HOROSCOP 30 decembrie. Lună Plină în Rac azi. Zonele sensibile se transformă în puncte forte pentru aceste zodii

  • Ne mai desparte o zi de finalul lui 2020.
  • Astrele marchează acest sfârşit printr-o Lună Plină în semnul Racului, care ne îmbie să facem bilanţul unui an care ne-a schimbat pe mulţi din noi în mod radical.
  • Toate zodiile, dar mai ales cele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn), trebuie să vadă ce zone sensibile au ieşit la iveală în acest an şi cum le pot transforma în puncte forte.
5056 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 decembrie. Lună Plină în Rac azi. Zonele sensibile se transformă în puncte forte pentru aceste zodii

HOROSCOP 30 decembrie - Berbec

Luna Plină de astăzi interconectează casa familiei cu cea a carierei din horoscopul tău general, cu menţiunea că efectul ei se simte mai puternic în sectorul de viaţă cel dintâi. Aşadar, se poate să escaladaze o situaţie care te implică pe tine şi pe unele rude apropiate. S-ar putea să fie vorba de ceva care are legătură cu gospodăria, cu familia în general sau cu o proprietate comună. În orice caz, este clar că trebuie să te ocupi mai îndeaproape de acest aspect, dacă nu astăzi ori mâine, măcar în zilele care urmează trecerii în noul an. Nu mai amâna.

HOROSCOP 30 decembrie - Taur

Luna Plină de azi creează o punte de legătură între casa comunicării şi a filozofiei de viaţă, ceea ce te-ar putea face destul de vocal(ă) astăzi în legătură cu viziunile tale, în ceea ce priveşte modul în care gândeşti. Asta s-ar putea să te ajute să îţi clarifici anumite lucruri în prag de An Nou, dar în acelaşi timp, s-ar putea să fii prea categoric(ă) în privinţa anumitor teme. Poate nu este cel mai bun moment astăzi să pui pe tapet subiecte sensibile, care necesită ceva mai mult tact din partea ta pentru a obţine reacţiile dorite din partea interlocutorilor.

HOROSCOP 30 decembrie - Gemeni

Cu Luna Plină pe casele banilor şi a bunurilor, este de aşteptat să îi resimţi energia în sectorul financiar. Mai precis, astăzi şi în zilele care urmează, vei vedea cum deciziile tale în plan economic ţi-au afectat bugetul în ultima vreme. Oricum o dai, s-ar putea să vezi lucruri care nu îţi plac, tendinţe care nu îţi sunt deloc favorabile dacă le întreţii pe o durată mai lungă de timp. Iată aşadar şi prima ta rezoluţie pe 2021: să îţi ajustezi atitudinea faţă de bani, să adopţi nişte comportamente mai sănătoase în legătură cu resursele tale. Analizează ce-i de făcut.

HOROSCOP 30 decembrie - Rac

Luna migrează azi tocmai în semnul naşterii tale, ceea ce ar trebui să te energizeze într-o mare măsură. În schimb însă, asta ar putea genera şi o serie de fluctuaţii în ceea ce priveşte starea ta de spirit, mai ales dacă nu ai planuri concrete în direcţia cărora să îţi canalizezi energia. În momente ca acestea, trebuie să investeşti entuziasmul şi avântul pe care le ai în ceva palpabil, căci altfel te expui riscului de a supraestima gesturi, cuvinte, întâmplări care te iau prin surprindere, care nu sunt tocmai cele pe care le aşteptai. Ai nevoie să fii în mişcare.

HOROSCOP 30 decembrie - Leu

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că Anul Nou te-ar putea surprinde mai sensibil(ă) decât de obicei, mai predispus(ă) să te gândeşti la trecut şi să faci comparaţii între ce este acum şi ceea ce a fost la un moment dat. Puţină nostalgie nu a făcut rău nimănui, mai ales în perioada sărbătorilor şi în Ajun de An Nou, dar există şi situaţii în care poţi merge prea departe, în care laşi amintirile să îţi invadeze prea mult prezentul, în care nu te mai bucuri de ceea ce ai acum.

HOROSCOP 30 decembrie - Fecioară

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din harta ta solară, prilej numai bun să-ţi evaluezi realizările şi pierderile înregistrate în 2020 pe acest plan. Acesta este primul pas corect de făcut înainte să îţi trasezi, în linii mari, obiectele pentru anul care tocmai bate la uşă. De asemenea, trebuie să nu uiţi că, în 2021, trebuie să acorzi mai mult timp propriei persoane, hobby-urilor tale, iubirii şi relaţiei cu copiii. În fond, acestea sunt sectoarele de viaţă care te ţin ancorat(ă) în prezent, care te fac să trăieşti clipa.

HOROSCOP 30 decembrie - Balanţă

Luna Plină de astăzi se formează în casa carierei din horoscopul tău general, semn că şi în ultimele zile din acest an te preocupă destul de mult acest aspect. Ai planuri mari în ceea ce priveşte sectorul profesional pentru 2021, dar poate că ar trebui să mai lucrezi la modul în care menţii în echilibru acest domeniu de viaţă în raport cu cel familial. timpul suplimentar petrecut acasă în 2020 ţi-a arătat că ar fi nevoie de mai multă implicare din partea ta pentru ca anumite aspecte să evolueze, pentru ca relaţia cu anumite rude apropiate să decurgă mai bine.

HOROSCOP 30 decembrie - Scorpion

Luna Plină de azi se perfectează în casa filozofiei de viaţă, a studiilor şi călătoriilor. Asta spune că finalul lui 2020 ar trebui să fie, în ceea ce te priveşte, unul al bilanţurilor, în care evaluezi lecţiile pe care ţi le-a oferit acest an cu atâtea turbulenţe. Cu siguranţă ai renunţat la planuri de deplasări ori le-ai amânat şi mai mult ca sigur ai primit învăţăminte importante, pe care ar trebui să le aplici în momentele-cheie ale lui 2021. De asemenea, poate n-ar fi rău ca, în anul care vine, să te înscrii la cursuri şi ateliere de dezvoltare personală.

HOROSCOP 30 decembrie - Săgetător

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în casa relaţiilor şi a baniilor, iar asta vorbeşte despre faptul că 2020 ţi-a arătat cine merită cu adevărat să fie în viaţa ta, care sunt parteneriatele profesionale şi din viaţa privată în care are rost să investeşti timp, energie şi resurse. Nu puţine au fost ocaziile, în acest an, când aveai nevoie de mai multă implicare din partea celorlalţi şi te-ai trezit că tragi singur(ă) la căruţă. În situaţii ca acelea, trebuie să ştii că ai pe cine să te bazezi. Iar asta implică să schimbi ceva fundamental la strategia ta relaţională.

HOROSCOP 30 decembrie  - Capricorn

Cu Luna Plină în casa relaţiilor, astrele te îndeamnă să faci o trecere în revistă a evenimentelor din 2020 din sfera parteneriatelor, fie ele din viaţa profesională sau privată. Anul acesta, care tocmai se încheie, ţi-a arătat mai clar ca niciodată ce ar trebui să cauţi în ceea ce priveşte partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Iar dacă relaţiile de muncă şi cea sentimentală au rezistat tăvălugului din ultimele luni, este clar că aveţi şanse de reuşită. Dar totuşi ar trebui să ajustezi felul în care te raportezi la ei, să nu uiţi de tine.

HOROSCOP 30 decembrie  - Vărsător

Cu o Lună Plină în casa muncii şi a sănătăţii, nici nu este de mirare dacă finalul lui 2020 te surprinde destul de obosit(ă) mental şi fizic. Poate nici nu a fost un an ieşit din comun în ceea ce priveşte experienţele medicale sau volumul de muncă, dar este clar că ai perceput diferit chiar şi cel mai mic deranjament în aceste sectoare de viaţă din pricina altor circumstanţe, care nu ţineau de tine. Lucrurile nu par să revină prea repede la normal, semn că în 2021 trebuie să îţi propui un stil de viaţă mai sănătos, ceva mai echilibrat.

HOROSCOP 30 decembrie  - Peşti

Luna Plină de azi se formează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, semn că sfârşitul lui 2020 ar trebui să te surprindă gândindu-te mai mult la viaţa ta personală, la partener şi/ sau la cei mici, la hobby-urile tale şi ceea ce te face fericit(ă). Ai văzut, în acest an, că Universul râde uneori de cei care-şi fac planuri şi că, până la urmă, contează mult cum trăieşti clipa, cât de mult profiţi de ea. Asta ar trebui să fie una din lecţiile principale cu care treci în noul an, pe baza căreia îţi gândeşti rezoluţiile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici