HOROSCOP 7 iunie. Progresele continuă pentru trei zodii. Apar oportunităţi financiare de neratat

Luna din Fecioară aderă azi la un trigon tensionat cu Venus şi Uranus din Taur, indiciu cum că săptămâna continuă pe aceeaşi notă pozitivă pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) care continuă să facă progrese în direcţia obiectivelor lor.

5034 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 iunie. Progresele continuă pentru trei zodii. Apar oportunităţi financiare de neratat

HOROSCOP 7 iunie. Progresele continuă pentru trei zodii. Apar oportunităţi financiare de neratat

Berbec

Din câte se pare, ai parte şi astăzi de o zi la fel de productivă la locul de muncă, dar nu doar în ceea ce priveşte progresele pe care le faci în privinţa sarcinilor de care te ocupi. S-ar putea să apară şi unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor, cel mai probabil prin intermediul unor activităţi extraprofesionale pe care le derulezi în domeniul de activitate sau într-un sector cu care cochetezi doar din când în când. Oricare ar fi situaţia, cert este că observi primele beneficii ale faptului că ai dato dovadă de o doză dublă de determinare şi eficienţă.

Taur
S-ar părea că astăzi eşti la fel de inspirat(ă), la fel de bucuros(oasă) să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Aşadar, este posibil să îţi vină şi astăzi idei care te ajută să faci diferenţa la serviciu, să demonstrezi că ai acel ceva care te poate ajuta să dai lovitura în sectorul tău de activitate. În cazul în care eşti single şi nu ai avut timp să ieşi ieri, poate că ar fi bine să dai curs astăzi invitaţiei de a te vedea cu prietenii. S-ar putea să întâlneşti pe cineva cu totul interesant.

Gemeni
Din câte se pare, ai parte şi azi de o zi reuşită în raport cu cei dragi, de spor în ceea ce priveşte sarcinile domestice. De atmosfera liniştită din familie sunt conştienţi(te) mai ales nativii(ele) care au trecut printr-o perioadă marcată de tensiuni în raport cu rudele sau care au trăit alături de ele un moment de familie greu. Oricare ar fi fost situaţia, cert este că lucrurile merg înspre mai bine acum, că se fac progrese pentru a ajunge la ce era înainte. În plus, s-ar putea să te surprindă faptul că timpul alături de ei te încarcă pozitiv.

Rac
Comunicare joacă şi astăzi un rol-cheie în viaţa ta, atât pe plan profesional, cât şi în viaţa personală. Pe lângă discuţiile care virează într-o direcţie care te avantajează, mai primeşti astăzi unele veşti care te fac optimist(ă) cu privire la viitor. Poate fi vorba despre proiectele tale sau despre o oportunitate de a te alătura unei iniţiative în care crezi, de a lucra alături de persoane cu care împărtăşeşti idealuri şi viziuni. În alte cazuri, poate fi vorba de o ieşire foarte reuşită cu prietenii, în care aceştia te ajută să vezi anumite experienţe de viaţă dintr-o perspectivă absolut nouă.
Leu
Din punct de vedere financiar, te menţii pe aceeaşi traiectorie ascendentă de ieri. Mai exact, s-ar putea să te întâlneşti cu alte oportunităţi de suplimentare a veniturilor sau să ai parte azi de câştigurile la care ai lucrat ieri. În plus, s-ar putea să vezi schimbări în bine şi pe plan profesional, să te bucuri de mai multă vizibilitate. Aceste lucruri te pot ajuta să atragi atenţia unor persoane care pot veni în întâmpinarea ta cu şi mai multe şanse de a-ţi rotunji bugetul, dar şi de-a evolua în domeniul tău principal de activitate. Caută să nu pierzi acest avânt.

Fecioară

S-ar părea că şi astăzi te bucuri de o stare de spirit excepţională. Luna este încă în semnul naşterii tale, iar de acolo te ajută să ai energie, o perspectivă optimistă şi forţa de a-ţi urma planurile până la capăt. Sunt favorizaţi(te) azi nativii(ele) care se pregătesc de vacanţă şi îşi fac rezervări în acest sens sau care se ocupă de chestiuni birocratice complexe. Găsesc oferte avantajoase, la care nu se aşteptau sau reuşesc să descurce iţele unei probleme care trena de multă vreme. În ambele direcţii, îi/le ajută faptul că văd lucruri pe care le treceau cu privirea altădată.

Balanţă
Şi astăzi s-ar putea să fii într-o pasă introspectivă, să fii mai absorbit(ă) în gândurile tale decât de obicei. În plus faţă de ieri, s-ar părea că eşti mai bine conectat(ă) la vocea ta interioară, că reuşeşti să intuieşti cu exactitate modul în care s-ar putea să evolueze anumite situaţii. Aşadar, este foarte important să îţi asculţi intuiţia, să fii atent(ă) la ceea ce îţi transmite vocea interioară. Există posibilitatea să te ajute mai mult decât te aşteptai în plan profesional sau în ceea ce priveşte o situaţie mai delicată cu care ai de-a face acum în familie sau cuplu.

Scorpion

Te gândeşti şi astăzi destul de mult la viitor, la proiectele pe care le ai în derulare şi la cele pe care le vei implementa mai încolo. În comparaţie cu ziua de ieri, discuţiile de astăzi vor fi mai aplicate, cu şanse mai mari de a conduce la progrese vizibile în privinţa iniţiativelor tale. De asemenea, printr-un concurs de circumstanţe, s-ar putea să cunoşti pe cineva  care te ajută să accesezi unele oportunităţi pe care nu le-ai avut pân-acum. Eşti mai aproape ca oricând de o realizare importantă, de ale cărei beneficii te vei bucura multă vreme de acum încolo.

Săgetător
Din punct de vedere profesional, ai parte de o zi la fel de productivă ca cea de ieri, dacă nu chiar mai plină de rezultate. Te organizezi bine şi reuşeşti să faci progrese consistente în ceea ce priveşte sarcinile de serviciu mai consistente, care implică mai mult efort şi timp decât cele pe care le ai de obicei. Aşadar, vei avea multe de făcut astăzi, dar vei face faţă bine stresului şi oboselii, iar rezultatele, inclusiv de ordin financiar, s-ar putea să se vadă mult mai repede decât te-ai aşteptat. Vei avea mult de câştigat dacă mergi pe această direcţie.

Capricorn

Te bucuri şi astăzi de inspiraţie şi creativitate, iar aceste atuuri îţi vor aduce rezultate bune atât la serviciu, cât şi acasă. La locul de muncă, reuşeşti să descoperi unele soluţii originale la situaţiile mai puţin obişnuite cu care te confrunţi, iar în domeniul vieţii personale, răspunzi spontan şi eficient unor conjuncturi care ar fi putut să ia o întorsătură nu prea plăcută. De asemenea, este o zi potrivită în care să ieşi cu persoana iubită sau să ai activităţi de hobby cu copiii. În cazul în care eşti single, dar îţi place cineva, găseşte-ţi curajul să-i propui o întâlnire.

Vărsător
În familie, se anunţă o zi linişitită pentru tine, cu toate că lucrurile poate că nu au mers tocmai bine pentru voi în ultima perioadă. Este posibil ca tensiunile să fi fost mai dese decât de obicei, dar se pare că aţi înţeles ce era de înţeles din acel episod şi că lucrurile vor sta mai bine între voi pe viitor. De veşti bune au astăzi parte cei care aşteaptă un rezultat sau progrese în vederea unui litigiu de ordin imobiliar sau care se află într-un impas legat de o moştenire. S-ar părea că dreptatea va fi de partea lor.

Peşti

Din câte se pare, comunici astăzi eficient cu toţi cei cu care intri în contact. Ştii să gestionezi bine diferenţele de mentalitate, dar şi pe cele de personalitate, astfel că dacă te loveşti de ele astăzi în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi, nu îţi va fi foarte greu să le depăşeşti. De asemenea, este o zi bună pentru negocieri în vederea unui parteneriat, fie că este vorba de unul nou sau de înnoirea unuia vechi. Vei ajunge la unele termene care te avantajează, care nu riscă să conducă la raporturi de forţe inegale.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici