HOROSCOP 7 noiembrie: O zi de weekend eşuată pentru aceste zodii. Nimic nu merge cum şi-au propus

  • Înainte să treacă în Leu, Luna formează în Rac nu mai puţin de patru careuri şi o opoziţie, aspecte tensionate aşadar, cu Jupiter, Pluro şi Saturn din Capricorn, respectiv Mercur din Balanţă.
  • Din această cauză, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) au parte de multe tensiuni şi blocaje pe parcursul acestei zile.
3181 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 noiembrie: O zi de weekend eşuată pentru aceste zodii. Nimic nu merge cum şi-au propus

HOROSCOP 7 noiembrie - Berbec

În planul vieţii de familie şi în cuplu, lucrurile evoluează într-o direcţie nu prea bună astăzi. Tensiunile sunt mari şi ţin în mare măsură de raportul de forţe din relaţia ta cu cei dragi. Evită să aduci acasă comportamente de care uzezi la serviciu şi nu îi neglija pe cei din familie pentru treburi de la muncă. Există un timp pentru toate şi zilele de weekend ar trebui să fie exclusiv despre cei dragi ţie.

HOROSCOP 7 noiembrie - Taur

Astăzi creşte mult riscul de a intri în conflicte cu cei de lângă tine. Nu prea eşti deschis(ă) la alte viziuni decât ale tale, semn că răbdarea ta legendară este astăzi destul de limitată. În plus, ai acumulat destul de multă oboseală în ultimele zile, iar asta are o influenţă asupra modul în care te raportezi la ceilalţi. Spre seară, timpul petrecut cu familia te va ajuta să te detensionezi şi să-ţi recapeţi buna dispoziţie.

HOROSCOP 7 noiembrie - Gemeni

Cheltuielile se ţin scai de tine astăzi, deci încearcă să faci eforturi pentru a le reduce pe cele care nu sunt necesare. În caz contrar, s-ar putea să nu îţi mai rămână mare lucru din bugetul de weekend pentru mâine sau chiar s-ar putea să apelezi la economii în ultimă instanţă. De asemenea, observă-ţi atent comportamentul, căci poţi da dovadă de gelozie în anumite circumstanţe. Lucrurile evoluează în bine spre dup-amiază, graţie deschiderii în comunicare.

HOROSCOP 7 noiembrie - Rac

Şi tu s-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) care nu se bucură de o atmosferă prea armonioasă în plan familial, respectiv în cuplu. Chstiuni care altfel nu constituiau un motiv de dispută sunt astăzi suficiente pentru a vă aduce la discuţii aprinse. Pe de altă parte, s-ar putea să apară unele oportunităţi financiare de dup-amiază încolo, semn că îţi direcţionezi atenţia şi energia către altceva, prilej numai bun ca spiritele să se liniştească.

HOROSCOP 7 noiembrie - Leu

Oboseala îşi spune cuvântul şi în ceea ce te priveşte, iar asta te face mai prăpăstios(oasă), mai predispus(ă) să pui răul în faţă. Înainte să crezi tot ce se aude lângă tine, poate nu ar strica să derulezi nişte cercetări pe cont propriu, să vezi cum stau lucrurile. Dup-amiază, când Luna intră în semnul naşterii tale, îţi recapeţi încetul cu încetul buna dispoziţie. Totuşi, nu este o idee prea bună să te oboseşti prea tare.

HOROSCOP 7 noiembrie - Fecioară

Angajamentele cu prietenii de astăzi s-ar putea dovedi, în cele din urmă, a te fi costat mai mult decât ţi-ai propus, mai ales dacă ele vin la pachet şi cu nişte solicitări de împrumuturi. În a doua parte a acestei zile, Luna poposeşte în casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că ar fi indicat să îţi rezervi şi un timp pentru odihnă azi. Poate că nu o simţi la nivel fizic, dar oboseala există.

HOROSCOP 7 noiembrie - Balanţă

Dacă lucrezi astăzi, eşti pasibil(ă) de reproşuri din partea superiorilor dacă procrastinezi sau dai dovadă de neatenţie la serviciu. Pe de altă parte, s-ar putea să ai impresia că iau unele decizii care nu te avantajează în mod deliberat, că au ceva cu tine. Cu Luna în casa prietenilor de dup-amiază încolo, vei găsi însă înţelegere la ei, iar asta te va ajuta să gestionezi mai bine stresul cu care te-ai confruntat pe plan profesional.

HOROSCOP 7 noiembrie - Scorpion

Este greu pentru tine să discuţi anumite lucruri astăzi, să îţi transpui în cuvinte anumite gânduri şi idei. Ori poate că îţi este destul de uşor, dar ai impresia că cei din jur nu te înţeleg sau nu vor să o facă. Oricum ar sta lucrurile, cert este că nu rezolvi nimic dacă ridici tonul şi te răsteşti. Trebuie să înveţi să fii asertiv(ă) fără a părea că încerci să îţi impui punctul de vedere.

HOROSCOP 7 noiembrie - Săgetător

Ai grijă mare astăzi cât cheltuieşti, căci s-ar putea să întreci limita şi să îţi dai seama prea târziu că ai mers prea departe. În fond, nu trebuie decât să îţi analizezi bugetul şi să vezi dacă îţi permiţi momentan anumite achiziţii sau nu. Dacă vrei să faci o mini-excursie, de exemplu, ai putea să optezi pentru o ieşire în natură, dacă vremea ţine cu tine. Ţi-ar prinde bine să ieşi la aer curat astăzi.

HOROSCOP 7 noiembrie- Capricorn

Tensiunile se ţin astăzi lanţ dacă nu încerci să aplanezi starea de tensiune care se manifestă în relaţia de cuplu. Lasă anumite discuţii pe o altă zi, când atât tu, cât şi partenerul sunteţi într-o dispoziţie prielnică pentru dezbatere şi dialog. Atmosfera încărcată să menţine până diseară, dar depinde de tine dacă se ajunge la ceartă sau nu. Concentrează-te pe alte lucruri, care vă aduc mai aproape şi vă permit să vă bucuraţi de weekend.

HOROSCOP 7 noiembrie- Vărsător

Când vine vorba de chestiuni domestice sau casnice, spiritele riscă să se încingă astăzi. E drept că s-ar putea să fie vorba de un foc de paie care se stinge repede, dar nu merită să transformi această zi de weekend într-una care domină tensiunea într-un moment important din zi, în care ar trebui să te bucuri de timpul cu familia. Ascultă ceea ce au de spus cei dragi şi vei găsi că aveţi opinii similare.

HOROSCOP 7 noiembrie- Peşti

Dacă lucrezi azi, comunicarea cu colegii de muncă ar putea lăsa mult de dorit. În consecinţă, poate că ar fi bine să abordezi anumite subiecte de discuţie săptămâna viitoare, când ai o altfel de deschidere faţă de opinii şi idei care nu sunt compatibile cu ale tale. Vestea bună este că dacă treci peste orgoliu şi îţi vezi de treabă, vei reuşi să obţii un bonus important pentru realizările din acest sfârşit de săptămână.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici