caz contrar, s-ar putea să nu te mai întâlneşti cu aceleaşi şanse de afirmare. Caută aşadar să te foloseşti de acest context pentru a face o impresie bună.

HOROSCOP 3 martie - Rac

Şi tu te gândeşti astăzi mai mult decât de obicei la ziua de mâine şi eşti hotărât(ă) să profiţi de toate oportunităţile pe care ţi le scoate în cale ziua pentru a înregistra progrese în cadrul planurilor de viitor şi al proiectele pe care le desfăşori. Te vei bucura de succes dacă întreprinzi o călătorie în acest sens, de exemplu, sau dacă depui un dosar în vederea obţinerii unei adeverinţe sau a unei aprobări. De reuşită au parte şi nativii(ele) care aşteaptă să primească o viză sau undă vedere pentru o călătorie ori care susţin azi un examen foarte important.

HOROSCOP 3 martie - Leu

Te bucuri astăzi de respect şi autoritate la locul de muncă, iar acest lucru te ajută să dai dovadă de un randament mai bun, dar şi să te înţelegi mai bine cu persoane cu care nu relaţionezi la fel de uşor în mod normal. Aceasta este dovada faptului că raportul de forţe între voi este echilibrat, că vă cunoaşteţi bine drepturile şi îndatoririle. Pe de altă parte, ar putea exista riscul de a te culca pe lauri în anumite privinţe. Ori poate că tinzi să atragi pra mult atenţia asupra ta în anumite privinţe. Dă dovadă de moderaţie în toate.

HOROSCOP 3 martie - Fecioară

Eşti pe aceeaşi lungime de undă astăzi cu partenerul de viaţă, dar şi cu persoanele cu care lucrezi. Aveţi idei similare despre ceea ce urmează să faceţi în cadrul proiectelor comune, motiv pentru care nu vă va fi prea greu să ajungeţi la strategii care mulţumesc pe toată lumea. Dacă urmează să oficializezi astăzi o colaborare sau faci demersuri în vederea continuării ori dezvoltării ei, află că aceste eforturi stau sub o stea norocoasă. Sunt favorizate, de asemenea, relaţiile la distanţă sau cele care implică diferenţe de vârstă şi deci de experienţă de viaţă. Pot oferi multe lecţii foarte importante.

HOROSCOP 3 martie - Balanţă

Se întrevede o zi solicitantă, dar productivă pentru tine. Cu toate că cerinţele sunt mari şi presiunea aşijderea, astrele ne spun că le vei face destul de bine faţă. Ba chiar s-ar putea ca eforturile tale să se îndrepte şi în direcţia activităţilor de mâine, în privinţa cărora vei face destul de multe progrese, de asemenea. Pe de altă parte însă, trebuie să ai grijă şi de sănătatea ta, cu toate că s-ar putea să nu simţi chiar acum efectele stresului asupra organismului tău. Aşadar, caută să îţi mai faci timp şi pentru câte o pauză din când în când.

HOROSCOP 3 martie - Scorpion

Pentru viaţa ta sentimentală şi relaţia cu copiii, se întrevede o zi nemaipomenită azi. Te înţelegi foarte bine cu cei dragi, te bucuri de afecţiune acasă şi simţi că nu îţi lipseşte nimic. Într-un asemenea context, s-ar putea totuşi să îţi vină greu să aduci în discuţie unele subiecte mai greu de abordat, care ar putea introduce în ecuaţie o stare de tensiune între tine şi ei. Pe de altă parte, ai putea folosi această atmosferă pozitivă dintre voi ca pe un prilej de a discuta deschis, calm, nişte lucruri care ar fi produs o răceală, o distanţă între voi.

HOROSCOP 3 martie - Săgetător

Dacă lucrezi de acasă, s-ar putea ca astăzi să te mobilizezi mai uşor decât în mod normal. Poate că, în acest sens, te ajută atmosfera liniştită de acasă ori faptul că nu te ocupi de activităţi stresante. În orice caz, este clar că nu ai de ce să-ţi faci probleme în privinţa procrastinării. Vei reuşi să te conformezi fără probleme programului de astăzi şi chiar să faci unele progrese în privinţa activităţilor de care te vei ocupa mâine. Iar dacă derulezi lucrări de construcţie/ amenajare/ redecorare, s-ar putea ca, la finalul zilei, să vezi rodul eforturilor pe care le-ai făcut.

HOROSCOP 3 martie - Capricorn

Indiferent dacă eşti single sau eşti implicat(ă) într-o relaţie care durează deja de ani buni, află că astrele favorizează astăzi momentele petrecute cu partenerul sau cu o persoană de care eşti interesat(ă). Iar dacă nu a apărut acel cineva la orizont, nu trebuie decât să arăţi că eşti dispus(ă) să acorzi o şansă şi se vor găsi oportunităţi de flirt, dacă nu chiar de o relaţie în adevăratul sens al cuvântului. Dacă ai copii, această zi vine şi cu oportunităţi de a petrece momente de calitate în compania lor, care vă vor crea amintiri de rememorat cu plăcere mai târziu.

HOROSCOP 3 martie - Vărsător

Dacă te gândeai de ceva timp la posibilitatea unor investiţii în planuri de locuit, iar fondurile îţi permit acest lucru, nu ar strica să te ocupi de acest aspect astăzi. Fie că este vorba de un obiect electrocasnic menit să vă uşureze ţie şi celor dragi unele activităţi casnice ori de reamenajarea unui spaţiu din casă, cert este că astrele te susţin din acest punct de vedere. Pe de altă parte, s-ar putea ca unii(ele) nativi(e) să se afle în situaţia de a fi nevoiţi(te) să ceară un împrumut celor dragi. Nu trebuie să ezite, pentru că îl vor primi.

HOROSCOP 3 martie - Peşti

Eşti într-o dispoziţie comunicativă astăzi şi găseşti o modalitate de a interacţiona la un nivel optim cu toţi cei cu care intri în contact astăzi. Ştii exact ce şi când să le spui pentru a obţine reacţia pe care o doreşti de la ei, astfel că dacă te angajezi astăzi într-o negociere sau ai programată o întâlnire de afaceri ori un interviu profesional, vei atinge obiectivul scontat. Pe de altă parte, s-ar putea să fii prea franc(ă) în anumite situaţii, semn că poate nu ţi-ar strica mai multă diplomaţie, mai mult tact în contextele în care nu cunoşti interlocutorul suficient.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici