HOROSCOP 4 martie. Zodiile, cu spirit de iniţiativă şi energie azi. Proiectele lor iau avânt

Luna ajunge azi în semnul Berbecului, semn că zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) se simt astăzi energizate şi animate de un spirit de iniţiativă.

9784 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 martie. Zodiile, cu spirit de iniţiativă şi energie azi. Proiectele lor iau avânt

HOROSCOP 4 martie. Zodiile, cu spirit de iniţiativă şi energie azi. Proiectele lor iau avânt

HOROSCOP 4 martie - Berbec

Luna intră azi în semnul naşterii tale, semn că te bucuri de un plus de energie şi de încredere în propria persoană. Profită de beneficiile oferite de acest tranzit atât pe plan profesional, cât şi personal, întrucât orice îţi pui în minte în aceste sectoare, vei reuşi să realizezi astăzi. Pe de altă parte, creşte riscul de a-ţi asuma unele pericole destul de mari, de a nu cântări prea atent consecinţele pe care le-ar putea avea vorbele sau gesturile tale. Aşadar, este foarte important să-ţi analizezi orice mişcare înainte de a face lucruri de la care nu poţi da înapoi.

HOROSCOP 4 martie - Taur

Luna ajunge astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce ar putea să te facă mai reactiv(ă) la factorii de stres. De regulă, eşti o persoană calmă, care nu îşi pierde cumpătul prea uşor, dar s-ar putea să te mire până şi pe tine reacţiile tale de azi. Încearcă să aştepţi câteva minute înainte să spui ceva care ar putea deranja. Iar dacă nu poţi da înapoi după o anumită acţiune, gândeşte-te de două ori înainte să iei atitudine. În felul acesta, nu vei spune sau face lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai târziu.

HOROSCOP 4 martie - Gemeni

Luna poposeşte azi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, indiciu cum că preocuparea ta principală astăzi sunt proiectele pe termen lung şi colaborările pe care acestea le facilitează. Prin intermediul lor sau al unor idealuri şi viziuni comune, s-ar putea să întâlneşti unele persoane noi, cu care vei lega destul de uşor relaţii. Te simţi inspirat(ă) şi optimist(ă) cu privire la viitor şi ai toate motivele să simţi aceste lucruri; ai noroc de oportunităţi şi persoane care te pot duce mai aproape de obiectivele tale în plan profesional şi/ sau personal. Eşti aproape de o mare realizare.

HOROSCOP 4 martie - Rac

Luna ajunge în casa carierei din horoscopul tău solar, indiciu cum că s-ar putea să apară azi unele oportunităţi în plan profesional. În unele cazuri, este vorba despre şansa de a consolida relaţia cu superiorii ori cu o persoană importantă din domeniul de activitate al nativilor(elor) acestui semn. În altele, pot să se ivească proiecte în care se pot implica ori situaţii care demonstrează că merită un rol mai proeminent la locul de muncă. Oricare ar fi situaţia, cert este că îţi merge bine pe acest plan şi că eşti pe o traiectorie ascendentă către succes şi obiectivele tale profesionale.

HOROSCOP 4 martie - Leu

Luna poposeşte azi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Se anunţă o zi bună pentru nativii(ele) care intenţionează să se înscrie la cursuri ori să susţină examene. Asimilează informaţia uşor şi găsesc oportunităţi de studii care îi pot ajuta pe viitor. De asemenea, sunt favorizaţi(te) cei(le) care se ocupă de chestiuni birocratice. Găsesc persoane dispuse să îi/le ajute şi informaţii care le sprijină în acest proces. În plus, se bucură de sfatul unor apropiaţi cu experienţă, care ştiu cum se procedează în situaţii noi pentru ei, care îi/le depăşesc în anumite privinţe.

HOROSCOP 4 martie - Fecioară

Luna ajunge astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, fapt pentru care te bucuri de un context favorabil negocierilor sau discuţiilor cu partenerul de viaţă şi/ sau cu colaboratorii în legătură cu proiectele comune. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în ceea ce priveşte investiţiile din fondurile comune, dar trebuie să ai grijă la raportul de forţe dintre tine şi ei. Există riscul ca, dintr-un exces de orgoliu, unele discuţii de altfel cu potenţial să nu se sfârşească aşa cum ţi-ai dorit. Aşadar, încearcă să dai dovadă de deschidere, mai ales când apar diferenţe de viziune.

HOROSCOP 4 martie - Balanţă

Luna poposeşte azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, semn că te bucuri astăzi de bună înţelegere cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Vă animaţi unul pe celălalt să vă depăşiţi limitele şi să faceţi faţă provocărilor, dar ai grijă întrucât există posibilitatea ca acest spirit de competiţie să conducă şi la probleme. Mai exact, poate scoate la iveală tensiuni latente sau comportamente care nu fac bine încrederii în proiectele pe care le aveţi împreună şi în relaţia voastră. Aşadar, caută să ai mare grijă cum gestionezi situaţiile-limită şi diferenţele de opinie ori personalitate.

HOROSCOP 4 martie - Scorpion

Luna ajunge astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, motiv pentru care nu vei duce lipsă de productivitate şi energie în această zi. În acest fel, s-ar putea să termini mult mai repede ce ţi-ai propus şi chiar apuci să te ocupi şi de treburile de mâine. Pe de altă parte, există riscul să ajungi la epuizare, să nu ai suficientă grijă de tine pe parcursul zilei. Încearcă să iei câte o pauză din când în când, să gestionezi stresul cu multă atenţie. În caz contrar, nu îţi va mai rămâne energie pentru planurile din weekend.

HOROSCOP 4 martie - Săgetător

Luna poposeşte azi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, prilej numai bun să petreci astăzi mai mult timp cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. De asemenea, este un moment bun din săptămână în care să ieşi cu persoana de care eşti interesat(ă) sau să îţi faci curajul să intri în vorbă cu acel cineva special. Astrele sunt de partea ta şi te pot ajuta să faci progrese importante în direcţia unei relaţii. De asemenea, este o zi propice în care să te bucuri mai mult de hobby-urile tale şi să îţi antrenezi înzestrările.

HOROSCOP 4 martie - Capricorn

Luna ajunge astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, motiv pentru care se recomandă să îţi faci mai mult timp astăzi pentru cei dragi, dar şi pentru îndatoririle gospodăreşti. În cazul în care nu ai prea avut timp de ele în ultima vreme, este riscul să te confrunţi cu tensiuni sau reproşuri din partea apropiaţilor, dar le poţi evita dacă te ocupi de ele. De asemenea, dacă desfăşori lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare, la finalul zilei, te poţi declara mulţumit(ă) de progresele pe care ai reuşit să le înregistrezi. Verifică însă ce s-a realizat, să fie conform aşteptărilor.

HOROSCOP 4 martie - Vărsător

Luna poposeşte azi în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce te face un interlocutor asertiv, care ştie cum şi când să se impună. În cazul în care ai programate astăzi negocieri, întâlniri de afaceri sau interviuri de angajare, fii sigur(ă) că lucrurile vor evolua aşa cum ţi-ai propus. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă la unii parteneri de discuţie, căci există riscul ca unele vorbe sau comportamente să fie interpretate greşit. Încearcă să dai dovadă de diplomaţie, mai ales atunci când nu îţi cunoşti interlocutorii foarte bine şi nu ştii cum anume ar putea reacţiona astăzi.

HOROSCOP 4 martie - Peşti

Luna ajunge astăzi în casa banilor din astrograma ta generală, prilej cu care s-ar putea să te intersectezi cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. În unele cazuri, ar putea fi vorba despre proiecte la serviciu, de şansa de a colabora mai îndeaproape cu superiorii sau cu persoane din domeniu. În altele, apar oportunităţi de a desfăşura activităţi profesionale în alte domenii decât sectorul principal de activitate al nativilor(elor) acestui semn. În felul acesta, vei reuşi să îţi consolidezi bugetul pentru unele cheltuieli pe care urmează să le faci în viitor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici