HOROSCOP 5 august 2021. Zodiile, motivate azi de astre. Peste ce obstacole trec?

Luna intră azi în Rac şi aderă la un sextil armonios cu Marte din Fecioară. Zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) şi cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) se simt impulsionate azi să tragă mai tare decât de obicei să finalizeze o sarcină complexă.

16965 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 august 2021. Zodiile, motivate azi de astre. Peste ce obstacole trec?

HOROSCOP 5 august 2021

HOROSCOP 5 august 2021 - Berbec

Luna intră azi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că atenţia ta ar trebui să se îndrepte spre acest sector de viaţă. Este o zi bună în care să te ocupi de treburi casnice sau chestiuni domesticare care necesită implicare şi timp din partea ta. De asemenea, cooperezi bine cu familia, semn că acolo unde nu te descurci singur(ă), vei primi, fără doar şi poate, ajutor din partea celor dragi. Resimţi mai puţin pregnant decât de obicei diferenţele de viziune dintre tine şi ei, ceea ce are un efect pozitiv asupra productivităţii colective pe parcursul zilei.

HOROSCOP 5 august 2021 - Taur

Luna ajunge astăzi în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că abilităţile tale de a interacţiona cu cei din jur sunt potenţate astăzi. Acest lucru se vede mai ales din modul în care te înţelegi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii ori din faptul că apar oportunităţi de flirt pe care nu le ignori. De asemenea, s-ar putea să ai parte de discuţii interesante care vizează hobby-urile tale sau poate că aceasta este modalitatea prin care reuşeşti să te racordezi la vibraţia celor din jur, să treci peste eventualele diferenţe care există între voi.

HOROSCOP 5 august 2021 - Gemeni  

Luna progresează azi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, indiciu cum că s-ar putea să te intersectezi cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. De asemenea, este o zi bună în care să virezi resurse din buget în gospodărie, să scumperi ceva care te-ar putea ajuta pe tine şi cei dragi să mai reduceţi din numărul de sarcini pe care le aveţi în această perioadă. Sau poate că doar faci cumpărături uzuale, dar în orice caz, este clar că prioritatea ta sunt aceste două domenii de viaţă.

HOROSCOP 5 august 2021 - Rac

Luna intră azi în semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă un imbold de energie şi mai multă încredere în propria persoană. Acest lucru se vede şi în modul în care interacţionezi cu cei de lângă tine, căci dai dovadă de mai multă deschidere la nou şi asertivitate. Aşadar, se anunţă o zi bună şi pentru negocieri, şedinţe sau interviuri de angajare, căci reuşeşti să atragi atenţie pozitivă asupra ta fără să te chinui prea mult şi fără să pară că epatezi. Faci o impresie bună unor persoane care au o influenţă foarte bună asupra ta pe termen mai lung.

HOROSCOP 5 august 2021 - Leu  

Luna poposeşte astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău solar, ceea ce ar trebui să te facă să te gândeşti mai mult la factorii care îţi influenţează comportamentul în această perioadă. Acest lucru s-ar putea să te ajute să-ţi reglezi atitudinea faţă de finanţe, mai ales în cazul în care ai încercat să-ţi justifici tot felul de cheltuieli care nu erau pe lista de cumpărături. Pe de altă parte, s-ar putea să-ţi clarifici de ce insişti pe anumite planuri şi care este motivul pentru care ţii cu dinţii de unele lucruri. Acest lucru te va ajuta să te deschizi compromisului.

HOROSCOP 5 august 2021 - Fecioară

Luna ajunge azi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, semn că s-ar putea să întâlneşti azi persoane care te inspiră să îţi urmezi visurile fie prin sfaturile pe care ţi le oferă, fie prin puterea exemplului personal. Sau poate că primeşti ajutor din partea lor, de ordin material, ori îţi aduc în cale o oportunitate la care nu credeai că vei dobândi acces prea curând. Aşadar, întâlnirile de care ai parte azi vor avea un efect extrem de pozitiv asupra ta, încurajându-te să te gândeşti la viitor şi să ai încredere în el.

HOROSCOP 5 august 2021 - Balanţă

Luna intră astăzi în casa carierei din horoscopul tău solar, ceea ce denotă că astăzi ţi se mută atenţia asupra planului profesional. În principiu, lucrurile merg foarte bine pentru tine în acest domeniu: părerile îţi sunt ascultate şi ai parte de oportunităţi de a ieşi în evidenţă. De asemenea, trebuie menţionat că raportul de forţe este echilibrat în planul muncii, ceea ce îţi permite să colaborezi bine cu colegii de muncă, fără teama că cineva ar putea încerca să facă abuz de putere. Pe de altă parte, trebuie să te asiguri că există mereu comunicare, ceea ce nu este uşor.

HOROSCOP 5 august 2021 - Scorpion  

Luna îşi face azi intrarea în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi interacţiunii cu instituţiile statului. Acest tranzit poate indica o schimbare de perspectivă cu privire la o situaţie prin care treci acum, ocazionată probabil de o discuţie cu cineva drag. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre o călătorie cu persoana iubită ori de o problemă briocratică pe care o rezolvi prin intermediul unui asociat sau al partenerului de viaţă. Oricare ar fi situaţia, este clar că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cel(a) cu care convieţuieşi şi cei cu care desfăşori activităţi profesionale.

HOROSCOP 5 august 2021 - Săgetător  

Luna poposeşte astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se atrage atenţia asupra modului în care se abordează aspectul financiar în relaţia cu partenerii de afaceri şi/ sau persoana iubită. Astăzi s-ar putea să îţi fie destul de uşor să ajungi la un compromis cu ei în privinţa celor mai bune oportunităţi de investiţie sau alte chestiuni care necesită acordul mai multor părţi. Pe de altă parte, însă, rămân unele aspecte pe care ar fi cel mai bine să le discutaţi zilele următoare, când se mai clarifică puţin unele situaţii mai confuze.

HOROSCOP 5 august 2021 - Capricorn  

Luna ajunge azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că ţi se atrage atenţia asupra relaţiei de cuplu astăzi. Din câte se pare, însă, lucrurile merg bine pe acest plan, ba chiar s-ar putea ca starea lor să se îmbunătăţească azi. După programul de la serviciu, încearcă să te gândeşti la o activitate cu persoana iubită, să vedeţi ce aţi putea face împreună. Dacă aveţi copii, ar fi o idee bună să îi includeţi şi pe ei. S-ar putea ca hobby-urile unuia dintre voi să ajungă să constituie noi arii de interes pentru celelalte persoane.

HOROSCOP 5 august 2021 - Vărsător

Luna poposeşte astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, fapt pentru care se recomandă ca astăzi să dai dovadă de cumpătare atât la serviciu, cât şi cu stilul de viaţă în general. Trebuie să ştii când trebuie să te opreşti şi să laşi unele lucruri pe mâine, astfel încât să îţi rămână timp suficient pentru tine. În caz contrar, rişti să te surmenezi şi să nu mai poţi face mare lucru după programul de la serviciu. Aşadar, profită de aspectele astrale de azi pentru a afişa o atitudine echilibrată în aceste domenii de viaţă foarte solicitante.

HOROSCOP 5 august 2021 - Peşti

Luna intră azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, motiv pentru care atenţia-ţi este îndreptată în direcţia relaţiei cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Astrele te ajută să comunici eficient azi, lucru vizibil mai ales pentru nativii(ele) care au avut parte de unele conflicte în raport cu cei dragi. De la simplele discuţii cu privire la lucruri întâmplate peste zi la cele care vizează chestiuni de viaţă importante, reuşeşti să le abordezi pe toate aşa cum se cuvine. Ajută mai ales faptul că ştii când să asculţi şi când să intervii cu propriile păreri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici