HOROSCOP 7 martie. Început de săptămână cu surprize. Unele nu sunt plăcute şi implică pierderi financiare

Săptămâna începe cu o conjuncţie a Lunii cu Uranus în Taur, semn că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au parte azi de unele surprize plăcute, dar şi mai puţin plăcute.

20124 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 martie. Început de săptămână cu surprize. Unele nu sunt plăcute şi implică pierderi financiare

HOROSCOP 7 martie - Berbec

Luna realizează azi o conjuncţie cu Uranus, ceea ce înseamnă că s-ar putea să te intersectezi astăzi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba de cheltuieli pe care nu le-au anticipat sau pe care nu aveau cum să le prefigureze. În orice caz, finanţele reprezintă un subiect fierbinte pe agenda acestei zile şi trebuie să ai mare grijă cum le gestionezi. În felul acesta, vei putea să valorifici eficient şansele de câştig, dar şi să eviţi situaţiile în care poţi pierde bani.

HOROSCOP 7 martie - Taur

Luna face astăzi o conjuncţie cu Uranus în semnul naşterii tale, motiv pentru care s-ar putea să ai nişte reacţii care nu îţi sunt familiare, care te surprind pe tine şi pe cei din jur deopotrivă. În unele cazuri, s-ar putea ca ele să te ajute să navighezi mai uşor unele situaţii întâlnite peste zi, dar în altele, există posibilitatea să îţi aducă deservicii mai degrabă decât beneficii. Aşadar, trebuie să te gândeşti de două ori înainte să acţionezi ori să spui ceva care nu îţi stă în obicei. În caz contrar, există riscul să nu obţii reacţiile mult dorite.

HOROSCOP 7 martie - Gemeni

Luna şi Uranus realizează azi o conjuncţie în casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că o situaţie din trecut sau o persoană care nu mai face parte din peisajul actual ar putea reveni în atenţia ta. Se recomandă să te gândeşti bine dacă vei relua legăturile sau dacă merită să persişti prea mult cu gândul la unele evenimente pe care nu le poţi schimba. Ar merita să le aduci în prezent doar dacă-ţi propui să le procesezi atent, să vezi dacă merită să redeschizi unele capitole sau să le închizi definitiv şi să tragi unele concluzii pe marginea lor.

HOROSCOP 7 martie - Rac

Luna şi Uranus aderă astăzi la o conjuncţie în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale. În scenariul cel mai bun, apar progrese neaşteptate în cazul celor dintâi, iar în cel mai puţin fericit, este posibil să faci unii paşi înapoi sau să stagnezi în raport cu proiectele pe care le coordonezi şi/ sau pe care le derulezi în această perioadă. De asemenea, unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului pot cunoaşte astăzi pe cineva care îi/le inspiră, iar alţii(tele) s-ar putea distanţa de cineva care le-a fost multă vreme apropiat. Încearcă să vezi dacă vă mai leagă aceleaşi idealuri sau viziuni.

HOROSCOP 7 martie - Leu 

Luna şi Uranus fac o conjuncţie în casa carierei din horoscopul tău solar, indiciu cum că sectorul profesional este unul de la care nu prea ştii la ce să te aştepţi astăzi. Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, acest eveniment astral poate aduce oportunităţi de a ieşi în evidenţă, de a se remarca la locul de muncă, dar poate chiar şi în domeniul lor de activitate. În cazul altora, s-ar putea să fie vorba de greşeli de interacţiune cu persoane importante sau de alte erori care le pot afecta reputaţia la serviciu şi/ sau în comunitate. Aşadar, profesionalismul este esenţial astăzi.

HOROSCOP 7 martie - Fecioară

Luna şi Uranus se întâlnesc astăzi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Dacă ţi-ai propus să pleci într-o deplasare, să susţii un examen sau să rezolvi o problemă birocratică, există posibilitatea ca socoteala de acasă să nu se potrivească prea mult cu cea din târg. Aşteaptă-te să nu poţi implementa unele strategii la care te-ai gândit, dar dacă dai dovadă de flexibilitate, vei observa în locul lor alte oportunităţi pe care nu ar trebui să le ratezi. În felul acesta, tot vei reuşi, până la finalul zilei, să realizezi ce ţi-ai propus.

HOROSCOP 7 martie - Balanţă

Luna ajunge azi să formeze o conjuncţie cu Uranus în casa relaţiilor şi a banilor, ceea ce poate însemna, în scenariul bun, că tu şi partenerul de viaţă ori cei cu care lucrezi vă veţi întâlni cu oportunităţi de câştig, care necesită viteză de reacţie imediată. În alte cazuri, însă, ar putea fi vorba de tensiuni destul de mari pe seama banilor, de discuţii în contradictoriu cu privire la oportunitatea unor investiţii din fondurile comune. Încearcă să gestionezi contextul cu atenţie, astfel încât să nu conducă la apariţia unor tensiuni inutile, care pot face să dispară unele şanse financiare unice.

HOROSCOP 7 martie - Scorpion

Luna face o conjuncţie cu Uranus în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ar putea apărea astăzi discuţii pe seama unor teme neaşteptate între tine şi persoana iubită şi/ sau cei cu care lucrezi. Pe de altă parte, există riscul ca acestea să escaladeze, să nu mai vedeţi unde se întâlnesc punctele voastre de vedere din cauza faptului că vă concentraţi prea mult pe diferenţele dintre voi. Dacă trebuie să luaţi imediat atitudine în faţa problemelor, caută să laşi orgoliul la o parte şi să te arăţi dispus(ă) să stabileşti un dialog cu cei din jur.

HOROSCOP 7 martie - Săgetător

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Uranus în casa muncii şi a sănătăţii, ceea ce poate semnala faptul că dispui de multă energie şi că reuşeşti să îţi finalizezi sarcinile profesionale mai repede decât în mod normal. Pe de altă parte, trebuie să ai mai mare grijă decât de obicei pentru a nu comite erori întrucât riscul de astăzi este destul de mare. De asemenea, există şi posibilita unor mici accidente la locul de muncă, motiv pentru care trebuie să te asiguri că ţii cont de toate măsurile de siguranţă atunci când derulezi activităţi cu potenţial de risc ridicat.

HOROSCOP 7 martie - Capricorn

Luna intră într-o conjuncţie azi cu Uranus în casa iubirii şi a copiilor, semn că te bucuri de spontaneitate în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Pe de altă parte, există posibilitatea ca ea să ducă la discuţii aprinse, la situaţii în care orgoliile ies în evidenţă prea mult. În cazul în care eşti single, dar îţi place cineva, s-ar putea să te surprindă astăzi o invitaţie la o ieşire undeva în oraş, dar ia lucrurile încetul cu încetul. Ai nevoie de timp să îi analizezi comportamentul şi intenţiile, să vezi dacă vă potriviţi aşa cum credeai.

HOROSCOP 7 martie - Vărsător

Luna intră azi într-o conjuncţie cu Uranus în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce poate aduce în discuţiile cu rudele subiecte care nu figurau pe agenda zilei. Există însă posibilitatea să nu decurgă prea bine, să vă spuneţi lucruri pe care aţi putea ajunge să le regretaţi mai devreme sau mai târziu. Încearcă să dai dovadă de disponibilitate la dialog, chiar dacă punctele voastre de vedere nu par a fi compatibile. În fond, pentru a ajunge la un teren comun, este necesar să discutaţi cu calm, să nu fii refractar(ă) la idei noi, la care nu te-ai gândit.

HOROSCOP 7 martie - Peşti

Luna şi Uranus realizează azi o conjuncţie în casa comunicării din horoscopul tău solar, semn că dai dovadă astăzi de asertivitate în discurs, de capacitatea de a convinge în interacţiunea cu ceilalţi. Pe de altă parte, există şi riscul de a spune lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu, caz în care ţi se recomandă să te gândeşti de două ori înainte să spui ceva care ar putea fi interpretat greşit de unele persoane care nu te cunosc prea bine. În raport cu ele, încearcă să dai dovadă de tact şi de diplomaţie.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici