HOROSCOP 30 APRILIE 2020: Zodiile care se vor confrunta cu provocări pe toate planurile. La ce trebuie să fie atenţi nativii

Intrată în Leu, Luna formează o opoziţie cu Saturn din Vărsător şi două careuri tensionate cu Mercur şi Uranus din Taur. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) sunt atacate din toate părţile şi obligate să facă faţă la numeroase provocări în plan profesional, în raport cu banii şi persoanele dragi.

9238 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 APRILIE 2020: Zodiile care se vor confrunta cu provocări pe toate planurile. La ce trebuie să fie atenţi nativii

Sursa: Profimedia

 

HOROSCOP 30 APRILIE BERBEC

Din punct de vedere financiar, s-ar putea să te confrunţi cu lipsuri pe parcursul întregii zile, dar mai ales de dimineaţă. Este greu de spus dacă este vorba doar despre o plată neobişnuit de mare ori despre nişte probleme care s-au acutizat în timp, din pricina unei atitudini nu tocmai înţelepte în raport cu banii. Cert este că trebuie să elimini imediat de pe lista de cumpărături tot ceea ce nu îţi trebuie neapărat acum. Iar dacă te aşteaptă o zi de naştere, mizează mai degrabă pe ceva care este util, nu care epatează. Brandul nu este scopul tău acum.

HOROSCOP 30 APRILIE TAUR 

Astăzi ai putea avea tendinţa să te refugiezi în muncă din pricina unor probleme de acasă ori a situaţiei tensionate care există în raport cu cei dragi. Sau poate că te laşi purtat(ă) de val la serviciu sau în faţa calculatorului, ocupându-te de proiecte profesionale, şi uiţi sau ignori complet îndatoririle casnice ori promisiunile pe care le-ai făcut familiei. Un astfel de comportament îţi va atrage critici foarte aspre, motiv pentru care se recomandă să păstrezi un echilibru între viaţa de familie şi carieră, chiar dacă cele două au tendinţa să se întrepătrundă în această perioadă mai neplăcută pentru toţi.

HOROSCOP 30 APRILIE GEMENI

Aceasta este una dintre acele zile în care este bine să nu vorbeşti înainte să te documentezi şi să nu crezi fără să faci cercetări. Ai putea intra în discuţii pe care nu le poţi întreţine pe un ton calm pentru că nu te-ai pregătit din timp cu argumentele necesare. Iar dacă circulă în jurul tău veşti proaste, nu te grăbi să iei decizii sau pur şi simplu să le crezi fără să consulţi alte surse. Iar dacă vrei să te impui într-o dezbatere, nu ceda tentaţiei de a te folosi de tertipuri sau şantaj emoţional. Îţi va părea rău.

HOROSCOP 30 APRILIE RAC

Premisele financiare ale zilei de mâine nu sunt prea roz. Sau cel puţin aşa le percepi tu, bazându-te pe cele de astăzi sau pe modul în care evoluează unele proiecte în care eşti implicat(ă) sau pe care le derulezi singur(ă) în această perioadă. Deşi ai putea fi tentat(ă) să faci investiţii pentru a le împinge de la spate, bine ar fi să te gândeşti de două ori înainte să dai curs acestei decizii. Mai bine încearcă să reduci din cheltuieli, să vezi ce se poate salva din ceea ce nu merge în această perioadă. Altfel, te-ai putea alege cu pagube.

HOROSCOP 30 APRILIE LEU

Te indignezi astăzi cu privire la unele decizii luate de conducerea companiei ori de mai-marii ţării, ceea ce riscă să îşi lase amprenta adânc asupra stării tale de spirit. Nu durează mult până când ajungi să ai disensiuni şi cu ceilalţi, dar mai ales cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, clienţii şi colaboratorii. Este important să vezi dacă nu cumva pleacă totul de la tine, dacă nu cumva iei în nume de rău vorbe şi comportamente care nu au, de fapt, intenţii maliţioase. Analizează-te atent şi dacă porneşte de la tine, ajustează-ţi atitudinea pentru a se calma lucrurile.

HOROSCOP 30 APRILIE FECIOARĂ

Nu eşti într-o dispoziţie prea bună astăzi. Tinzi să pui răul în faţă, să ai o atitudine fatalistă în raport cu anumite stări de fapt. O astfel de abordare îţi poate aduce deservicii destul de mari, mai ales pe plan profesional, unde trebuie să fii orientat(ă) către rezultate, nu să te dai bătut(ă). Se poate spune aşadar că reuşita iniţiativelor tale depinde într-o mare măsură de mentalitatea pe care o ai în raport cu sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Iar dacă întâmpini probleme de sănătate, ţine cont că şi vindecarea este accelerată de o viziune pozitivă şi optimistă.

HOROSCOP 30 APRILIE BALANŢĂ

Şi pe tine pare să te preocupe astăzi viitorul proiectelor în care eşti implicat(ă) şi pe care le derulezi, dar şi evoluţia relaţiilor pe care ţi le-ai format prin intermediul lor. În plus, timpul liber suplimentar de care te bucuri în această perioadă pare să nu îţi mai aducă la fel de multe satisfacţii. Ai cam epuizat lucrurile pe care ţi le-ai dorit să le faci, dar pe care le-ai tot amânat în favoarea altor priorităţi. Iar în raport cu persoana iubită şi/ sau copiii, se nasc mai des certuri decât amintiri frumoase. Într-un cuvânt, îţi lipseşte şi viaţa socială.

HOROSCOP 30 APRILIE SCORPION

Dacă te numeri printre nativii(ele) pentru care această perioadă a adus incertitudini profesionale sau chiar şomaj tehnic, este important să te asiguri că nu îţi verşi amarul pe cei din casă. Poţi avea tendinţa să te porţi cu ei la fel cum o faci la serviciu, să încerci să te impui atunci când ar trebui să ajungeţi de comun acord la o decizie satisfăcătoare pentru toate părţile. În raport cu ei, încearcă să asculţi mai mult, să citeşti printre rânduri şi să nu-ţi laşi negativ amprenta asupra sentimentelor lor. Unde mai pui că nu ar trebui să existe competiţii acasă.

HOROSCOP 30 APRILIE SĂGETĂTOR

Pentru tine se întrevede o zi plină şi stresantă la locul de muncă sau acasă dacă ţi-ai mutat biroul în sufragerie în această perioadă. Vechile tehnici şi strategii profesionale nu par să funcţioneze, semn că îţi lipseşte un elemen din ecuaţie. Poate că nu ai suficientă experienţă, iar distanţarea de colegii mai experimentaţi îţi face cu atât mai dificilă sarcina. Ori poate că este vina unor termene-limită greu de respectat sau a unor limitări impuse de tehnologia şi aparatura pe care le ai la îndemână. Încearcă totuşi să rămâi optimist(ă), să nu îţi pierzi speranţa că vei ieşi la liman.

HOROSCOP 30 APRILIE CAPRICORN

Autoizolarea face să ţi se urce la cap timpul suplimentar petrecut în compania persoanei iubite şi/ sau a copiilor. Nu că nu îţi face plăcere să stai în preajma lor, dar lipsa unei vieţi sociale adecvate şi a contactului cu alţi oameni împinge la suprafaţă vorbe nespuse la timp, secrete păstrate cu sfinţenie. Aşa se face că ies la iveală fisuri în relaţiile cu ei, probleme care necesită a fi rezolvate fără a mai ignora elefantul din cameră. Caută aşadar să spui ce ai pe suflet, să deviezi de la nimicuri către chestiuni de esenţă, importante pentru bunăstarea relaţiei voastre.

HOROSCOP 30 APRILIE VĂRSĂTOR

Această zi riscă să fie una a tensiunilor între tine şi persoana iubită. Cel mai probabil, la mijloc se află unele chestiuni locative, familiale sau casnice problematice, care vă dau târcoale şi pe care tot evitaţi să le înfruntaţi direct. Nu rezolvi nimic dacă transformi aceste situaţii în competiţii, în lupte pentru a-ţi impune autoritatea acasă. Eşti o zodie Fixă şi deci încăpăţânată, dar în acelaşi timp urmăreşti binele comun, nu te gândeşti doar la tine. Acest lucru te va ajuta să îţi ajustezi comportamentul în aşa fel încât să se ajungă la un armistiţiu, la un compromis benefic tuturor.

HOROSCOP 30 APRILIE PEŞTI

Din punct de vedere profesional, nu te aşteaptă o zi prea bună. Eşti limitat(ă) de regulile de distanţare să te bazezi pe tot felul de metode alternative de comunicare cu colegii de muncă, fapt care creează unele probleme insurmontabile de comunicare între voi. Sau poate întâmpini dificultăţi în a folosi unele tehnologii necesare pentru a-ţi desfăşura activităţile profesionale. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu îţi este uşor să îţi duci la bun sfârşit sarcinile care ţi-au fost delegate. Nu dispera şi încearcă să găseşti mijloace prin care te poţi achita de treburile de care te-ai ocupat perioada aceasta.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici