HOROSCOP 5 septembrie – Venus intră în Fecioară. Patru zodii construiesc relaţii productive

Venus intră astăzi în semnul Fecioarei, pe care îl tranzitează până pe 23 septembrie. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) comunică bine cu cei din jur şi au parte de ajutor din partea lor.

25653 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 septembrie – Venus intră în Fecioară. Patru zodii construiesc relaţii productive

HOROSCOP 5 septembrie – Berbec 

 
Venus ajunge azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, astfel că, în săptămânile care vor urma, vei comunica destul de uşor cu cei cu care lucrezi. În unele cazuri, acest tranzit poate anunţa începutul unei idile între nativii(ele) acestui semn şi o persoană de la serviciu sau cineva situat mai jos pe scara ierarhică. Per ansamblu, însă, te vei bucura de o perioadă de armonie la locul de muncă, astfel că nu trebuie să îţi faci griji că stresul şi tensiunile nu îţi vor permite să îţi faci treaba la un nivel cu care eşti obişnuit(ă).
 

HOROSCOP 5 septembrie – Taur 

Venus poposeşte astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, astfel că te vei bucura de o atmosferă plăcută şi afectuoasă în relaţie cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. În cazul în care eşti single, dar eşti pregătit(ă) pentru o relaţie, vei avea parte de multe ocazii de flirt în săptămânile care vor urma şi nu este exclus să îţi atragă atenţia cineva cu totul interesant, pe care îţi vei dori să îl cunoşti mai bine. Aşadar, nu este exclus să se lege destul de repede o relaţie, să simţi din nou fluturi în stomac.
 

HOROSCOP 5 septembrie – Gemeni 

Venus progresează azi în casa familiei din astrograma ta generală, ceea ce asigură o bună între tine şi cei dragi din familie. Spre deosebire de alte perioade, în săptămânile care urmează nu mai simţi la fel de tare diferenţele de mentalitate şi/ sau de viziune care există între tine şi unele rude apropiate. De asemenea, este o perioadă bună în care să te ocupi de lucrări în plan domestic, mai ales dacă acestea implică redecorarea sau amenajarea spaţiului de locuit sau a unui colţ din acesta. Se vede că eşt inspirat(ă) şi ai o idee clară despre cum va arăta.
 

HOROSCOP 5 septembrie – Rac 

Venus ajunge astăzi în casa comunicării din astrograma ta solară, iar acest lucru înseamnă că acest tranzit îţi va potenţa carisma şi şarmul în săprămâna care va urma. Ştii exact ce şi când să spui pentru a atrage reacţia pe care ţi-o doreşti de la cei din jurul tău, atât pe plan profesional, cât şi în viaţa personală. De asemenea, este o perioadă bună pentru nativii(ele) care vor avea parte de negocieri sau întâlniri de afaceri cu consecinţe pe termen lung. Vor reuşi să ajungă mai uşor decât credeau la obiectivele pe care şi le-au propus pe plan profesional/ personal.
 

HOROSCOP 5 septembrie – Leu

 
Venus poposeşte azi în casa banilor din horoscopul tău general, astfel că te vei bucura de o perioadă favorabilă în plan financiar. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, ar putea fi vorba despre proiecte suplimentare la locul de muncă, iar în al altora, de activităţi extraprofesionale care le suplimentează veniturile. În cel mai bun scenariu, eforturile depuse în ultima vreme la serviciu îţi aduc o promovare. Oricare ar fi situaţia, cert este că acest tranzit te ajută să îţi consolidezi statutul material şi chiar să faci progrese către următoarea etapă pe acest plan. Caută să profiţi de toate oportunităţile apărute.
 

HOROSCOP 5 septembrie – Fecioară 

Venus îşi face azi intrarea în semnul naşterii tale, semn că te vei număra şi tu printre nativii(ele) care se bucură de un plus de şarm şi carismă în săptămânile care urmează. De asemenea, acest tranzit te ajută să nu treci neobservat(ă), să atragi atenţia persoanelor cu care vrei să începi o relaţie pe plan profesional şi/ sau personal sau pe care vrei să o consolidezi. Ajută şi faptul că laşi impresia unei persoane pe care se poate conta, care este serioasă şi profesionistă. În felul acesta, atragi în direcţia ta persoane cu care merită să te însoţeşti pe viitor.
 

HOROSCOP 5 septembrie – Balanţă 

Venus ajunge azi în casa subconştientului din horoscopul tău solar, astfel că, în săptămânile care vor urma, te bucuri de o stare de echilibru multă dorită pe plan emoţional. Acest lucru îţi permite să faci curăţenie în minte şi în sentimente, să scapi de unele regrete sau temeri care nu îţi dau pace de ceva timp încoace. Pentru unii(el) nativi(e) ai(le) semnului, acest tranzit poate se vorbească despre începutul unei idile departe de ochii curioşilor. Poate fi vorba de o aventură sau de o relaţie pe care nu prea vor să o expună în public, cel puţin în această perioadă.
 

HOROSCOP 5 septembrie – Scorpion 

Venus îşi face apariţia azi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, semn că te vei bucura de progrese în ceea ce priveşte proiectele pe care le coordonezi şi/ sau în care eşti implicat(ă), pe care le ai pe rol şi/ sau pe care urmează să le implementezi. De asemenea, se deschide o perioadă în care cunoşti persoane noi cu care împărtăşeşti planuri de viitor şi/ sau proiecte de grup. Nu este exclus ca una din aceste persoane să îţi atragă atenţia mai mult decât de obicei, să îţi doreşti să o cunoşti ceva mai îndeaproape în curând.
 

HOROSCOP 5 septembrie – Săgetător 

Venus poposeşte astăzi în casa carierei din astrograma ta generală, motiv pentru care te vei înţelege foarte bine cu superiorii în săptămânile care vor urma. Ştii să faci o impresie bună în ceea ce îi priveşte şi să te impui în faţa celorlalţi colegi de la locul de muncă. În unele cazuri, acest tranzit poate vorbi şi de faptul că unii(ele) din nativii(ele) acestui semn pot începe o relaţie cu cineva situat pe o treaptă superioară în ierarhia de la serviciu şi/ sau din comunitatea în care locuiesc. Dar trebuie să ţină cont că o asemenea relaţie poate ridica probleme.
 

HOROSCOP 5 septembrie – Capricorn 

Venus progresează azi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Aşadar, se deschide o perioadă bună pentru nativii(ele) care vor să călătorească pe distanţe lungi în interes profesional şi/ sau personal, care vor susţine examene sau se înscriu la cursuri, dar şi care se vor ocupa de chestiuni birocratice. În plus, toate aceste experienţe le vor lărgi orizonturile şi îi/le vor ajuta să afle mai multe lucruri despre ei/ele. În felul acesta, vor procesa mai uşor unele evenimente recente care şi-au pus amprenta asupra lor şi care le-au schimbat întrucâtva viziunea asupra vieţii.
 

HOROSCOP 5 septembrie – Vărsător 

Venus îşi face azi loc în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, astfel că pari să fii în asentimentul partenerului de viaţă şi/ sau al celor cu care lucrezi în legătură cu ceea ce veţi face cu fondurile pe care le aveţi în comun în perioada care urmează. Mai exact, s-ar putea să faceţi unele investiţii sau poate că le economisiţi pentru cândva mai încolo. De asemenea, vă bucuraţi de echilibru în raportul de forţe, ceea ce face mai uşoare negocierile, dar şi mai satisfăcătoare consensurile la care ajungeţi. Vă ascultaţi reciproc şi acest lucru se vede.
 

HOROSCOP 5 septembrie – Peşti 

Venus poposeşte astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, iar acest lucru înseamnă că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. De asemenea, pe parcursul acestui tranzit, nu simţi prea tare în ceafă respiraţia competiţiei, ceea ce îţi dă răgazul să-ţi aduni forţele până vei face prima mişcare înaintea lor. De asemenea, este o perioadă bună pentru a încheia o logodnă sau o căsătorie ori pentru a începe un parteneriat. Aveţi toate şansele să vă ţină, să clădiţi ceva durabil şi frumos împreună, care să contribuie la evoluţia personală.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici