HOROSCOP 30 APRILIE 2023, Duminică - Zodiile devin mai responsabile în ultima zi a lunii

Luna în Fecioară se opune lui Saturn în Peşti, ceea ce ne poate face să acordăm mai multă importanţă responsabilităţilor noastre.

11586 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 APRILIE 2023, Duminică - Zodiile devin mai responsabile în ultima zi a lunii

HOROSCOP 30 APRILIE 2023

HOROSCOP 30 Aprilie - Berbec

Găsirea unui echilibru mai bun între viaţa profesională şi viaţa privată este în mintea ta, deoarece luna din Fecioară se opune lui Saturn în Peşti. Luna se conectează şi cu soarele în Taur, ceea ce poate fi de bun augur pentru construirea bogăţiei. Luna se conectează cu Mercur retrograd în Taur, ceea ce s-ar putea ajuta să reluaţi un proiect mai vechi.

HOROSCOP 30 Aprilie - Taur

Luna din Fecioară se opune lui Saturn din Peşti, ceea ce te-ar putea face să pui limite importante în viaţa ta socială. Luna se conectează cu Soarele şi Mercur retrograd, ambele în semnul tău, Taur, şi te hotărăşti să faci ce-ţi place cu adevărat.

HOROSCOP 30 Aprilie - Gemeni

Luna din Fecioară se opune lui Saturn în Peşti, ceea ce ar putea face să vă confruntaţi cu probleme care trebuie gestionate acasă şi la serviciu. Luna se conectează cu Soarele şi planeta voastră conducătoare Mercur (care este retrogradă), ambele în Taur, iar voi vă reconectaţi cu vocea voastră interioară într-un mod profund şi semnificativ. Acest Mercur retrograd poate fi o perioadă puternică de introspecţie pentru tine.

HOROSCOP 30 Aprilie - Rac

O discuţie serioasă despre limite şi responsabilităţi poate avea loc, deoarece luna din Fecioară se opune lui Saturn în Peşti. Luna se conectează cu Soarele şi Mercur retrograd, ambele în Taur, care te-ar putea găsi reluând legătura cu vechii prieteni sau reluarea unui vechi hobby.

HOROSCOP 30 Aprilie - Leu

Ai putea lua decizii importante cu privire la bani, deoarece Fecioara se opune lui Saturn în Peşti. Luna se conectează cu Soarele şi Mercur retrograd, ambele în Taur, ceea ce vă poate găsi să regândiţi mişcările în carieră sau cum doriţi să continuaţi cu planurile pe termen lung.

HOROSCOP 30 Aprilie - Fecioară

Luna din zodia ta, Fecioară, se opune lui Saturn în Peşti, care te poate găsi pe tine şi pe partenerii tăi discutând despre responsabilităţile tale şi obiectivele viitoare. Luna se conectează cu Soarele şi Mercur retrograd, ambele în Taur, şi este posibil să reelaboraţi planurile de călătorie sau de educaţie.

HOROSCOP 30 Aprilie - Balanţă

Ai putea lua decizii importante cu privire la modul în care îţi petreci timpul, deoarece Fecioara se opune lui Saturn în Peşti. Luna se conectează cu Soarele şi Mercur retrograd, ambele în Taur, iar tu eşti într-o dispoziţie introspectivă: acesta este un moment prielnic pentru eliberare emoţională.

HOROSCOP 30 Aprilie - Scorpion

Pot avea loc conversaţii serioase, deoarece luna din Fecioară se opune lui Saturn în Peşti. Luna se conectează cu Soarele şi Mercur retrograd, ambele în Taur, ceea ce te-ar putea găsi să dai de cineva din trecut sau vei relua o discuţie neterminată cu un partener.

HOROSCOP 30 Aprilie - Săgetător

Luna din Fecioară se opune lui Saturn în Peşti, ceea ce vă poate descoperi că stabiliţi limite importante între viaţa personală şi cea profesională. Luna se conectează cu Soarele şi Mercur retrograd, ambele în Taur, ceea ce te-ar putea găsi concentrat asupra unui plan sau unui proiect mai vechi.

HOROSCOP 30 Aprilie - Capricorn

Ai putea stabili limite importante în relaţiile tale, deoarece luna din Fecioară se opune planetei tale conducătoare Saturn din Peşti. Luna se conectează cu Soarele şi Mercur retrograd, ambele în Taur, ceea ce te-ar putea face să revezi pe cineva foarte drag ţie.

HOROSCOP 30 Aprilie - Vărsător

Luna din Fecioară se opune planetei tale conducătoare Saturn în Peşti, ceea ce te-ar putea găsi să iei o decizie financiară importantă.

HOROSCOP 30 Aprilie - Peşti

Luna din Fecioară se opune lui Saturn în semnul tău, Peşti, care te poate găsi pe tine şi partenerii tăi având discuţii importante despre responsabilităţile şi planurile tale de viitor. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici