HOROSCOP 6 martie. Marte şi Venus schimbă semnul. Apel la solidaritate şi originalitate pentru zodii

Marte şi Venus intră azi în semnul Vărsătorului, în care rămân până în 15 şi 5 aprilie deopotrivă. Zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător), dar şi celelalte semne, sunt îndemnate să se deschidă la nou, să se concentreze pe binele comun.

11446 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 martie. Marte şi Venus schimbă semnul. Apel la solidaritate şi originalitate pentru zodii

HOROSCOP 6 martie - Berbec

Marte şi Venus intră azi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că proiectele şi relaţiile de prietenie îţi oferă în următoarea perioadă atât oportunităţi de evoluţie, cât şi provocări. Pe de altă parte, cele din urmă te ajută să creşti, să crezi mai mult în iniţiativele tale şi de relaţiile pe care le ai cu cei cu care împărtăşeşti idealuri şi viziuni legate de viitor.

HOROSCOP 6 martie - Taur 

Marte şi Venus poposesc astăzi în casa carierei şi a statutului social, semn că urmează o perioadă plină pentru tine pe plan profesional. În săptămânile care urmează, se întrevăd multe oportunităţi de a ieşi în faţă şi de a te face remarcat(ă) la locul de muncă, în domeniul tău de activitate sau în comunitate. Pe de altă parte, s-ar putea ca ele să vină la pachet cu unele obstacole la care nu te-ai prea aşteptat.

HOROSCOP 6 martie - Gemeni

Marte şi Venus ajung azi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Este o perioadă bună pentru tine în care să susţii examene, să te înscrii la cursuri, să pleci într-o călătorie de serviciu sau în concediu ori să te ocupi de probleme birocratice. Aşteaptă-te însă ca nu toate componentele planului tău să poate fi aplicate în practică. Încearcă să dai dovadă de flexibilitate şi reuşita îţi aparţine.

HOROSCOP 6 martie - Rac 

Marte şi Venus poposesc azi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, indiciu cum că se anunţă o perioadă bună pentru nativii(ele) care au proiecte cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Este drept că, în anumite condiţii, s-ar putea ajunge la discuţii aprinse pe marginea unor strategii sau investiţii, dar încearcă să te arăţi dispus(ă) la compromis acolo unde există diferenţe de viziune între tine şi ceilalţi.

HOROSCOP 6 martie - Leu

Marte şi Venus ajung azi în casa parteneriatelor din astrograma ta generală, semn că sectorul relaţional reprezintă un centru de interes pentru tine în această perioadă. Este un moment bun în care să oficializezi relaţia de cuplu, dar şi să începi noi colaborări. Spiritul de competiţie nu dispare însă, ci vă ajută, dacă îl folosiţi inteligent, să faceţi progrese şi mai mari decât v-aţi imaginat. Trebuie doar să nu mergeţi prea departe cu el acum.

HOROSCOP 6 martie - Fecioară 

Marte şi Venus ajung astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta solară, semn că nu duci lipsă de energie şi randament în următoarea perioadă. În cazul în care vrei să experimentezi cu noi tehnici de lucru ori să aduci ajustări stilului tău de viaţă şi/ sau alimentaţie, acum este momentul să faci ceva în aceste privinţe şi să te pui pe treabă. Rezultatele s-ar putea să apară mai repede decât ai crezut.

HOROSCOP 6 martie - Balanţă 

Marte şi Venus poposesc azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, prilej cu care ar trebui să investeşti mai mult timp şi atenţie în relaţia cu persoana iubită şi/ sau cu cei mici. S-ar putea să apară şi momente de tensiune între tine şi ei, dar vei vedea că, pe parcursul tranzitului acestor planete, apropierea ta faţă de familie este mai mare şi simţi că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.

HOROSCOP 6 martie - Scorpion

Marte şi Venus ajung astăzi în casa familiei din horoscopul tău solar, semn că relaţia cu membrii familiei, ai celei de origine mai ales, devine o importantă preocupare pentru tine. Cu toate că faci eforturi, unele diferenţe de personalitate şi/ sau de viziune pot fi prea mari pentru a putea fi depăşite, dar în acelaşi timp, îţi este mai uşor să le navighezi şi să ajungi la un consens în privinţa unor chestiuni mai complexe.

HOROSCOP 6 martie - Săgetător

Marte şi Venus migrează în casa comunicării din astrograma ta generală, ceea ce te ajută să gestionezi mai uşor negocierile, întâlnirile de afaceri ori interviurile de angajare. Ştii cum să te poziţionezi faţă de interlocutori şi să obţii reacţiile pe care le urmăreai din partea lor. Uneori, însă, este nevoie să dai dovadă de asertivitate, dar trebuie să ai grijă să nu mergi prea departe cu ea, să nu fii perceput(ă) ca o persoană agresivă.

HOROSCOP 6 martie - Capricorn

Marte şi Venus ajung azi în casa banilor din astrograma ta solară, fapt pentru care s-ar putea să apară unele oportunităţi de câştig pentru tine în perioada următoare. Este nevoie, însă, de a da dovadă de ambiţie şi perseverenţă, de a colabora cu cei din jur pentru a putea profita de ele. Provocările nu vor fi nici mici, nici puţine, dar în cele din urmă, vei simţi sigur diferenţa pe care o fac la buzunar.

HOROSCOP 6 martie - Vărsător

Marte şi Venus poposesc astăzi în semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă mai multă încredere în tine şi un plus de şarm. Dacă îţi pui ceva în minte în această perioadă, nu îţi va fi deloc greu să obţii. Ştii cum să te faci plăcut(ă) şi să te impui, iar aceste lucruri te vor ajuta să obţii accesul la unele oportunităţi pe care nu credeai că le vei primi. Profită la maximum de ele.

HOROSCOP 6 martie - Peşti

Marte şi Venus ajung azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care ar fi indicat să te îngrijeşti mai mult de echilibrul tău emoţional. În cazul în care există situaţii sau persoane din trecut care se insinuează în peisajul actual sau care te influenţează, acum este momentul să încerci să te detaşezi de ele şi să faci loc unui nou început în viaţa ta. Despărţirea nu va fi uşoară, dar este necesară.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici