HOROSCOP 5 martie. Zi cu noroc şi momente frumoase pentru trei zodii. Tot ce îşi doresc se va îndeplini

Această zi de sâmbătă stă sub semnul conjuncţiei între Soare şi Jupiter în Peşti, indiciu cum că zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) au parte astăzi de o zi norocoasă, cu momente frumoase alături de cei dragi.

6342 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 martie. Zi cu noroc şi momente frumoase pentru trei zodii. Tot ce îşi doresc se va îndeplini

HOROSCOP 5 martie. Zi cu noroc şi momente frumoase pentru trei zodii. Tot ce îşi doresc se va îndeplini

HOROSCOP 5 MARTIE - Berbec 

Conjuncţia Soarelui cu Jupiter din casa subconştientului s-ar putea să te facă mai receptiv(ă) la vocea ta interioară, la ceea ce îţi spune intuiţia în legătură cu unele situaţii de viaţă pe care trebuie să ai grijă cum le gestionezi. Aşadar, dacă te confrunţi cu o dilemă în legătură cu modul în care ar fi cel mai bine să acţionezi într-un context sau altul, încearcă să priveşti în interior pentru răspunsurile de care ai nevoie.

HOROSCOP 5 MARTIE - Taur

Conjuncţia Soarelui cu Jupiter din casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale te îndeamnă să te concentrezi pe proiectele tale cu bătaie lungă şi pe relaţiile de prietenie. Este un moment favorabil mai ales în care să ceri sfaturi cu privire la iniţiativele tale, dar şi doar să te vezi cu apropiaţii, cu aceia cu care împărtăşeşti idealuri şi viziuni comune. Discuţiile te vor inspira să îţi urmezi visurile şi să crezi în ele.

HOROSCOP 5 MARTIE - Gemeni

Conjuncţia Soarelui cu Jupiter din casa carierei şi a statului social semnalează că ai şansa de a te face azi remarcat(ă) la locul de muncă, în domeniul tău principal de activitate şi/ sau în comunitate. S-ar putea să întâlneşti astăzi persoane de la care ai multe de învăţat şi care îţi pot deschide unele uşi care ţi-au fost inaccesibile până în acest moment. Profită de oportunitate pentru a te pune în cea mai bună lumină.

HOROSCOP 5 MARTIE - Rac

Conjuncţia Soarelui cu Jupiter de azi are loc în casa filozofiei de viaţă şi a călătoriilor, prilej bun să reflectezi la ultima perioadă ori să evadezi pentru câteva zile din jungla urbană. Dacă simţi că îţi lipseşte inspiraţia ori că te învârţi în cerc în ceea ce priveşte o chestiune sau alta, profită de oportunitate pentru a schimba peisajul. S-ar putea să fie fix ceea ce aveai nevoie pentru a ajunge la o stategie viabilă.

HOROSCOP 5 MARTIE - Leu

Conjuncţia Soarelui cu Jupiter de astăzi se formează în casa relaţiilor şi a banilor, semn că discuţiile cu partenerul vor viza şi componenta financiară a unor planuri pe care le aveţi împreună. Din câte se pare, sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în legătură cu potenţialele investiţii şi nu îţi vine greu să laşi de la tine pentru a ajunge la un punct de vedere comun în ceea ce priveşte cheltuielile din bugetul vostru comun.

HOROSCOP 5 MARTIE - Fecioară 

Conjuncţia Soarelui cu Jupiter de azi se perfectează în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, prilej numai bun să petreci azi mai mult timp de calitate cu persoana iubită, mai ales dacă v-au lipsit astfel de momente în ultima perioadă. Aveai nevoie de un timp al vostru, în care să vorbiţi lucruri de substanţă, de urgenţă mai mult sau mai puţin imediată pentru amândoi. În felul acesta, te vei (re)apropia mai mult de cel drag.

HOROSCOP 5 MARTIE - Balanţă

Conjuncţia Soarelui cu Jupiter de azi se formează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, motiv cu care ar fi indicat să te concentrezi astăzi pe odihnă, fie că alegi să dormi după-amiază ori să faci mişcare. În cazul în care ţi-au mai rămas lucruri de făcut la serviciu sau prin casă, astrele te vor ajuta să le duci la bun sfârşit şi să îţi eliberezi o parte din agenda de mâine.

HOROSCOP 5 MARTIE - Scorpion 

Conjuncţia Soarelui cu Jupiter de astăzi se perfectează în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, prilej bun în care să petreci mai mult timp de calitate alături de cei dragi. De asemenea, este un moment bun din săptămână în care să ieşi cu acel cineva de care eşti interesat(ă) ori să te concentrezi pe hobby-urile tale. Aşadar, încearcă să pui pe primul loc propriile nevoi, dar şi aşteptările celor dragi din familie.

HOROSCOP 5 MARTIE - Săgetător

Conjuncţia Soarelui cu Jupiter de azi ocupă casa familiei din astrograma ta solară, prilej numai bun să te concentrezi pe nevoile familiei. Poate că trebuie să discutaţi despre cum ar fi cel mai bine să abordaţi unele chestiuni domestice ori locative sau probabil că te vei ocupa de treburi casnice. Oricare ar fi planurile tale, cert este că nu âi va fi prea greu să le duci la bun sfârşit. Găseşti sprijin la cei dragi.

HOROSCOP 5 MARTIE - Capricorn

Conjuncţia Soarelui cu Jupiter se perfectează azi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te face un interlocutor asertiv, dar şi atent la mesajele pe care le trimit ceilalţi. În felul acesta, vei reuşi să ajungi la un consens până şi cu cei mai dificili parteneri de discuţie, fie că sunt persoane care fac parte din grupul tău de apropiaţi, fie că vorbim de persoane cu care colaborezi acum la locul de muncă.

HOROSCOP 5 MARTIE - Vărsător

Conjuncţia Soarelui cu Jupiter ocupă casa banilor din horoscopul tău solar, prilej cu care s-ar putea să te intersectezi astăzi cu oportunităţi de rotunjire a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul unor investiţii. Cu toate că este weekend, aşadar, timpul liber de care dispui îţi permite să te ocupi de proiectele tale extraprofesionale şi să îţi consolidezi bugetul. În felul acesta, eşti pregătit(ă) pentru eventuale cheltuieli la care nu te-ai fi aşteptat.

HOROSCOP 5 MARTIE - Peşti

Conjuncţia Soarelui cu Jupiter se formează în chiar semnul naşterii tale, ceea ce îţi accentuează carisma şi încrederea de sine. Ştii să te faci plăcut(ă) de cei cu care vorbeşti şi pe care îi întâlneşti pentru prima oară. De asemenea, este un moment în care te concentrezi pe nevoile tale, să investeşi mai mult în aspectul tău şi în felul în care te prezinţi la locul de muncă şi/ sau în societate, în comunitatea ta.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici