HOROSCOP 5 aprilie. Venus schimbă zodia. Noroc de bani, inspiraţie şi creativitate pentru trei zodii

Astăzi, Venus ajunge în zodia exaltării sale, Peştii, unde rămâne până în 2 mai. Zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti), mai ales, se bucură de romantism, inspiraţie şi noroc de bani.

12176 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 aprilie. Venus schimbă zodia. Noroc de bani, inspiraţie şi creativitate pentru trei zodii

HOROSCOP 5 aprilie. Venus schimbă zodia. Noroc de bani, inspiraţie şi creativitate pentru trei zodii

HOROSCOP 5 aprilie - Berbec

Venus intră azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, prilej numai bun să lucrezi la tine, la echilibrul tău interior. Este un moment bun în care să observi care sunt greşelile din trecut pentru care încă nu te-ai iertat şi să îţi iei timpul de care ai nevoie pentru a le procesa cum se cuvine. Acesta este primul pas către rezolvarea unor frustrări care dăinuie de prea multă vreme. În alte cazuri, acest tranzit poate semnala apariţia unei poveşti de dragoste pe care nativii(ele) acestui semn aleg, cel puţin temporar, să o ţină departe de văzul cunoştinţelor sau apropiaţilor.

HOROSCOP 5 aprilie - Taur

Venus poposeşte azi în casa proiectelor de grup şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, semn că debutează o perioadă de câteva săptămâni numai bună pentru iniţiative colective, dar şi pentru consolidarea unor relaţii de prietenie. Nu este exclus, de asemenea, să se nască acum proiecte în cooperare cu nişte amici sau să se lege relaţii mai apropiate cu anumite persoane cu care colaborezi. În alte cazuri, acest tranzit vorbeşte chiar despre dezvoltarea unor sentimente romantice pentru cineva apropiat, cu care nativii(ele) acestui semn nu au dat semne până acum că ar vrea să-nceapă o relaţie cu tentă romantică.

HOROSCOP 5 aprilie - Gemeni

Venus progresează astăzi în casa carierei din astrograma ta generală, ceea ce ar putea însemna că te înţelegi mai bine cu superiorii, că eşti mai bine văzut(ă) decât de obicei în domeniul tău de activitate, ceea ce ar putea atrage după sine unele oportunităţi de a ieşi în evidenţă, de a-ţi fi deschise unele uşi care ţi-au fost inaccesibile până acum. În alte cazuri, poate fi vorba despre faptul că îţi cade cu tronc cineva situat pe o treaptă socială şi/ sau profesională mai ridicată, ceea ce ridică unele dileme de profesionalism, deşi sentimentele par a fi reciproce la început.

HOROSCOP 5 aprilie - Rac

Venus îşi face azi intrarea în casa filozofie de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Pe de-o parte, acest tranzit garantează sorţi de izbândă nativilor(elor) care pleacă în călătorii lungi, susţin examene sau descurcă probleme birocratice. Pe de altă parte, aduce veşti bune în cazul celor aflaţi(te) în relaţii la distanţă sau în căutarea unui partener de viaţă. În cazul celor din urmă, Venus vorbeşte despre un partener de o altă religie şi/ sau naţionalitate, dintr-o altă localitate sau, pur şi simplu, cu mai multă experienţă de viaţă. În orice caz, ai parte de revelaţii sentimentale.

HOROSCOP 5 aprilie - Leu

În cazul tău, tranzitul lui Venus vorbeşte despre o aplanare a unor tensiuni pricinuite de un raport de forţe inegal între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Pe de altă parte, pot exista şi cazuri în care nativii(ele) acestui semn sunt tentate să cedeze în faţa presiunii celorlalţi, să accepte lucruri pe care, de obicei, nu le-ar accepta, doar de dragul de a menţine pacea la locul de muncă sau în relaţia de cuplu. În anumite contexte, acest lucru poate fi o dovadă de înţelepciune, dar în altele, poate aduce compromisuri ce pot deveni regrete.

HOROSCOP 5 aprilie - Fecioară

În ceea ce te priveşte, tranzitul lui Venus aduce o concentrare mai mare de forţe şi interes pe relaţia de cuplu şi/ sau pe legăturile cu cei cu care lucrezi. Trecerea sa prin sectorul de viaţă aferent ar putea marca o apropiere de cel drag şi/ sau de colaboratori, o mai bună înţelegere şi, deci, un randament sporit în cazul proiectelor comune. În cazul în care eşti în căutarea unui partener, s-ar putea să apară o oportunitate de relaţie pe termen lung, cu amendamentul că va trebui să te deschizi faţă de unele lucruri, să dai dovadă de multă flexibilitate.

HOROSCOP 5 aprilie - Balanţă

Venus începe azi să se mişte prin casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce poate aduce, pe de-o parte, o atmosferă plăcută de lucru la serviciu şi/ sau o stare de bine care îţi permite să dai dovadă de un randament destul de ridicat. Pe de altă parte, în anumite cazuri, acest tranzit poate semnala începerea unei poveşti de dragoste cu un coleg de muncă sau, cel puţin, apariţia unor sentimente care le dau de înţeles nativilor(elor) acestui semn că şi-ar dori să aibă o altfel de relaţie cu cineva cu care sunt, momentan, doar colegi.

HOROSCOP 5 aprilie - Scorpion

Venus tranzitează de azi încolo casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce garantează că te bucuri de bună înţelegere în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. În cazul în care eşti la început de relaţie cu cel drag, lucrurile par să evolueze într-o direcţie bună: sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi o pasiune unul pentru celălalt care arde la intensitate similară. Dacă nu ai pe cineva în această perioadă, se anunţă un moment bun să ieşi mai mult, să îţi reintri în mână în ceea ce priveşte flirtul. S-ar putea s-apară cineva.

HOROSCOP 5 aprilie - Săgetător

Venus începe azi să se mişte prin casa familiei din astrograma ta generală, motiv pentru care te bucuri de armonie în raport cu cei apropiaţi, dar mai ales cu familia de origine. Reuşeşti să depăşeşti mai uşor anumite diferenţe de personalitate şi/ sau de viziune, incompatibilităţi de care, în anumite czuri, te poticneai şi se ajungea la tensiuni. De asemenea, este o perioadă bună în care să te apuci de lucrări de amenajare sau redecorare a unui spaţiu de locuit. Deţii simţul estetic necesar pentru a face modificări de care vei fi mulţumit(ă) nu doar acum, ci pe termen lung.

HOROSCOP 5 aprilie - Capricorn

Venus începe să se mişte astăzi prin casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să menţii un ton calm în cadrul conversaţiilor cu ceilalţi, să te faci plăcut(ă) prin modul în care interacţionezi cu ceilalţi, fie că este vorba de colegii de serviciu şi/ sau de alte persoane apropiate, din familie sau din grupul de prieteni. De asemenea, se anunţă o perioadă bună pentru nativii(ele) care au programate întâlniri de afaceri sau audienţie, negocieri de contracte sau interviuri de angajare. Ştiu exact când este momentul să îi asculte pe ceilalţi şi când să-şi exprime punctul de vedere.

HOROSCOP 5 aprilie - Vărsător

Venus ajunge azi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, ceea ce aduce cu sine oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. De asemenea, s-ar putea ca unele din aceste şanse de câştig să prespună o formă sau alta de colaborare cu alte persoane, fie pentru a duce un proiect la îndeplinire, fie pentru că sunt beneficiarii acestuia. În orice caz, pari să fii pe aceaşi lungime de undă cu ceilalţi, ceea ce te ajută să dai dovadă de un nivel de productivitate şi de performanţă extrem de ridicat.

HOROSCOP 5 aprilie - Peşti

Venus poposeşte astăzi în semnul naşterii tale, ceea ce îţi potenţează şarmul şi carisma. Ai mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru se vede inclusiv din modul în care te raportezi faţă de cei de lângă tine. Ştii exact ce să faci pentru a te face plăcut(ă), iar în cele mai multe cazuri, nici nu este nevoie să faci prea multe eforturi în acest sens. De asemenea, s-ar putea să primeşti mai multă atenţie din partea admiratorilor(oarelor), ceea ce îţi cade cu atât mai bine dacă eşti single sau îţi revii după o relaţie care a sfârşit prost.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici