HOROSCOP 7 noiembrie. Aşteptările prea mari le vin de hac acestor zodii astăzi. Trebuie să dea dovadă de realism

Luna din Săgetător realizează astăzi un careu tensionat cu Neptun retrograd din Peşti, semn că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) s-ar putea confrunta astăzi cu o zi în care aşteptările lor nu vor fi satisfăcute pe deplin.

12335 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 noiembrie. Aşteptările prea mari le vin de hac acestor zodii astăzi. Trebuie să dea dovadă de realism

HOROSCOP 7 noiembrie. Aşteptările prea mari le vin de hac acestor zodii astăzi. Trebuie să dea dovadă de realism

HOROSCOP 7 noiembrie - Berbec

Se întrevede o zi nu tocmai plăcută pentru tine, iar de vină pare să fie faptul că starea ta de spirit lasă de dorit. Este greu de spus dacă ea se datorează unei supărări mai vechi sau unei indispoziţii temporare. În orice caz, este cert faptul că nu eşti într-o formă prea bună şi că ar fi indicat să te menajezi atât cât se poate. În caz contrar, această dispoziţie ar putea să se agraveze.

HOROSCOP 7 noiembrie - Taur

O relaţie de prietenie, cea de cuplu sau un plan pe care ţi l-ai făcut în această duminică nu pare să meargă deloc aşa cum ţi-ai imaginat. În primele două cazuri, s-ar putea ca o discuţie serioasă cu apropiaţii sau cu cel drag să lămurească lucrurile, dar nu se poate spune acelaşi lucru despre cel de-al treilea scenariu. Dacă el se adevereşte, problema nu ţi se datorează ţie şi nu prea poţi face nimic.

HOROSCOP 7 noiembrie - Gemeni

Trebuie să ai mai multă grijă cum anume tu şi partenerul de viaţă gestionaţi amestecarea vieţii profesionale în cea personală. S-ar putea ca acest lucru să nu vă facă bine, mai ales dacă unul dintre voi are obiceiul de a acorda mai mult timp şi energie acestui domeniu. Poate că nu ar strica dacă ai încerca să trasezi o limită mai clară între cele două sectoare, astfel încât să nu creeze probleme una în cazul celeilalte.

HOROSCOP 7 noiembrie - Rac

Se întrevede astăzi o zi destul de complicată, căci ţi-ai propus să faci multe lucruri, dar în acelaşi timp, nivelul tău de energie este cam redus. Din acest motiv, s-ar putea să nu duci la bun sfârşit chiar tot ce ţi-ai propus. Este important să nu te simţi vinovat(ă) din acest motiv, ci să te concentrezi pe recuperarea forţelor. În caz contrar, vei resimţi destul de puternic oboseala care va veni la începutul săptămânii viitoare.

HOROSCOP 7 noiembrie - Leu

S-ar putea să apară astăzi tensiuni destul de mari între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Ceea ce crezi tu că v-ar face plăcere tuturora s-ar putea să nu coincidă cu ceea ce îşi doresc ei(le) astăzi şi viceversa. Din acest motiv, este foarte important să comunici cu cei dragi, să te asiguri că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. În caz contrar, s-ar putea să apară tensiuni care ar putea fi evitate.

HOROSCOP 7 noiembrie - Fecioară

În cazul tău, provocările acestei zile s-ar putea să apară în plan casnic, acolo unde tu şi partenerul de viaţă păreţi să aveţi idei diferite despre cum ar trebui gestionate unele probleme de familie şi/ sau gospodăreşti. În cazuri ca acestea, este important să laşi orgoliul deoparte şi să vezi ce anume ar putea fi făcut pentru a se ajunge la un compromis. În caz contrar, lucrurile se pot complica şi mai mult pe viitor.

HOROSCOP 7 noiembrie - Balanţă

Dacă lucrezi în această zi din săptămână, trebuie să fii mai atent(ă) decât de obicei la modul în care comunici cu colegii de serviciu. Nu te da în lături să pui întrebări dacă nu ai înţeles ceva sau să oferi explicaţii chiar şi atunci când acestea nu ţi se solicită. În felul acesta, vei reuşi să eviţi unele tensiuni care mocnesc în interior şi care ar putea pune stăpânire pe sectorul profesional pe parcursul zilei.

HOROSCOP 7 noiembrie - Scorpion

S-ar putea să apară azi unele cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul atunci când ţi-ai programat bugetul pe acest sfârşit de săptămână. S-ar putea totuşi să le poţi evita, căci par a fi produsul unor impulsuri de moment care pot fi controlate. Aşadar, încearcă să te limitezi la achiziţiile şi la sumele pe care ţi-ai propus să le pui la bătaie acum câteva zile şi lasă cumpărăturile spontane pentru un alt weekend viitor.

HOROSCOP 7 noiembrie - Săgetător

Trebuie să ai foarte multă grijă astăzi cum gestionezi momentele de tensiune în raport cu cei dragi. S-ar putea să se ajungă destul de departe dacă nu înăbuşi din faţă scânteile de ceartă. Încearcă să vezi ce se poate face în privinţa acelor viziuni diferite care ies astăzi la suprafaţă. S-ar putea să necesite un minim de compromis din partea ta, care nu implică să renunţi la viziuni la care ţii chiar atât de mult.

HOROSCOP 7 noiembrie - Capricorn

S-ar putea să fii întâmpinat(ă) astăzi de vorbe sau gesturi care nu îţi cad prea bine, dar ar fi indicat să nu reacţionezi la ele încă. Încearcă să urmăreşti cum evoluează lucrurile în raport cu persoanele din partea cărora vin acestea şi s-ar putea să observi că nu a fost ceva premeditat, prin care se urmărea să ţi se facă rău. Aşadar, încearcă să ai puţină răbdare şi să dai dovadă de o viziune obiectivă.

HOROSCOP 7 noiembrie - Vărsător

Ar fi indicat să nu îţi iei astăzi angajamente financiare pe termen lung, fie că vizează proiectele tale ori ale unor persoane de încredere. De asemenea, gândeşte-te de două ori dacă ar fi indicat să iei împrumuturi în această perioadă sau să oferi bani, până şi celor de încredere. Ecistă riscul să îţi dai seama că te-ai grăbit, că ar fi fost mai indicat să aştepţi înainte să te înhami la astfel de iniţiative riscante.

HOROSCOP 7 noiembrie - Peşti

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să apară unele tensiuni între tine şi superiori sau poate că îţi este greu să gestionezi responsabilităţile care îţi revin în plan profesional. Încearcă să iei lucrurile pe rând, să nu te laşi copleşit(ă) de aşteptări sau de toate lucrurile de care trebuie să te ocupi. Este important să dai dovadă de stăpânire de sine pe tot parcursul zilei şi să îţi prioritizezi cu atenţie toate activităţile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici