HOROSCOP 7 IULIE 2020: Luna din Vărsător aderă la un aspect armonios şi la unul tensionat. Cum sunt afectate zodiile

În această zi, Luna din Vărsător aderă la un aspect armonios şi la unul tensionat. Primul este cel de trigon cu Venus din Gemeni, care potenţează abilităţile de comunicare ale zodiilor de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător), iar cel de-al doilea este cel de careu cu Uranus din Taur, care conduce la situaţii neaşteptate în cazul semnelor Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător).

19726 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 IULIE 2020: Luna din Vărsător aderă la un aspect armonios şi la unul tensionat. Cum sunt afectate zodiile

HOROSCOP 7 IULIE 2020: Luna din Vărsător aderă la un aspect armonios şi la unul tensionat. Cum sunt afectate zodiile

HOROSCOP 7 IULIE 2020 BERBEC

Concentrează-te astăzi pe colaborări şi proiecte pe termen lung. Astrele îţi aduc în cale oportunităţi să faci progrese reale în direcţia planurilor tale de viitor şi să găseşti persoanele care sunt compatibile cu tine din punct de vedere al idealurilor şi viziunilor. Dar în acelaşi timp, astăzi nu este cea mai bună zi în care să faci investiţii băneşti în aceste relaţii sau iniţiative. Încă mai sunt aspecte care se cer rediscutate şi planificate mai în detaliu, iar dacă te grăbeşti, există riscul să te confrunţi cu unele pierderi financiare destul de importante. Încearcă aşadar să iei lucrurile pe rând.

HOROSCOP 7 IULIE 2020 TAUR

În plan profesional, nu toate merg aşa cum ţi-ai dorit. Responsabilităţile şi răspunderea care îţi revin pe plan profesional sunt mari şi nu este de mirare aşadar dacă ai momente în care te simţi copleşit(ă) din acest punct de vedere. S-ar putea ca şi relaţia cu superiorii să lase de dorit, ceea ce îţi face misiunea cu atât mai complicată la serviciu. Dar pe de altă parte, perspectivele financiare sunt bune, iar acest lucru ar trebui să te motiveze să mergi mai departe, să nu te pierzi în faţa provocărilor acestei zile. Caută aşadar să vezi partea plină a paharului.

HOROSCOP 7 IULIE 2020 GEMENI

Starea ta de spirit ar putea fluctua destul de mult astăzi. Oscilezi între momente în care priveşti cu optimism perspectivele acestei zile şi altele în care te afunzi într-o stare de deznădejde acută. Asemenea pendulări nu îţi fac însă deloc bine pentru că nu îţi permit să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut; un entuziasm prea mare te împiedică să sesizezi la timp problemele, iar dacă dai curs pesimismului, pierzi din vedere oportunităţi importante. Caută aşadar să te echilibrezi la nivel interior, să îţi propui să dai dovadă de flexibilitate şi prezenţă de spirit pe parcursul acestei zile.

HOROSCOP 7 IULIE 2020 RAC

Cu toate că nivelul tău de energie şi/ sau dispoziţia nu sunt la cotele obişnuite, nu laşi ca acest lucru să îţi afecteze prea tare randamentul. Încerci să te ocupi cum poţi mai bine de activităţile de pe ordinea de zi, iar rezultatele nu întârzie să apară. Se-ntrezăresc, pe de altă parte, tensiuni pe plan relaţional, în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, clienţii ori colaboratorii. Ceva din legătura voastră riscă să devină toxic, iar subiectul finanţelor este spinos astăzi. La fel de posibil este să vă confruntaţi cu dezechilibre în ceea ce priveşte raportul de forţe.

HOROSCOP 7 IULIE 2020 LEU

Până într-un punct, te înţelegi bine astăzi cu cei cu care intri în contact. Aveţi idealuri şi viziuni similare ori proiecte care vă aduc mai aproape şi în privinţa cărora trebuie să colaboraţi bine pentru a obţine rezultatele scontate. Există însă subiecte pe marginea cărora punctele voastre de vedere nu se intersectează. Ba mai mult, poate ieşi azi la iveală faptul că unele persoane îşi arogă drepturi care nu le-ar fi revenit de fapt conform discuţiilor pe care le-aţi avut la începutul relaţiei. E clar că ceva s-a schimbat pe parcurs şi nu în bine şi trebuie să iei măsuri.

HOROSCOP 7 IULIE 2020 FECIOARĂ

În plan profesional, randamentul de care dai dovadă oscilează astăzi destul de mult. În privinţa anumitor activităţi, dai dovadă de eficienţă crescută şi reuşeşti să te mobilizezi în timp record. Dar există şi sarcini pentru care nu poţi nicicum să te aduni şi să îţi formezi o strategie. S-ar putea ca acest lucru să se datoreze oboselii ori faptului că aceste treburi de la serviciu te depăşesc în materie de experienţă. Oricare ar fi situaţia, cert este că se vor complica şi mai tare lucrurile dacă te dedai procrastinării. Încearcă să le finalizezi cum poţi şi apoi mergi mai departe.

HOROSCOP 7 IULIE 2020 BALANŢĂ

Per ansamblu, eşti într-o dispoziţie bună astăzi şi încerci să vezi partea bună a lucrurilor, dar riscă totuşi să apară situaţii, în cuplu sau în relaţia cu copiii, care îţi lasă un gust amar. Alţi(te) nativi(e) se întâlnesc cu alt gen de situaţii şi conjuncturi, cu unele care le arată că ceea ce le place nu le face şi bine. Oricare ar fi scenariul în care te vei găsi astăzi, cert este că nu trebuie să laşi anumite lucruri să te afecteze prea tare. Trebuie să laşi de la tine în anumite situaţii, să dai dovadă de mai multă flexibilitate.

HOROSCOP 7 IULIE 2020 SCORPION

În sectorul familial, toate par să meargă bine la suprafaţă, dar la o privire mai atentă vei realiza că lucrurile nu stau chiar aşa. Există nemulţumiri nespuse sau supărări de care nu eşti conştient(ă), iar acestea ar putea conduce la o tensionare a atmosferei pe acest plan. Aşadar, aşteaptă-te să apară chestiuni locative, domestice sau casnice urgente, pe seama cărora ajungi să te contrezi cu membrii familiei şi/ sau cu partenerul. Iar în acest context, pot ieşi la iveală alte lucruri problematice, pe care nu le-aţi discutat până acum. Încearcă să minimezi urmările acestor posibile discuţii în contradictoriu între voi.

HOROSCOP 7 IULIE 2020 SĂGETĂTOR

Comunici astăzi bine cu anumite persoane, dar în raport cu altele, găseşti greu un teren comun pe care să duci o discuţie calmă. În prima categorie, se plasează cel mai porbabil persoana iubită şi/ sau cei cu care eşti implicat(ă) într-un partener parteneriat profesional. Cu colegii de muncă însă, s-ar putea să nu decurgă la fel de bine discuţiile. Fie nu reuşeşti să te racordezi la frecvenţa lor, fie apar neînţelegeri pe baza unei comunicări defectuoase. Cert este că trebuie să iei atitudine la timp, căci randamentul tău ar putea fi puternic afectat de modul în care interacţionezi cu ei.

HOROSCOP 7 IULIE 2020 CAPRICORN

În plan financiar, situaţia ta ar putea fluctua destul de mult astăzi. Pe de-o parte, vin unele oportunităţi de pe urma unor activităţi (extra)profesionale, dar s-ar putea ca profiturile realizate de pe urma lor să nu fie prea mari. Sau în orice caz nu sunt suficiente pentru a putea susţine unele achiziţii pe care intenţionezi să le faci astăzi pentru a-ţi întreţine obiceiurile de consum sau pe cele ale apropiaţilor. Aşadar, trebuie să dovedeşti măsură astăzi, să te asiguri că se păstrează un echilibru între cheltuieli şi câştiguri. În caz contrar, bugetul tău ar putea avea foarte mult de suferit.

HOROSCOP 7 IULIE 2020 VĂRSĂTOR

Interacţiunile cu membrii familiei sunt contrastante astăzi. În raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii, dovedeşti bună înţelegere şi găseşti activităţi sau pasiuni care vă aduc laolaltă. Pe de altă parte, când vine vorba de părinţi sau alte rude apropiate, lucrurile nu stau la fel de bine. Ies în evidenţă doar viziunile pe care nu le aveţi în comun, deosebirile de mentalitate generate cel mai probabil de diferenţele între generaţii. Încearcă să ai mai multă răbdare cu ei, să nu alimentezi situaţiile cu potenţial ridicat de conflict, care ar putea conduce la rupturi greu reparabile în relaţia voastră.

HOROSCOP 7 IULIE 2020 PEŞTI

În planul vieţii de familie, dacă faci apel la trecut, găseşti zone de intersecţie a viziunilor tale cu cele ale celorlalţi membri ai familiei, dar în interacţiunea cu alte persoane, s-ar putea să faci asocieri greşite cu situaţii care s-au întâmplat cândva mai demult. Aşadar, în cazul în care desfăşori astăzi negocieri sau ai parte de discuţii importante, nu te lăsa influenţat(ă) de ceea ce s-a întâmplat în trecut în situaţii similare. Există riscul să spui sau să faci lucruri pe care ai putea să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Caută aşadar să te concentrezi exclusiv pe prezent.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici