HOROSCOP 6 ianuarie. Oportunităţi, dar şi aşteptări supradimensionate. Acestor patru zodii le este greu să facă diferenţa

Astăzi se realizezi o conjuncţie între Lună şi Jupiter în Peşti, indiciu de oportunităţi, dar şi de aşteptări supradimensionate pentru zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti).

9058 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 ianuarie. Oportunităţi, dar şi aşteptări supradimensionate. Acestor patru zodii le este greu să facă diferenţa

HOROSCOP 6 ianuarie. Oportunităţi, dar şi aşteptări supradimensionate. Acestor patru zodii le este greu să facă diferenţa

HOROSCOP 6 ianuarie - Berbec

Conjuncţia Lunii cu Jupiter ocupă casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te surprinzi mai des căzând pe gânduri astăzi. De regulă, eşti un om al acţiunii, dar de data aceasta, ai tendinţa de a medita mai mult la tot felul de lucruri care ţi se întâmplă în plan personal. O astfel de perioadă introspectivă poate fi de bun augur, mai ales dacă ţi se pare că nu ţi-ai însuşit nişte lecţii importante după nişte evenimente recente care nu au fost tocmai pe placul tău. Poţi ajunge la nişte concluzii extrem de utile pe viitor.

HOROSCOP 6 ianuarie - Taur

Conjuncţia Lunii cu Jupiter se formează în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că te preocupă proiectele pe termen lung, atât personale, cât şi colective, şi că s-ar putea să simţi nevoia de a petrece mai mult timp alături de grupul de prieteni. În alte cazuri, acest eveniment astral poate atrage atenţia asupra faptului că apar astăzi în vieţile acestor nativi(e) oameni care le împărtăşesc idealurile şi viziune, de la care pot învăţa foarte multe lucruri dacă încearcă să le caute sfatul atunci când se confruntă cu un moment de răstrişte.

HOROSCOP 6 ianuarie - Gemeni

Conjuncţia Lunii cu Jupiter din casa carierei prefigurează o zi plină pe plan profesional, pe care trebuie să ai grijă cum o gestionezi. Poţi realiza multe lucruri importante prin intermediul energiei sale, mai ales când vine vorba despre relaţia cu superiorii, dar în acelaşi timp, s-ar putea să ai şi tendinţa de a-ţi lua pe umeri mai mult decât poţi duce până la finalul zilei. Încearcă să îţi urmăreşti cu atenţie comportamentul şi să calci pedala de frână când vezi că exagerezi, că îţi iei prea multe angajamente pe care îţi va fi greu să le duci la bun sfârşit.

HOROSCOP 6 ianuarie - Rac

Conjuncţia Lunii cu Jupiter din casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului semnalează o zi plină la orizont. Dacă vei susţine azi un examen sau te ocupi de un proces birocratic, s-ar părea că lucrurile se desfăşoară în favoarea ta. De asemenea, este o zi favorabilă pentru nativii(ele) aflaţi(te) în concediu sau care urmează să plece într-o deplasare de ordin profesional. În orice caz, toate aceste experienţe au ceva important să te înveţe, cu toate că, în principiu, lucrurile merg conform planului şi nu apar situaţii pe care nu le-ai prefigurat mai din timp.

HOROSCOP 6 ianuarie - Leu

Conjuncţia Lunii cu Jupiter din casa relaţiilor şi a banilor poate semnala un profit prin intermediul unei colaborări la nivel profesional sau faptul că tu şi partenerul de viaţă v-aţi direcţionat finanţele comune către o investiţie care începe să dea roade. În alte cazuri, s-ar putea ca oportunităţile de acest gen să apară astăzi. Oricare ar fi situaţia, este clar că vei avea mult de câştigat dacă reuşeşti să faci echipă cu cei de lângă tine. Iar pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să ştii când să te impui şi când să laşi mai mult de la tine.

HOROSCOP 6 ianuarie - Fecioară

Conjuncţia Lunii cu Jupiter se perfectează în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, semn că multe din evenimentele importante ale acesti zilei îi vizează pe partenerul de viaţă şi/ sau pe cei cu care desfăşori activităţi profesionale. În principiu, sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, dar s-ar putea să existe şi unele diferenţe între voi. Din acest motiv, s-ar putea să fii tentat(ă) să faci unele compromisuri, lucru care, în esenţă, nu este tocmai rău, atâta timp cât setezi nişte limite clare, dincolo de care nu mai eşti atât de dispus(ă) să dai la o parte cerinţe şi aşteptări personale.

HOROSCOP 6 ianuarie - Balanţă

Conjuncţia Lunii cu Jupiter din casa muncii şi a sănătăţii arată faptul că vei avea parte de o zi aglomerată la serviciu, dar şi că, la finalul ei, te vei alege cu unele beneficii importante. Nivelul tău de energie este mai ridicat decât de obicei pentru acest moment al săptămânii, semn că dai dovadă de un randament ridicat la locul de muncă. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont şi de faptul că urmează weekend-ul, iar dacă nu te odihneşti suficient, s-ar putea să nu te simţi în stare să faci multe din lucrurile pe care ţi le doreai.

HOROSCOP 6 ianuarie - Scorpion

Conjuncţia Lunii cu Jupiter se perfectează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că te bucuri de momente frumoase alături de partenerul de viaţă şi/ sau de cei mici. De asemenea, nu duci lipsă nici de inspiraţie, ba chiar s-ar putea să parte din plin de ea. Aşadar, dacă lucrezi într-un domeniu artistic, de exemplu, s-ar putea ca astăzi să reuşeşti să duci mai departe sarcini pe care nu te aşteptai să le finalizezi prea devreme. În cazul în care ai o întâlnire romantică programată azi, va merge mult mai bine decât ai sperat.

HOROSCOP 6 ianuarie - Săgetător

Conjuncţia Lunii cu Jupiter se formează în casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că te bucuri de o atmosferă armonioasă în raport cu cei dragi. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, iar acele diferenţe de mentalitate şi/ sau de personalitate care, de regulă, vă dădeau de furcă nu constituie astăzi o problemă. Reuşeşti să treci peste ele şi să te bucuri de ceea ce aveţi în comun. De asemenea, dacă derulezi lucrări de construcţie, amensajare ori redecoare, vei avea parte azi de un randament nesperat de bun şi de nişte progrese care răbesc mult finalul acestor proiecte.

HOROSCOP 6 ianuarie - Capricorn

Conjuncţia Lunii cu Jupiter are loc în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te face o prezenţă la mare căutare atât pe plan profesional, cât şi la nivel personal. Ştii exact ce şi când să spui pentru a-ţi atrage atenţie pozitivă din partea celorlalţi, dar şi pentru a te impune atunci când este cazul. De asemenea, este o zi favorabilă pentru aceia(ele) care desfăşoară azi negocieri sau care urmează să ia cuvântul în cadrul unui eveniment important la locul de muncă. Reuşesc să îşi facă vocea auzită şi să obţină acele beneficii la care sperau de multă vreme.

HOROSCOP 6 ianuarie - Vărsător

Conjuncţia Lunii cu Jupiter se formează în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea să te întâlneşti astăzi cu unele oportunităţi financiare. Ar putea fi vorba despre un proiect suplimentar la serviciu sau în domeniul tău principal de activitate ori poate că ţi se propune să iei parte la o activitate într-un sector cu care cochetezi doar din când în când. Este important să ai aşteptări realiste, întrucât s-ar putea să nu fie vorba despre o sumă foarte mare, ci de una care cade la ţanc într-un moment când aveai nevoie de un buget suplimentar.

HOROSCOP 6 ianuarie - Peşti

Conjuncţia Lunii cu Jupiter se perfectează în chiar semnul naşterii tale, ceea ce-ţi conferă un plus de încredere în propria persoană, dar şi de carismă. Aşadar, s-ar putea să constaţi faptul că mai multe persoane decât de obicei caută să intre în vorbă cu tine pe plan profesional, dar şi personal. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă să nu trimiţi semnale amestecate, căci există riscul de a lăsa o impresie care nu este conformă cu realitate. Ori poate că ai tendinţa să contribui la conturarea unor aşteptări pe care îţi va fi greu să le materializezi pe viitor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici