HOROSCOP 31 martie. O zi liniştită la început, dar cu agitaţie mai târziu. Oportunităţile vin în a doua parte a zilei

Se perfectează azi o conjuncţie între Lună şi Neptun în Peşti, iar de la prânz încolo, Luna tranzitează Berbecul. În prima parte a zilei, zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) au parte de oportunităţi, dar şi de pericole de care trebuie să se ferească, iar apoi semnele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) se simt energizate şi pline de iniţiativă.

9736 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 31 martie. O zi liniştită la început, dar cu agitaţie mai târziu. Oportunităţile vin în a doua parte a zilei

HOROSCOP 31 martie. O zi liniştită la început, dar cu agitaţie mai târziu. Oportunităţile vin în a doua parte a zilei

HOROSCOP 31 MARTIE - Berbec

Conjuncţia Lunii cu Neptun ne transmite faptul că şi astăzi s-ar putea să ai parte de o dimineaţă în care nu te exteriorizezi atât de uşor ca de obicei. Eşti încă destul de retras(ă), contemplezi mai degrabă decât să iei atitudine. Este clar faptul că nu eşti pregătit(ă) să mergi mai departe cu unele planuri. După-amiază, Luna ajunge în semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă energia şi încrederea de sine necesară pentru a-ţi pune în practică ideile. Se vede că ultimele zile au fost de bun augur pentru tine şi că ai ajuns la un plan de-a dreptul imbatabil.

HOROSCOP 31 MARTIE - Taur

Conjuncţia Lunii cu Neptun se perfectează în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, indiciu că şi această dimineaţă te surprinde gândindu-te la obiectivele tale pe termen lung sau chiar făcând ceva în vederea atingerii lor, ajutat(ă) de prieteni sau punând în practică sugestiile primite din partea unor oameni de bine. Spre orele prânzului, Luna intră în casa subconştientului din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să simţi mai mult nevoia unui repaus fizic, dar şi mental. Trebuie să-ţi refaci energia, să te concentrezi pe echilibrarea unuiversului tău interior după aceste zile agitate.

HOROSCOP 31 MARTIE - Gemeni

Luna face azi cu Neptun o conjuncţie în casa carierei din astrograma ta generală, motiv pentru care te preocupă şi astăzi destul de mult sectorul profesional. Ba chiar s-ar putea să apară oportunităţi de a ieşi în evidenţă, de a te apropia mai mult de superiori. Tot astăzi, dar în a doua parte a zilei, Luna trece în casa planurilor de viitor, semn că apar şanse de a face progrese importante în privinţa lor. Ai idei despre cum ai putea să le transformi în realitate şi din câte se pare, ai lângă tine şi persoane care te pot ajuta mult.

HOROSCOP 31 MARTIE - Rac 

Conjuncţia Lunii cu Neptun arată că te preocupă şi astăzi chestiuni birocratice, care ţin de o călătorie (dacă nu eşti plecat(ă) deja într-o altă localitate), că studiezi sau te gândeşti să începi un curs. Ai multe lucruri pe cap de dimineaţă şi faci tot posibilul să te ocupi de ele cât de bine poţi. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa carierei, semn că apar oportunităţi de a te distinge de restul angajaţilor la serviciu, de a-ţi consolida relaţia cu superiorii. Profită de ele pentru a te apropia de obiectivele tale pe termen lung în plan profesional.

HOROSCOP 31 MARTIE - Leu 

Conjuncţia Lunii cu Neptun ocupă casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, motiv pentru care vei avea şi azi multe lucruri de discutat cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Din câte se pare, sunteţi foarte aproape de a ajunge la o concluzie cu privire la unele oportunităţi de investiţie care ar trebui finanţate din bugetul vostru comun. În a doua jumătate a zilei, s-ar putea să te ocupi de unele chestiuni birocratice sau intri în discuţii cu unele persoane sau o companie din străinătate. Începi să faci primii paşi către obiectivele tale profesionale.

HOROSCOP 31 MARTIE - Fecioară

Conjuncţia Lunii cu Neptun se perfectează în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce arată faptul că ai şi astăzi multe lucruri de făcut în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Discuţiile voastre vor căpăta o nuanţă mai aplicată începând de după-amiază, atunci când Luna intră în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar. Cu alte cuvinte, începeţi să discutaţi aplicat despre ce înseamnă din punct de vedere financiar să mergeţi mai departe cu unele planuri sau să puneţi în aplicare unele oportunităţi cu care v-aţi intersectat cândva în ultima vreme.

HOROSCOP 31 MARTIE - Balanţă

Conjuncţia Lunii cu Neptun se perfectează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că dimineaţa acestei zile te surprinde destul de ocupat(ă), dar cu nivelul de energie încă destul de ridicat. Profită de această oportunitate pentru a te ocupa în prima parte a zilei de treburile complicate. De după-amiază încolo, Luna se mişcă prin casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, indiciu cum că multe din activităţile din a doua parte a zilei te aduc mai aproape de partenerul de viaţă şi/ sau de cei cu care lucrezi. Aveţi multe lucruri la care lucraţi împreună.

HOROSCOP 31 MARTIE - Scorpion

Conjuncţia Lunii cu Neptun se formează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să petreci mai mult timp de dimineaţă alături de persoana iubită şi/ sau de cei mici. Sau poate că faci anumite lucruri pentru ei în pauzele de la serviciu. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa muncii din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să apară unele sarcini complicate la serviciu şi nu este exclus chiar să fie nevoie să stai peste program pentru a le putea duce la bun sfârşit. Înarmează-te cu răbdare.

HOROSCOP 31 MARTIE - Săgetător

Conjuncţia Lunii cu Neptun se perfectează în casa familiei din astrograma ta solară, semn că de dimineaţă petreci ceva mai mult timp cu cei dragi sau te ocupi de unele sarcini casnice. Ori poate că îţi dă un telefon cineva din familia de origine sau probabil că tu eşti cel(a) care îi sună. De după-amiază încolo, Luna se mişcă în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, semn că trebuie să îţi respecţi angajamentele luate faţă de partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Îţi va prinde bine să ai parte de momente de calitate alături de ei.

HOROSCOP 31 MARTIE - Capricorn

Conjuncţia Lunii cu Neptun se formează în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că ai parte şi azi de tot felul de conversaţii importante astăzi, dar mai ales în prima parte a zilei. Trebuie să ai grijă cum te poziţionezi faţă de interlocutor, mai ales în cazul în care nu eşti dispus(ă) să negociezi anumite aspecte. Luna trece după-amiază în casa banilor din astrograma ta generală, indiciu cum că s-ar putea să te intersectezi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. Te pui pe picioare pe plan financiar.

HOROSCOP 31 MARTIE - Vărsător

Conjuncţia Lunii cu Neptun se perfectează în casa banilor din astrograma ta solară, indiciu cum că şi astăzi te preocupă finanţele, iar de dimineaţă faci eforturi pentru a transpune în practică unele idei pe care le ai în acest sector. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce este un semn bun pentru nativii(ele) care au programate întâlniri de afaceri sau cu persoane din anturajul lor apropiat. Ştiu când este cazul să se impună şi când să lase de la ei/ele pentru a ajunge la un punct de vedere comun tuturor.

HOROSCOP 31 MARTIE - Peşti

Conjuncţia Lunii cu Neptun se formează în semnul naşterii tale, semn că te bucuri şi astăzi de carismă, energie şi de mai multă încredere în propria persoană. Astfel, atragi atenţie pozitivă în direcţia ta, dar şi unele oportunităţi extrem de valoroase. În a doua parte a acestei zile, Luna ajunge în casa banilor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te intersectezi cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Profită de cele care nu te expun la riscuri prea mari, care nu îţi pot aduce deservicii mai târziu.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici