HOROSCOP 4 MAI 2020: Zodiile de Pământ au astrele de partea lor în prima zi a săptămânii

În prima parte a zilei, Luna din Fecioară aderă la un aspect armonios de trigon cu Jupiter şi Pluto retrograd din Capricorn, semn că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) încep săptămâna cu astrele de partea lor.

6932 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 MAI 2020: Zodiile de Pământ au astrele de partea lor în prima zi a săptămânii

HOROSCOP 4 MAI 2020: Zodiile de Pământ au astrele de partea lor în prima zi a săptămânii

Dar Fecioarele şi celelalte semne Mutabile (Gemeni, Săgetător şi Peşti) se pot întâlni cu anumite provocări care decurg din careul tensionat al lui Venus din Gemeni cu Neptun din Peşti. Dup-amiază, vine rândul zodiilor de Aer să beneficieze de inspiraţie şi productivitate de pe urma trigonului armonios dintre Luna proaspăt intrată în Balanţă şi Saturn din Vărsător. 
 
HOROSCOP 4 MAI BERBEC
 
Păşeşti în această nouă săptămână destul de abrupt, în sensul că ai program aglomerat pentru prima parte a zilei. S-ar putea totuşi să nu fie vorba de urgenţe şi decalaje, ci de treburi pe care le poţi rezolva fără probleme, fără să se pună problema că nu faci faţă. Există însă posibilitatea ca, pe parcursul, să primeşti un telefon, să îţi treacă pe lângă urechi o veste sau să citeşti o ştire care nu te bucură. Înainte să formulezi opinii pe baza lor sau să iei decizii, verifică mai multe surse. Cere sfatul sau consultă-te cu un apropiat sau prieten.
 
HOROSCOP 4 MAI TAUR
 
Eşti într-o formă de milioane astăzi, mai ales la nivel mental. Ai o viziune proaspătă asupra lumii şi a lucrurilor pe care le ai de făcut, ceea ce-ţi permite să te ocupi creativ de sarcinile care ţi-au fost delegate, astfel încât să-ţi mai rămână timp şi pentru hobby-uri, şi pentru cei dragi. Cu toate acestea, nu vin veşti bune din partea planurilor de viitor, a proiectelor în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le derulezi. Profiturile întârzie să apară, asta dacă nu întâmpini pierderi financiare. Spre seară, reuşeşti să-ţi finalizezi activităţile de pe agendă dacă ai procrastinat peste zi.
 
HOROSCOP 4 MAI GEMENI
 
Prima parte a zilei este una propice pentru a pune în discuţie cu membrii familiei chestiuni importante de pe agenda acestei săptămâni. Dacă te gândeşti să începi unele proiecte de construcţie/ amenajare/ redecorare, fă-ţi timp de dimineaţă să cauţi cele mai bune oferte pentru cele de trebuinţă în acest scop. Oricare ar fi situaţia, cert este că, după o perioadă cu tensiune în subteran şi incertitudini, se clarifică aspecte casnice şi domestice problematice. Nu scapi însă de mici frustrări, resimţite cel mai probabil în raport cu decizii luate de conducerea companiei sau a ţării. Spre seară, te mai înveseleşti puţin.
 
HOROSCOP 4 MAI RAC
 
În această dimineaţă, interacţiunile cu cei din jur îţi aduc rezultatele pe care le aşteptai. În plus, te învigorează şi îţi dau încredere în proiectele pe care le dezvoltaţi sau pe care urmează să le puneţi împreună pe picioare. Cu toate acestea, te vizitează o senzaţie ciudată de spleen spre prânz, poate din cauza faptului că te raportezi la trecut sau îţi este teamă de necunoscut în anumite privinţe. Ziua se termină însă într-o notă pozitivă; familia te ajută să treci mai uşor peste aceste gânduri şi să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat pentru voi zilele acestea.
 
HOROSCOP 4 MAI LEU
 
În prima parte a zilei, se anunţă rost de oportunităţi financiare din activităţi extraprofesionale, proiecte cu jumătate de normă sau diverse mici comisioane. La fel de posibil este să fie vorba despre nişte ajustări sau reglaje la rutina zilnică prin care să economiseşti sume deloc de neglijat. Acest plus la buget nu-ţi cade rău, mai ales în condiţiile în care trebuie să faci o infuzie de capital pentru a menţine nişte proiecte în viaţă sau te-ai trezit cu pagube pe care nu le puteai ocoli. După prânz, ai parte de discuţii fructuoase cu partenerul de viaţă, clienţii şi/ sau colaboratorii.
 
HOROSCOP 4 MAI FECIOARĂ
 
Eşti într-o dispoziţie bună în această dimineaţă. Programul îţi permite poate să îţi dedici prima parte a zilei ţie sau unor activităţi, de timp liber sau profesionale, care îţi aduc tot felul de satisfacţii. Comunici însă destul de dificil cu anumite persoane - şefi, colaboratori sau clienţi, semn că se impun reglaje la nivelul raportului de forţe dintre voi. Ceva s-a degradat în timp în relaţia voastră şi se cade să purtaţi unele discuţii pe această temă. Dup-amiază, se arată şanse de câştig din activităţi diverse ori achiziţionezi lucruri care, pe termen lung, te ajută să faci economii destul de importante.
 
HOROSCOP 4 MAI BALANŢĂ
 
În cazul tău, climatul astral semnalează că nu ţi-ai încărcat bateriile suficient. Eşti încă obosit(ă) după zilele trecute şi îţi vine greu să te porneşti. Vestea bună însă e că ai resurse interioare bogate, iar dacă reuşeşti să te automotivezi, nu vei avea probleme în a te mobiliza. Oricum te cam obligă starea de fapt de la serviciu să faci acest lucru; se complică unele sarcini, se schimbă termenele-limită, atmosfera de lucru nu este cea mai liniştită. În a doua jumătate a zilei, Luna ajunge în semnul naşterii tale, ceea ce îţi schimbă vizibil suflul. Răsfaţă-te cumva în seara aceasta.
 
HOROSCOP 4 MAI SCORPION
 
Dimineaţa acestei zile este una favorabilă pentru a purta discuţii cu privire la planurile tale de viitor ori la proiectele pe care le dezvolţi deja sau urmează să le pui pe picioare în asociere cu alte persoane. Sesiunile de brainstorming duc la idei bune şi chiar aţi putea să faceţi primele demersuri în direcţia materializării lor. Pe plan sentimental însă, lucrurile nu par să meargă la fel de bine. Se distinge o tensiune mocnită între tine şi persoana iubită, ori în raport cu copiii. A doua parte a zilei vă surprinde totuşi într-o atmosferă destul de liniştită, dar urmează furtuna.
 
HOROSCOP 4 MAI SĂGETĂTOR
 
În ceea ce te priveşte, astrele prevestesc o dimineaţă lucrativă. Primeşti salariul sau onorariul pentru un proiect ori te intersectezi cu o oportunitate de câştig importantă. Dar cum forţele au grijă să rămână în echilibru în Univers, veştile bune vin la pachet şi cu unele mai puţin bune. Este vorba mai exact de unele obstacole pe plan profesional, de un climat tensionat în raport cu colegii de muncă, de nişte probleme cu aparatura şi/ sau programele de care depinzi atât de mult în perioada aceasta. Aceste provocări nu îţi ştirbesc însă încrederea în viitor, în planurile tale pe termen lung.
 
HOROSCOP 4 MAI CAPRICORN
 
Dimineaţa te găseşte pregătit(ă) mental pentru ce urmează pe parcursul acestei zile şi al săptămânii care urmează. Ţi-ai făcut în minte un plan, o schemă a activităţilor, care te ajută să te aduni şi să te pui pe treabă. Există însă posibilitatea ca unele lucruri să nu meargă conform planului, deci arată-te flexibil(ă) vis-a-vis de anumite aspecte care ar putea să se decaleze într-un mod neaşteptat, obiectiv de tine. Într-un final, vei vedea lumina de la capătul tunelului, iar răsplata cu care te vei alege va compensa pentru nervii şi stresul ce-ţi sunt pricinuite pe durata acestei zile de luni.
 
HOROSCOP 4 MAI VĂRSĂTOR
 
Nu prea eşti în apele tale astăzi, dar nu se poate spune că ai o stare de spirit proastă. Mai degrabă, nu prea ai chef de interacţionat cu alte persoane şi preferi să îţi vezi de treabă singur(ă), fără să te bată altcineva la cap. Nu căuta un impuls de energie pozitivă pe siturile de cumpărături online. Satisfacţia s-ar putea să dispară foarte uşor de îndată ce ai trimis comanda. Mai rabdă puţin până diseară, când astrele sunt mai binevoitoare cu tine şi te încurajează să priveşti situaţia ta actuală dintr-o altă perspectivă, una optimistă, orientată către ziua de mâine.
 
HOROSCOP 4 MAI PEŞTI
 
Ai spor, nu glumă, în dimineaţa aceasta, iar dacă ţi-ai propus să începi săptămâna fără să bagi piciorul (metaforic!) în pedala de acceleraţie, reconfigurează-ţi puţin planurile. În felul acesta, s-ar putea să scapi de unele sarcini dificile încă de astăzi. În plan familial, lucrurile s-ar putea să nu meargă la fel de bine. Se resimte o tensiune apăsătoare în raport cu rudele ori te aşteaptă acasă îndatoriri casnice pe care îţi vine să le faci uitate. Poate reuşeşti să îi convingi pe cei dragi să le laşi pe mâine, astfel încăt să îţi poţi acorda nişte momente de relaxare diseară.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici