HOROSCOP 30 IULIE: Veşti proaste pentru Berbeci. Răstunare de situaţie pentru Raci diseară

Exceptând aspectele formate de Lună, se mai perfectează azi două configuraţii majore ale lui Mercur din Rac. E vorba de opoziţia cu Jupiter retrograd din Capricorn şi de trigonul armonios cu Neptun retrograd din Peşti. Pe fondul celui dintâi, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) ar putea primi veşti proaste, dar Racilor şi celorlalte semne de Apă (Scorpion, Peşti) li se schimbă norocul în bine spre seară.

20138 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 IULIE: Veşti proaste pentru Berbeci. Răstunare de situaţie pentru Raci diseară

Veşti proaste pentru Berbeci şi Raci. Răstunare de situaţie pentru Raci diseară

HOROSCOP 30 IULIE BERBEC

S-ar putea să îţi fie dificil astăzi să te împarţi cu succes între viaţa de familie şi cea de carieră. Ambele sectoare te solicită mult şi au nevoie de mai multă implicare din partea ta. Este posibil totuşi să ajungi la concluzia că ar fi bine să îi favorizezi pe cei dragi de data aceasta. Poate că acasă se întâmplă evenimente mai importante ori care pot avea un impact de durată asupra atmosferei din familie. În orice caz, cert este că până diseară se restabileşte armonia acasă şi te bucuri de momente calde împreună cu cei dragi. Conservă această atmosferă.

HOROSCOP 30 IULIE TAUR

Astăzi s-ar putea să apară probleme de comunicare în raport cu cei cu care intri în contact. Faci faţă bine opiniilor care nu sunt compatibile cu ale tale, dar doar până la un punct. Dup-aceea, te enervezi şi ai tendinţa să spui lucruri pe care poţi ajunge să le regreţi mai târziu. Din acest motiv, recomandarea pentru tine ar fi aceea să te focusezi azi pe ceea ce ai în comun ca viziuni şi idealuri cu cei din jur. Nu încerca să le schimbi principii şi valori de la care nu se abat şi la care nu vor să renunţe.

HOROSCOP 30 IULIE GEMENI

Din punct de vedere financiar, te aşteaptă o zi cu suprize. Pe de-o parte, s-ar putea să apară unele plăţi la care nu te-ai aşteptat sau pe care nu le-ai anticipat. Ori poate că ai amânat achitarea unor facturi până în ultimul moment, ceea ce pune o presiune destul de mare pe bugetul tău. Apar însă şi veşti bune; s-ar putea să ţi se ofere ocazia unui proiect suplimentar sau a unor sarcini extra care ţi-ar putea aduce un plus la salariu. Ori probabil te-ai ocupat deja de unele treburi suplimentare la serviciu, iar astăzi afli că primeşti un bonus.

HOROSCOP 30 IULIE RAC

Se întrevăd astăzi o serie de tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Este greu de spus de la ce vă luaţi, dar cert este că atmosfera devine rapid încărcată şi ar putea degenera într-o ceartă destul de repede. Important este să nu ridici tonul şi să nu dai curs tendinţelor conflictuale. Apelează mai bine la forţa argumentelor şi vei vedea că, până la urmă, ţi se va da dreptate. Foloseşte-te de ceea ce este compatibil la viziunile voastre pentru a vă construi o strategie comună în ceea ce priveşte problemele curente.

HOROSCOP 30 IULIE LEU

La serviciu, nu pari a avea o zi prea bună. Este mai degrabă aglomerată şi solicitantă, iar puţine din lucrurile pe care ţi-ai propus să le faci vor merge aşa cum ai anticipat. Ba chiar s-ar putea să primeşti sarcini în plus ori cele care ţi-au fost delegate deja se pot complica în mod neaşteptat. Oricare ar fi situaţia, încearcă să dai dovadă de flexibilitate şi nu îţi forma aşteptări. Vei vedea că, odată ajuns(ă) în faţa provocărilor, vei reuşi să descoperi resurse interioare pe care nici nu credeai că le ai. Încearcă doar să nu te pierzi cu firea.

HOROSCOP 30 IULIE FECIOARĂ

Astăzi ţi-ar putea fi dificil să te împarţi între preocupările de moment şi planurile tale de viitor, între ceea ce ţi-ai propus să faci cu persoana iubită şi/ sau copiii, respectiv angajamentele luate pe plan social. Oportunităţile din prezent vizează însă proiectele în care eşti implicat(ă) sau pe care le coordonezi, respectiv unele relaţii care ar putea evolua în colaborări. Din acest motiv, eşti chemat(ă) să faci o alegere între aceste domenii de viaţă, chiar cu riscul ca apropiaţii să se supere. Caută să le explici că-i vorba de nişte şanse de neratat, cu care nu te întâlneşti prea des.

HOROSCOP 30 IULIE BALANŢĂ

Cu toate că se apropie sfârşitul săptămânii, nu poţi lăsa garda jos. În plan profesional, se întâmplă tot felul de lucruri şi trebuie să dai dovadă de prezenţă de spirit, de implicare în tot ceea ce întreprinzi pe acest plan. Acest lucru nu îţi prea lasă timp de petrecut în linişte cu familia, pentru că ai tendinţa să te gândeşti la ceea ce urmează să se întâmple la serviciu sau chiar îţi iei de lucru şi acasă. Încearcă să îi explici familiei ce se întâmplă şi că vei încerca să te revanşezi cât de curând, poate chiar la finele săptămânii.

HOROSCOP 30 IULIE SCORPION

Tensiunea pluteşte în aer astăzi şi riscă să se ajungă la conflict înainte să poţi interveni. Caută să nu deschizi subiecte sensibile şi nici să nu dezbaţi viziuni sau strategii importante. Din lipsă de tact sau de inspiraţie, s-ar putea ajunge la situaţii greu de depăşit în viitor, care şi-ar putea pune amprenta ireversibil asupra unor relaţii care erau de mare perspectivă. În raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii, eşti în afara oricărui pericol de ceartă, dar nu acelaşi lucru se paote spune despre celelalte persoane cu care intri în contact. Încearcă să nu adopţi o atitudine conflictuală.

HOROSCOP 30 IULIE SĂGETĂTOR

Ziua ar putea veni la pachet cu unele veşti nu tocmai bune din punct de vedere financiar. S-ar putea să constaţi că îţi lipsesc nişte bani sau că ai făcut unele achiziţii care nu se pretau în acest moment. Dacă ai nevoie însă urgent de bani, nu renunţa din capul locului la perspectiva unui împrumut. S-ar putea ca unele persoane din familie să fie dispuse să te ajute să treci peste acest impas, fie printr-un sfat, fie printr-un ajutor financiar. Încearcă să îţi gestionezi mai bine banii pe viitor, să cauţi nişte metode alternative de suplimentare a veniturilor tale stabile.

HOROSCOP 30 IULIE CAPRICORN

Ziua de azi riscă să stea sub semnul tensiunilor cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care derulezi activităţi profesionale. Pentru a se reveni la o atmosferă calmă, trebuie să urmăreşti firul evenimentelor şi să vezi ce anume v-a adus în această situaţie. Ai putea realiza, de exemplu, că nu se comunică eficient, că din dorinţa de a evita unele subiecte sensibile, nu vorbiţi suficient despre ceea ce chiar contează pentru ca relaţia voastră să evolueze bine. Ia-ţi inima în dinţi şi deschide tu un dialog pe aceste teme. Dând dovadă de transparenţă, veţi evita situaţii viitoare asemănătoare.

HOROSCOP 30 IULIE VĂRSĂTOR

În plan profesional, lucrurile evoluează greu astăzi şi chiar s-ar putea să apară amânări sau alte situaţii pe care nu le-ai luat în calcul şi care riscă să te copleşească în primă fază. Este important să dai dovadă de echilibru şi să nu depui armele înainte să fi epuizat toate strategiile de rezolvare a problemelor cu care ai de-a face. Pe lângă satisfacţia că ai reuşit să treci peste ele, s-ar putea să te alegi şi cu un bonus financiar sau o altă recompensă de ordin material. Chiar dacă o primeşti acum sau în viitorul apropiat, îţi va prinde bine.

HOROSCOP 30 IULIE PEŞTI

Cu toate că weekend-ul nu a venit încă, agenda ta socială este plină încă de astăzi. În plus, s-ar putea să le fi promis partenerului şi/ sau copiilor că veţi face ceva special împreună astăzi, dar fără să ţii cont că ţi-ai propus să te vezi şi cu prietenii. Încearcă să vorbeşti cu aceştia din urmă şi să le propui să vă vedeţi cândva mâine ori în zilele următoare. Din programul tău, a cam lipsit timpul de calitate cu cei dragi şi ar fi indicat să nu te abaţi de la ceea ce le-ai făgăduit. Te vei distra copios oricum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici